- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.881
keşke özelde baktırsaydın canım o kadar mesafe varsa bulunduğun yereslm kızlar.Bugün hsg çektirdim.Kendime kızıyorum.Niye özel de yaptırmadım diye.sonucunu pazartesi alacağım.Özelde çalışıyorum ve izin almak sıkıntı oluyor.Bir gün izinliydim ama yine halledemedim tam anlamıyla sinirlendim yaa.İnsanın aklına gelmiyor.devlet hastanesindeki doktor araştırmada yapılyor oraya gidin dedi ya sadece orada yapılıyor sandık herhalde .Çeken kişi tüplerimden birinin tıkalı olduğunu sıvının da pek açmadığını söyledi.Nedense çok güven vermedi bana aralarındaki konuşma birdaha çektirmek istiyorum.Başta üzüldüm.Her zaman rahatlıkla gidip gelemem uzak sıkıntı olacak tedavi aşamasında.Niye bulunduğum şehirde yok ki offf.160km yol gittim geldim elde var sıfır.özeli gelince aradım hemen sonucu veriyoruz dedi:)oyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyy oyyyyyyy
Benim kırmızılar geldi kızlar kaç gün öncesinden teşrif ettiler...
hayırlısı canım uykum var ben kaçtımmmcanım üzülme inşallah önümüzdeki ay gelemez olurlar bebişin gelir.. benimde bu ayda pek ümidim kalamdı yumurtalar hala büyümemiş doktor ilaca cevap vermediğini söyledi 2 gün sonra bakacak büyümüşse iğne olacağım kısmet artık bakalım ne olacak
kızlaarr bişey sorucam.ben bu ay soğan kürüne başladım bugün 10. günüm.başlamamdan 3 gün sonra akıntım arttı ve bazen kahverengine dönüştü.şimdi krem renkte ama çok yoğun bir haftadır böyle işte..bu arada bata 5 gün var ama akıntım dışında bir belirtim yok henüz..ne diyorsunuz sizce normal mi bu akıntı...bazı arkadaşlar soğan kürünün faydasını hissettiğini söylüyor.. ama ben de karın şişliği yaptı...davulumsu bişi oldum yani :))
markafoni canım...
sende yumurtlama sıkıntısı mı varda yapıyon kür...
iyidir bebiş doktora gittim detaylar az sonraaaa
Canim insanlar kurleri bir sikintilari oldugu icin yapiyo ya pkolu yumurta yeterince buyumuyo ya kist ya baska bisey eger sende bir sikinti yoksa olumsuz etkileyebilir bende bal tarcin corekotu yapacaktim yumurtalari buyutuyomus fakat normalden fazla buyuyen yumurta catlayamadan kist oluyomus benim yumurta ile ilgili bir derdim yok vazgectim yapmaktan yumurtlamada bir derdin yoksa yapma bence,hayır canım yumurtlama problemim yok...kist içinmiş soğan kürü aslında ama kistim de yok.incir kürüne başlayacaktım yumurta sayısını arttırmak için. öncesinde rahimin içi temizlensin diye bi yapayım dedim zaten 4 günüm kaldı bıraksam mı sence.... ?????
hoşgeldin bende geldim
kimse konuşmuyo galiba
Kızlar dün lekelenmem oldu ama gece rüyamda birşeyler gördüm ve sabah kalkıp idrar testi yaptım sonuç aşağıda eklidir yorumlarınızı bekliyorum...Eki Görüntüle 513956
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?