Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

Nolsun..çalışmalara son gaz devam

hadi bakalım, senin 30 eylüldü dimi?
benim de yumurtam 11 eylülde çatladı, 15 inde kahverengi leke geldi.belimde ağrıyo biraz.
bugün doktora gitcektim, kan tahilili en erken yumurtlamadan 10 gün sonra yapılmalı dıye yazıodu nette.bende vazgeçtim anlayacağın.4 gün daha bekleyeceğim..

ayy canım bnm inşallah bebiş vardır .. sen neden ümidini kestin ki?

leke gelmesi çok güzel. İnşallah bebiş bekliyordur seni onu görmeni benim yumurtlama 15 i falandı...bakalım nolcak

leke gelmesi çok güzel. İnşallah bebiş bekliyordur seni onu görmeni benim yumurtlama 15 i falandı...bakalım nolcak

bu ay çok bol hamişli bi ay olsun inşallahh:) sende en erken 25 inde öğrenebilirsin desene.. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah..

ayy canım bnm inşallah bebiş vardır .. sen neden ümidini kestin ki?

bazı belirtiler var ama ümitlenip üzülmek istemiyorum ve çevremde bebek gördükçe çıldırıyorum ve en yakınımda
2 tane yeni doğmuş bir tane de yoldaa var ve bende olmazsa diye kafaya takıyorum eşimede hayal kırıklığı yaşatmak istemiyorum
gerçi daha 3 aylık evliyiz erken ama sende biliyorsun ki bu bebikler nazlı oluyo hemencik gelmiyolar

kızlar yumurta çatladıktan sonra herkez de lekelenme oluyor mu yoksa değişken mi kişiye göre benim bundan önceki
gıdaklamalarımda hiç lekelenme olmadı yoksa bu lekelenme bebikin tutunması ile ilgili olarak mı oluyo

haklısın canım, ben bu ay deli gibi ümitlendim, şu leke meselesi yüzünden,onun için yerleşme kanaması mı acaba diye düsünüyorum..
çünkü internette dıyor ki, biraz arastırdım:)
yumurta çatladıktan sonra tüplere atılır, tüpte spermle karsılasır ve 1 saat içinde rahime doğru hareket etmeye baslar.4-5 günün sonunda da gider rahime tutunur.bu tutunma esnasında , rahimde kılcal damara denk gelirse pembe veya kahverengi leke gelir..genel olarak bu lekelenme adetten yaklasık olarak 7 gün önce gelir diyor..
tüm bunlara bakarsam, 11 inde yumurtam çatladı 15 inde leke geldi, bebis bana tutundu diom :) bide leke geldiğinde adetime 8-9 gün kalmıstı..ama çok ümitlendim buay,, ben 12 ay olacak korunmayı bırakalı..ilk kez böyle bise oldu..bide karnım ve belim ağrıyo hep..adet 24 eylülde..bakalım artık hayırlısı olsun..
senin baya erken 3 aylık evliymissiniz ya, ama dediğin gibi hemen olmuyor.. Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize...

akşam kuşum çok hastaydı bu sabah öldü
Başın sağolsun canım ya üzüldüm şimdi...

neden kendini suçluyorsun ki bizler gibi o da ölümlü...

malesef canımm hastalandımm ekıme kaldık
Üzülmek yok ekimde ekersin bebişin tohumlarını

serap sabahki halini bi görseydin yaaa kafesin köşesinde hareketsiz duruyodu diğer kuşumda başında bekliyodu çok üzüldüm... witamini geldi ama kuşuma yetişemedi

serap sabahki halini bi görseydin yaaa kafesin köşesinde hareketsiz duruyodu diğer kuşumda başında bekliyodu çok üzüldüm... witamini geldi ama kuşuma yetişemedi
canım ya üzülme ne olur benimde geçen sene iki civcivim ölmüştü çok üzülmüştüm ama sonra düşündüm herşey ölümlü bu dünyada onunda o ana kadarmış ömrü.Yeni bir tane alırsın ona verirsin sevgini bak ben 10 tane daha civciv aldım...

başka alırmıyım bilmiyorum ki kuzum ölen kuşum gelir hep aklıma en azından bi süre alamm
neyse kuzu ben kaçar başım ağrıyor ilaç alıp yatcam
bugünde aksi gibi ovu testinde çift çizginn olduğu gün ama canım hiç bişi istemiyo

Slm kızlar nasılsınız ben ölüyom işten ...........

kızım git kendi kuşunu yap işte yas tutmayla olmaz , imza ailenizin kalpsizi

o kadar üzgünüm ki,betülümüzü cennete uğurladık...önce bebeğini,sonra kendini...tanıyan arkadaşlarına haber vermek istedim,ben ablası...değerleri yükselmek yerine düştü.yinede iyiydi bişeyi yoktu,ta ki ateşlenene kadar...ciğerleri enfeksiyon kapmış zatürre dediler...aslında lupus pnomonisi geçirdi...biraz doktor kurbanı oldu diyebilirim.bebekte o ara gelmeye kalkınca gebeliği sonlandırlaım dediler iyi ama nasıl,ciğerleri bitmişti...kadın doğum suni sancıyla normal doğum önerdi...ama onlar yavrumu gözden çıkarmışlardı bi kere,sezeryan kağıdını elleriyle imzaladı yavrum oksijensizlikten morarırken,ölüyorum dedi anneme,kurtar beni...kurtulabilmek için o aylardır çırpınıp sahip olduğu bebeğini aldırmayı göze aldı,yarabbimm nasıl acı...nasıl yandı...sonrada yoğun bakıma aldılar,uyandırmadılar,yoğun tedaviyle ciğerleri güçlendirceklerdi...yavrumun ömrünü bu kadar yazmış allah...dileğim sizlere sağlıklı ömür nasip etsin...
Yazılarını okuyorum geçmişinden...yavrum benim dayanamıyorum kahroluyorum...bugün vefatının4.günü...nolur okuyan herkes bi fatiha yollasın...

kızlar ocak annelerinden bi arkadaşımız vefat etmiş karnında bebeğiyle çok üzgünüm duanızı esirgemeyin...

oooooooooo çok üzüldüm ya allah rahmt eylesin pufsss çok etkilendim allahım yaşatma kmselere düşmanıma bilee:2::2:

Son düzenleme:
Başın sağolsun canım ya üzüldüm şimdi...

neden kendini suçluyorsun ki bizler gibi o da ölümlü...

Üzülmek yok ekimde ekersin bebişin tohumlarını

canım kusuna uzuldum basın saolsun... serapcım artık takmamaya karar werdım cunku arkadasımda boleydı o ne zaman bıraktı takıntı yapmayı 1 2 ay ıcınde hamıle kaldı baska seylerle ugrasıcam kesın kararlıyım

okurken tuhaf oldum mevlam bu şekilde sınamasın bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…