- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.441
aynı gün çıkar canım hormon ama öğleden sonraya kalabilir onu demek istedim
kalk kahvaltı yap bende azcık uyuyayım canımok baby neyse erken iterse basar eve gelirim bende , ben kendime bişeyikler hazırlayım kazınmaya başladım ....
beyaz beim sarı meltemin fotonun en alt tarafında olan varya tepsinin dışında o da senin canım kafası beyaz
aynen canım ..... benim ki de gri tonundaaynı ben nası başına buyruk, nası başka telden çalıyom
aynen canım ..... benim ki de gri tonundabeyaz ve gri
çok tatlılar maşallah keşke hiç büyümeseler böyle çok sevimlilernaber cicim nasılsın.......
iyilik canım ne olsun dışarı çıkacağım yine
yine niye gidiyon bakalım, bende markete gitcem, bu ay karar verdim yarından itibaren bal tarçın cörek otu olayıyla , adaçayı na başlıycamdoktorada gidiyorum bu ay gerekenlerin hepsini yapıyım gelir mi mucizem görecem
inşallah canım benim eğer olmazsa olmaz gibi görünüyor benim artık. ben bırakacağım zaten epey bir süre gelmem maraşa
evet vardı canım silik çizgi ama bugün daha bi azdı çizgi yok gibiydi.sen cuma test yaptın mı hala yumurtluyomuydun, bence sen geçen hafta yumurtluyodun bu hafta sonuna kadar sürer mi ya :26:
evet vardı canım silik çizgi ama bugün daha bi azdı çizgi yok gibiydi.
bilmiyorum canım aman takamam şimdi kafama birazcık kafamı dinlemem lazım. Vardır herşeyde hayır rabbim bişliyo neyin hakkımızdan hayırlı olduğunuben sen zaten köyde değerlendirdin günlerini diye düşünüyorum
bende makinenin bitmesini bekliyorum 10 dakika var sonra kaçacağım yine çarşıyayağmur yağıyo burda market ertelendi bi süree..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?