- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.481
kızlar bişi sorcam klomen kullandım gecen ay ve iki tane kistim bir tane çatlamış yumurtam oldu ve bat 4 eylül idi hala bişi yok idrar testi yaptım negatif ama 3 gün önce yapmıştım testi ama karnımda şişlik var çok zayıf biriyim yemek yiyince bile karnımı bu halde pek nadir görürdüm ama aç karna bile şu an şiş daha önce düşük yapmıştım ona hamile kaldıgım ay heemen şişmişti biraz uzun oldu ama kist şişlik yaparmı yoksa testte çıkmadığı halde hamilelikmi şişlik yapıyor bilginiz varsa söylermisiniz
bilgim yok ama tavsiyem canım kanda baktır bence idrarda çıkmamış olabilir....
salı devletten randevu aldım orda baktıracagım ama şişliği şu an daha bi farkedince sormak istedim kist mi şişlik yaptı diye...
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmm :)) sızın sayenızde yaptım bugun test yoksa daha beklıcktım ve cıft cızgıııııı ):):):)
canım hayırlı uğrulu olsun bebişin..
çok güzellermiş ya
orkide thesun Iwanttobaby mavihayal ve kuram hepinizi tebrik ediyorum.Darısı isteyen herkesin başına...
aynı durum bende de var şu 10 dakika beni çıldırtacak yakındır...slm kızlarrr.............
sero mesaj hakkımı kullandım atamıyom şimdi sana...
napalım ütü yapmam gerekiyor ama ben buralarda takılıyorum canımkızçeler naparsınız?
umudunu kırmak istemem ama adet bile şişlik yapmış olabilir,
aynı durum bende de var şu 10 dakika beni çıldırtacak yakındır...
napalım ütü yapmam gerekiyor ama ben buralarda takılıyorum canım
aynen canım sabah erkenden kalkıp yapmayı düşünüyorumbenim de ütü yapmam gerekiyor ama üşeniyorum.
inşallah o günlerde olur canım merak etme sabret sadecemaşallah ne kadar çok hamile arkadaşımız olmuş:) Rabbim hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip etsin...Ben de hemile kalıp İÇİMDE KIPIRTI VAR HAYROLAAAAAA! yazmak istiyorummmmmmmmmmmm msnime))
maşallah ne kadar çok hamile arkadaşımız olmuş:) Rabbim hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip etsin...Ben de hemile kalıp İÇİMDE KIPIRTI VAR HAYROLAAAAAA! yazmak istiyorummmmmmmmmmmm msnime))
aynen canım sabah erkenden kalkıp yapmayı düşünüyorum
aynı şeyleri düşünüyoruz sabah zor olacak ama napayıminşallah
ben deeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?