- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.461
çok sevindim canım bat ne zamandı geçmişti değil mi bir kaç gün?kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmm :)) sızın sayenızde yaptım bugun test yoksa daha beklıcktım ve cıft cızgıııııı ):):):)
çok sevindim canım bat ne zamandı geçmişti değil mi bir kaç gün?
daha güzel haberlerini alırız inşallah canım. doktor muayeneni geçirme...ewt cnım bat 4 eyluldu ..
daha güzel haberlerini alırız inşallah canım. doktor muayeneni geçirme...
carsamba gıdıcm ınsallah cnm ..cok teskkr ederım darısı sıze ınsallah.
canım hayırlı uğrulu olsun bebişin..kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmm :)) sızın sayenızde yaptım bugun test yoksa daha beklıcktım ve cıft cızgıııııı ):):):)
çok güzellermiş yacivcivlerim..............
önemli değil canım sebep neydi sildirmende olumsuz birşey mi var canım?uzun bir aradan sonra bende geldim.Serap canım silmişsin beni çok teşekkür ederim...
evet hamişlerimiz çoğaldı civcivlerde benim uşaklarum şimdilik...canım hayırlı uğrulu olsun bebişin..
çok güzellermiş ya
orkide thesun Iwanttobaby mavihayal ve kuram hepinizi tebrik ediyorum.Darısı isteyen herkesin başına...
evet canım ya 6 tane ya 7 tane hamişimiz var birisi de yolda sid16 kanda baktıracaktı değeri yükselmiş diye. hayırlısıyla herkes yavaş yavaş bebişlerini göbüşlerinde olduklaarını öğreniyorlarevet canım bayağı hamiş varmış topik uğurlu geldi desene.Diğer topiklere baktım da en fzla 2 tane çıkmış maşallah sizde batları gelenlerin yarısından fazlası hamiş...
güzelmiş ama çok gürültü olmaz mı?yan apartamnın arkasında düğün var ve dilberim çalıyo ağlayasım geldi...
evet acayip gürültü var inip oynayasım geldigüzelmiş ama çok gürültü olmaz mı?
tüm hamişleri buradan tebrik ediyorum darısı senin başına canım...
oh oh ohhhhhevet acayip gürültü var inip oynayasım geldi
valla benim bu ay ümitlerim kırıldı aksilik üzerine aksilik oldu ve pek beklemiyorum diyebiliyorum..
tam yumoş zamanları kocişten ayıyrdım şimdi de sonu idi kalktım geldim kocişin yanına kavga ettik tartıştıkoh oh ohhhhh
neden canım ne oldu ki tayin çıkmadı değil mi senin?
tam yumoş zamanları kocişten ayıyrdım şimdi de sonu idi kalktım geldim kocişin yanına kavga ettik tartıştıkoh oh ohhhhh
neden canım ne oldu ki tayin çıkmadı değil mi senin?
barışırsınız canım inşallahtam yumoş zamanları kocişten ayıyrdım şimdi de sonu idi kalktım geldim kocişin yanına kavga ettik tartıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?