- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.901
Offfff Offffff
korkuyorum canım dün leke geldi kahverengi gerçi şimdi yok.Maraşa geçmeyecem ki bu hafta.köydeyim nasıl ineyim...kızım görünyo işte bence kana baktır hemen :
ya canım nasıl ineyim ilçe merkeze 40 kmne ofluyosun deliii ben halay çekcemde kana baktırıp gelmeni bekliyom :118::118::118:
korkuyorum canım dün leke geldi kahverengi gerçi şimdi yok.Maraşa geçmeyecem ki bu hafta.köydeyim nasıl ineyim...
ya canım nasıl ineyim ilçe merkeze 40 km
sağlık ocağında bakmıyorlarmış canım az önce doktoru aradım bakmıyorlar mış gebelik testine......sağlık ocağı yakın diyodun git ver kanı, niye korkuyosun kızım kimyasaldan sonra kalmak daha kolaymış zaten gerekenide yaptın , tamam idrarla hemen heveslenme ama testte bi belli kanda çıkar bence , bu arada mesajlarınında bi siliver dolmuş
ya arabayı ayarlamak sorun benim araba kocişte offf offff...40 olsun yarım saatte gidersin sanki bebelerde seni bekliyo okulda kızdırma adamı ya
sağlık ocağında bakmıyorlarmış canım az önce doktoru aradım bakmıyorlar mış gebelik testine......
ya arabayı ayarlamak sorun benim araba kocişte offf offff...
ikinci testte aynısını diyor birde hemen çıkıyor ya beklemiyorum 2 dakika da beliriyor..
Ya burada herkesin arabası var kendileri iniyorlar ama şimdi herkes pamukta köyde hiç kimse yokkk.
kız askeriye 15 km uzaklıkta bana...offf offf hele bekleyeceğim belki inen olur. olmazsa ayrın inerim çünkü yarın cuma...köylerde cami olmadığı için ilçeye iniyorlar namaz için yarın inerim olmazsa...Okul servisini aradım liseye öğrenci götürüyorlar onlarda bu hafta gitmeyeceklermiş. ama kasıklarımda da batma var....askerler gitmiyo mu götürsün senide merkeze yada el mahkum bekliyecen yarını değerin biraz daha yükselir böylece atmıyom göbecik bugün o zaman ama çatlaycam burda bilesin , git şu kocakarı baksın bebişinin kalp atışına o zaman ...
Eki Görüntüle 513956
Bilmiyorum ki ya hemen de ümitlenmek istemiyorum.Marka miratech duydun mu canım güvenilir bir test mi?
kız askeriye 15 km uzaklıkta bana...offf offf hele bekleyeceğim belki inen olur. olmazsa ayrın inerim çünkü yarın cuma...köylerde cami olmadığı için ilçeye iniyorlar namaz için yarın inerim olmazsa...Okul servisini aradım liseye öğrenci götürüyorlar onlarda bu hafta gitmeyeceklermiş. ama kasıklarımda da batma var....
kız askeriye 15 km uzaklıkta bana...offf offf hele bekleyeceğim belki inen olur. olmazsa ayrın inerim çünkü yarın cuma...köylerde cami olmadığı için ilçeye iniyorlar namaz için yarın inerim olmazsa...Okul servisini aradım liseye öğrenci götürüyorlar onlarda bu hafta gitmeyeceklermiş. ama kasıklarımda da batma var....
ya lekelenme olmasaydı kesin diyecektim ama lekelenme oldu şimdi de pembemsi hafif gelmiş akıntıyla beraber offf offfadını duydum da güvenilir mi bilmiyom hiç ama görünyo belli ya , ama beklemenin iyiliği değerin yükselir oda iyi bişey
tamam canım dün de kocişe kırmızılar geldi dedim çok üzüldü...kasık batması normal kasık çekilmesi olur hamişken şurda tam sevinemiyom dört gözle kan haberini bekliyom ha :118::118::118:
dur arayayım komutanı olmazsa ne diyeyim kız test mi yapmam lazım diyeyim
Neyse biraz rahatsızım diyeyim.zaten komutan o gün demişti hocam araba lazım olursa araman yeterli diye...
kocişi aradım ilçeden taksi gönderecekmiş onunla gidersin dedi...merkeze gitmem lazım acil de, rahatsızım de dayı oluyosun de ne bileyim ne dersen de ama git bence pembe akıntı da varsa bir an önce git bence gittiğinde de gerekirse özele git hemen çıkan bi yere ...
kocişi aradım ilçeden taksi gönderecekmiş onunla gidersin dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?