Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

Durdurun dünyayı binecek var

Yakın zamanda bizim tarafta iyi haber var

Heyecanlandım telaşlandım kalpte bereket var

Hadi o zaman, davran o zaman
:118::118::118::118::118::118::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

kızlar günaydın bence serap kesin hamile ben size söyliyim aynı benm aldığım test ve aynı çizgi ikisinde de pozitif çıkmış kesin hamile

boyle sikintili sikintili actim pc yi boyle agrim var falan ama seni gorunce gitti hepsi hadi bakalim bekliyosss canim iyi haberlerle gel insallhhh....ayyyy heyecanlandim kisssss

Eki Görüntüle 513956
Bilmiyorum ki ya hemen de ümitlenmek istemiyorum.Marka miratech duydun mu canım güvenilir bir test mi?

ayyy inanmıyorum Seroooooooooo!!!!!!!!!!! ayyy çok mutlu oldum... kan testi yaptır hemen..hadi hadi.. ayy nolur bebiş olsun nolur!
Gittin hemen ekim ayı açtın tutunmuş işte bebiş

Son düzenleme:
Okudun mu geçmişi gitti kana zaten keşke telini alsaymışım taciz ederdim şimdi

Ayyy inanmıyorum seroooooooooo!!!!!!!!!!! Ayyy çok mutlu oldum... Kan testi yaptır hemen..hadi hadi.. Ayy nolur bebiş olsun nolur!
Gittin hemen ekim ayı açtın Tutunmuş işte bebiş

serappppp sabah sabah topiği ne kadar mutlu etmişsin inşallah pozitif sonuçla dönersin canım mutluluk katlanır halaylar çekilir

kızımmmm sen geçmişi okumadın mıı kocişi taksi gönderdi köyee öğleden sonra gelirim dedi ama bilemiyorum , özele git test nerde erken çıkyosa dedim ama bakcez yarına kalmasa akşama kadar versede eğlensek azıcık , yok yok 3 e kadar versin ondan sonra ben çıkcam işten haberi alıp gideyim

ayy çok merak ediyorum.kana gitti değil mi? gitmediyse çok kızıcam burda herkese kana git der..kendisi gitmezse olmaz. ne zaman gelicek acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…