Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

ben oradan aldım laboquık ilk etapta hep silik de olsa çift çizgiyi gördüm dedim herhalde bu test bozuk hep silik çıkıyor taki son 2 testime kadar o 2 testte oldukça koyu çift çizgi görünce adamı feci çarptım benimki meraklı desenki çocuk nasıl oluşuyo yumurta çatlayınca ne oluyor yumurta döllenince nereye gidiyor hemen cevap verir benim kociş çok bilmiş he birde mutfaga girmesi beni çıldırtıyor giriyo bulaşık yıkamaya çamaşır yıkıyo evleri süpürüyo ayy az durssa erkek gibi

kız bırak yıkasın,ne güzel..valla benimki şortu bi çıkarıo çıkardığı yerde o şeklıyle bırakıo onu bile kaldırmıo,bırak bulask camasırı:)) bir ay içinde bi kaç kere yapılıo mu bu test?

tabi koyu çift çizgiyi bulana dek yapıyon her gün aynı saatte ve idrarını tutuyorsun sabah ilk idrarla yapmıyorsun öğlen veya öğleden sonra yapıyorsun testi yapmadan önce fazla sıvı almıorsun özellikle su çünkü idrari inceltiyor buda yanlış sonuçu çıkartır

e peki koyu çift çizgi çıkması ne anlama geliyor? yanı çatlamıs mı oluyor yumurta? hemen o gün mü iliski oluyor?

Kadın, hayzdan temizlendikten sonra beş gün içinde hamile kalırsa, çocuğu erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur) deniyor
Çoçuk sahibi olmak için dua
Çoçuğu olmayanlarÇoçuk sahibi olmak için dua
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur. 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalıdır.
Çocuk Düşmemesi İçinKarısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

hımmm çok iyi o zaman, 2güne bir çarpışmaktan gına geliyodu fiyatı ne kadar? içinde kaç tane var bide

benim aldığımda 18 ovulasyon testi 2 tane gebelik testi 17 liraya aldım ama sen yine de 2 günde çarpış ben sonuş olsun diye her gün yaptım biliyom biraz abarttım ama bebek sonuçta ama bebek olsun diye de çarpmadım adamı o düşünce ile çarpma adamı

Allah'tan her şeyin hayırlısını istemelidir. Bizim için neyin hayırlı olup olmadığını bizler bilemeyiz. Bir âyet-i kerimede de bildirildiği gibi hayır zannettiğimiz şeyler bazen bizim için şer, şer sandıklarımız da hayır olabilir. Onun için Allah'tan her şeyin, bu arada çocuğun da hayırlısını istemeliyiz. Çocuk sahibi olmak elbette her kesin istediği bir şeydir. Yaratılış kanunları da bu yöndedir. Ama bazı durumlarda bazı insanlar için çocuk sahibi olmamak hayırlı olabilir.

hamilelk belirtilerine benziyormuş ya adet belirtileri belki öyledir, ne bileyim yaa, kendimi de umutlandırmaya çalışıyorum daa, bu ay olsun istiyorumm iştee

hamilelk belirtilerine benziyormuş ya adet belirtileri belki öyledir, ne bileyim yaa, kendimi de umutlandırmaya çalışıyorum daa, bu ay olsun istiyorumm iştee

ben kocişe bile kırmızılar geldi dedim o bu aydan çok ümitli de kendini hazırlasın diye önceden dedim oldum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…