Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmm :)) sızın sayenızde yaptım bugun test yoksa daha beklıcktım ve cıft cızgıııııı ):):):)
çok sevindim canım bat ne zamandı geçmişti değil mi bir kaç gün?

slm kızlar nasılsınz görüşmeyeli anam misafirim vardı kaç gündür rahatım artık:) keyifler nasıl bebiş çalışmaları nasıl gdyo bat 17 eylül az kaldı :)

amın canım ınsallah cok teskkr ederım..allah bana dıledıgınız guzel dılekler adına sızlerınde dıleklerını kabul etsın rabbım..

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmm :)) sızın sayenızde yaptım bugun test yoksa daha beklıcktım ve cıft cızgıııııı ):):):)
canım hayırlı uğrulu olsun bebişin..

civcivlerim..............
çok güzellermiş ya

orkide thesun Iwanttobaby mavihayal ve kuram hepinizi tebrik ediyorum.Darısı isteyen herkesin başına...

uzun bir aradan sonra bende geldim.Serap canım silmişsin beni çok teşekkür ederim...
önemli değil canım sebep neydi sildirmende olumsuz birşey mi var canım?

canım hayırlı uğrulu olsun bebişin..

çok güzellermiş ya

orkide thesun Iwanttobaby mavihayal ve kuram hepinizi tebrik ediyorum.Darısı isteyen herkesin başına...
evet hamişlerimiz çoğaldı civcivlerde benim uşaklarum şimdilik...

evet canım bayağı hamiş varmış topik uğurlu geldi desene.Diğer topiklere baktım da en fzla 2 tane çıkmış maşallah sizde batları gelenlerin yarısından fazlası hamiş...

evet canım bayağı hamiş varmış topik uğurlu geldi desene.Diğer topiklere baktım da en fzla 2 tane çıkmış maşallah sizde batları gelenlerin yarısından fazlası hamiş...
evet canım ya 6 tane ya 7 tane hamişimiz var birisi de yolda sid16 kanda baktıracaktı değeri yükselmiş diye. hayırlısıyla herkes yavaş yavaş bebişlerini göbüşlerinde olduklaarını öğreniyorlar

güzelmiş ama çok gürültü olmaz mı?
tüm hamişleri buradan tebrik ediyorum darısı senin başına canım...
evet acayip gürültü var inip oynayasım geldi

valla benim bu ay ümitlerim kırıldı aksilik üzerine aksilik oldu ve pek beklemiyorum diyebiliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…