- 25 Ekim 2011
- 667
- 33
- 123
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.841
hamilelikten önce derken? yani hamile olduğunu öğrenmeden önce mi, hamile değilken mi :)bende de var ama normal seviyede canım.aşırı rahatsız edecek seviyede değil. hamilelikten önce çok vardı fitil kullanmılştım
evet canım banada öyle geldi..benimde vardı,geçio tedaviyle..bılmıomkı cnm adet olunca gıtcem bakcak doktor ıste...muhtemelen vardır ama bu kadar gecıktıgıme gore...
şimdi haberler
doktor hormon testin iyi dedi ne kadar iyiyse folik asiti günde yarım tablete düşürdüalttan muayene korkulacak bişey değilmiş onu anladım ne kadarda tırsıyodum
bende fitil grubuna katıldım biraz akıntım varmış 3 gün fitil kullan, 16 mm lik nur topu gibi yımırtam varmış cumartesiden itibaren gün aşırı çarp herifini dedi
eğer kırmızı kartı yersem fitile devam etcem, daha eşime demedim ama onunda sperm lerine baktırcaz .....
hamilelikten önce derken? yani hamile olduğunu öğrenmeden önce mi, hamile değilken mi :)
hamile değilken canım
hormon testleri için ne zaman gitmek gerekiyor canım bende gitmek istiyorum
iyi hadi simdilik güzel haberler bunlarPeki çatlamış mı?
Ya kızlar böyle uyuma isteği olan herkes hamiş gibi geliyor bana:) bende yok gerçi ama olsun :)
canım sende kist var mı? O çok etkiliyor adet düzenini..
hormon testleri için ne zaman gitmek gerekiyor canım bende gitmek istiyorum
ya kızlar böyle uyuma isteği olan herkes hamiş gibi geliyor bana:)
esra bizde getircez böle bir fıstı yada yakışıklı hadi birimizin kızı birimizin oğluşu olsun da dünür olalım:90::90::90:
hadı insallahbenim kesin erkek olur,bak demedi deme...
hadı insallahbenim kesin erkek olur,bak demedi deme...
SEKERİM senin bat 28 eylülmüşş cok erken haaa...moral bozmaya gerek yok hiç deneme tatlım,varsa bile çıkmaz..
ay benim kociş kız istiyo ama erkek olacak diyo erkek de olsun diyo ben onu kucağıma alayım onunla duş almak istiyorum diyor ben en iyisi bir kız bir erkek çıkartıyım ikiz olsun olma ihtimali var zaten sülalede ikiz çok
yok kız 26 eylül
akıllım tam 7 gün var :) çok erken..ben gittim yaptırdım erkenden kan tahlilini meraktan ölüyom..şimdi negatif çıkcak idrar tahlili canını sıkacan..en iyisi 2 gün kalaya kadar sabret,o zaman çıkar..
benim 23 eylül ,2 gün önce yani ayın 17 sınde denedim,adete 6 gün vardı hiç bise çıkmadı..idrarda çıkması için değerin 20 olması gerekiomus ya, benim daha 2
şekerim test yapmıcam ki şimdi yedekde dursun aldığım belki bir gün lazım olur o gün hangi gün olur bilemem ben negatifi 2 aydır gördüm ama ovulasyonda bile olsa o koyu iki çizgiyi görmek muhteşem bir şey kocişe bak bak dedim aaa hamilesin diyor yok dedim o bu değil anlatınca anladı garibimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?