- 27 Ağustos 2012
- 641
- 16
- 118
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.861
bende simdi dayanamayıp yaparsın testi diye korktum
ay benimkine desem ovulasyon testi diye,ne olduğunu bile bilmez garibim..
doktora gidyrm her ay zaten o söylüyo diye almadım hiç..ama almayı düşünüyorum artık ..
gittigidiyordan siparıs veriliyomus ya o çok iyi
ben oradan aldım laboquık ilk etapta hep silik de olsa çift çizgiyi gördüm dedim herhalde bu test bozuk hep silik çıkıyor taki son 2 testime kadar o 2 testte oldukça koyu çift çizgi görünce adamı feci çarptım benimki meraklı desenki çocuk nasıl oluşuyo yumurta çatlayınca ne oluyor yumurta döllenince nereye gidiyor hemen cevap verir benim kociş çok bilmiş he birde mutfaga girmesi beni çıldırtıyor giriyo bulaşık yıkamaya çamaşır yıkıyo evleri süpürüyo ayy az durssa erkek gibi
kız bırak yıkasın,ne güzel..valla benimki şortu bi çıkarıo çıkardığı yerde o şeklıyle bırakıo onu bile kaldırmıo,bırak bulask camasırı:)) bir ay içinde bi kaç kere yapılıo mu bu test?
tabi koyu çift çizgiyi bulana dek yapıyon her gün aynı saatte ve idrarını tutuyorsun sabah ilk idrarla yapmıyorsun öğlen veya öğleden sonra yapıyorsun testi yapmadan önce fazla sıvı almıorsun özellikle su çünkü idrari inceltiyor buda yanlış sonuçu çıkartır
e peki koyu çift çizgi çıkması ne anlama geliyor? yanı çatlamıs mı oluyor yumurta? hemen o gün mü iliski oluyor?
çatlamış olmuyor 24 36 saat içerisinde çatllayacak diyor ve çarpış diyor
hımmm çok iyi o zaman, 2güne bir çarpışmaktan gına geliyodufiyatı ne kadar? içinde kaç tane var bide
noldu kırmızılar mı geldi?kızlar ekim topiği açılsın artık!
umutları ertelenenler için.
aynen hocam ben ümidi kestim... ekim topiğindeyim büyük bir ihtimal...serap bende de sivilce çıkmış, sen geldin aklımaa :)) yaa gelmesin kırmızılarr istemiyoruzzzzz
belirti adına birşey yok canım olsa bende beklerdim de tam tersine kırmızıların belirtisi var..daha ümidimizi kesmeyelim yaaa( bekle biraz daha belki sürpriz olur çok mutlu oluruz o zamannn :))
belirti adına birşey yok canım olsa bende beklerdim de tam tersine kırmızıların belirtisi var..daha ümidimizi kesmeyelim yaaa( bekle biraz daha belki sürpriz olur çok mutlu oluruz o zamannn :))
hamilelk belirtilerine benziyormuş ya adet belirtileri belki öyledir, ne bileyim yaa, kendimi de umutlandırmaya çalışıyorum daa, bu ay olsun istiyorumm iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?