- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.541
merhaba meltemcim ne var ne yok
Nolsun..çalışmalara son gaz devam
bende ümidimi kestim ama kociş karnımı seviyo ikizlerim orada diye internetden benden gizli gizli bebek kıyaftetleri bakıyo geçen gün almış kargo geldi baktım o anki duygularımı ifade edemem ağlamakla yetindm sadece
hadi bakalım, senin 30 eylüldü dimi?
benim de yumurtam 11 eylülde çatladı, 15 inde kahverengi leke geldi.belimde ağrıyo biraz.
bugün doktora gitcektim, kan tahilili en erken yumurtlamadan 10 gün sonra yapılmalı dıye yazıodu nette.bende vazgeçtim anlayacağın.4 gün daha bekleyeceğim..
leke gelmesi çok güzel.İnşallah bebiş bekliyordur seni onu görmeni benim yumurtlama 15 i falandı...bakalım nolcak
ayy canım bnminşallah bebiş vardır .. sen neden ümidini kestin ki?
bazı belirtiler var ama ümitlenip üzülmek istemiyorum ve çevremde bebek gördükçe çıldırıyorum ve en yakınımda
2 tane yeni doğmuş bir tane de yoldaa var ve bende olmazsa diye kafaya takıyorum eşimede hayal kırıklığı yaşatmak istemiyorum
gerçi daha 3 aylık evliyiz erken ama sende biliyorsun ki bu bebikler nazlı oluyo hemencik gelmiyolar
Başın sağolsun canım ya üzüldüm şimdi...akşam kuşum çok hastaydı bu sabah öldü
neden kendini suçluyorsun ki bizler gibi o da ölümlü...ama çok alışmıştım ya oda bana çok alışmıştı 1 yılı geçti bendeydi daha yawruyken almıştım yem yemekte zorlanıyodu aldığımda...ah eşek kafam witaminini adanada unuttum benm yüzümden hep
Üzülmek yok ekimde ekersin bebişin tohumlarınımalesef canımm hastalandımmekıme kaldık
canım ya üzülme ne olur benimde geçen sene iki civcivim ölmüştü çok üzülmüştüm ama sonra düşündüm herşey ölümlü bu dünyada onunda o ana kadarmış ömrü.Yeni bir tane alırsın ona verirsin sevgini bak ben 10 tane daha civciv aldım...serap sabahki halini bi görseydin yaaakafesin köşesinde hareketsiz duruyodu diğer kuşumda başında bekliyodu çok üzüldüm... witamini geldi ama kuşuma yetişemedi
canım ya üzülme ne olur benimde geçen sene iki civcivim ölmüştü çok üzülmüştüm ama sonra düşündüm herşey ölümlü bu dünyada onunda o ana kadarmış ömrü.Yeni bir tane alırsın ona verirsin sevgini bak ben 10 tane daha civciv aldım...
başka alırmıyım bilmiyorum ki kuzum ölen kuşum gelir hep aklımaEn azından bi süre alamm
Neyse kuzu ben kaçar başım ağrıyor ilaç alıp yatcam
Bugünde aksi gibi ovu testinde çift çizginn olduğu gün ama canım hiç bişi istemiyo
o kadar üzgünüm ki,betülümüzü cennete uğurladık...önce bebeğini,sonra kendini...tanıyan arkadaşlarına haber vermek istedim,ben ablası...değerleri yükselmek yerine düştü.yinede iyiydi bişeyi yoktu,ta ki ateşlenene kadar...ciğerleri enfeksiyon kapmış zatürre dediler...aslında lupus pnomonisi geçirdi...biraz doktor kurbanı oldu diyebilirim.bebekte o ara gelmeye kalkınca gebeliği sonlandırlaım dediler iyi ama nasıl,ciğerleri bitmişti...kadın doğum suni sancıyla normal doğum önerdi...ama onlar yavrumu gözden çıkarmışlardı bi kere,sezeryan kağıdını elleriyle imzaladı yavrum oksijensizlikten morarırken,ölüyorum dedi anneme,kurtar beni...kurtulabilmek için o aylardır çırpınıp sahip olduğu bebeğini aldırmayı göze aldı,yarabbimm nasıl acı...nasıl yandı...sonrada yoğun bakıma aldılar,uyandırmadılar,yoğun tedaviyle ciğerleri güçlendirceklerdi...yavrumun ömrünü bu kadar yazmış allah...dileğim sizlere sağlıklı ömür nasip etsin...
Yazılarını okuyorum geçmişinden...yavrum benim dayanamıyorum kahroluyorum...bugün vefatının4.günü...nolur okuyan herkes bi fatiha yollasın...
Başın sağolsun canım ya üzüldüm şimdi...
neden kendini suçluyorsun ki bizler gibi o da ölümlü...
Üzülmek yok ekimde ekersin bebişin tohumlarını
okurken tuhaf oldum mevlam bu şekilde sınamasın bizlerio kadar üzgünüm ki,betülümüzü cennete uğurladık...önce bebeğini,sonra kendini...tanıyan arkadaşlarına haber vermek istedim,ben ablası...değerleri yükselmek yerine düştü.yinede iyiydi bişeyi yoktu,ta ki ateşlenene kadar...ciğerleri enfeksiyon kapmış zatürre dediler...aslında lupus pnomonisi geçirdi...biraz doktor kurbanı oldu diyebilirim.bebekte o ara gelmeye kalkınca gebeliği sonlandırlaım dediler iyi ama nasıl,ciğerleri bitmişti...kadındoğum suni sancıyla normal doğum önerdi...ama onlar yavrumu gözden çıkarmışlardı bi kere,sezeryan kağıdını elleriyle imzaladı yavrum oksijensizlikten morarırken,ölüyorum dedi anneme,kurtar beni...kurtulabilmek için o aylardır çırpınıp sahip olduğu bebeğini aldırmayı göze aldı,yarabbimm nasıl acı...nasıl yandı...sonrada yoğun bakıma aldılar,uyandırmadılar,yoğun tedaviyle ciğerleri güçlendirceklerdi...yavrumun ömrünü bu kadar yazmış allah...dileğim sizlere sağlıklı ömür nasip etsin...
Yazılarını okuyorum geçmişinden...yavrum benim dayanamıyorum kahroluyorum...bugün vefatının4.günü...nolur okuyan herkes bi fatiha yollasın...
kızlar ocak annelerinden bi arkadaşımız vefat etmiş karnında bebeğiyleçok üzgünüm duanızı esirgemeyin...
okurken tuhaf oldum mevlam bu şekilde sınamasın bizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?