Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

kızlar test yaptırdım değerim 28.30 çıktı ama ultrasyonda kitle çıktı doktor dış gebelik olabilir dedi ben maraşa geçiyorum akşama görüşürüz yarına randevu aldım doktordan inşallah güzel haberler veririm sizlere hepinizi öpüyorum iyi ki varsınız...

inşallah güzel haberler verirsin canım, dualarımızdasın ...

.. oooof offf :)) yumurtlama günlerimdeyim ama eşimden uzağım :)) yarın gelicek eşim :)) hayırlısıyla bakalım artık :)) töbe töbe :)))

kuzu senin dr halt etmiş. 28 hcg ile hiç bir dr anlayamaz. daha kese bile gözükmez. hcg anca 1000'li değerlere gelince kese tüplerde görülürse dış gebelik kesin tanısı konuyor

Son düzenleme:
seraapp güzel haberlerini bekliyoruuzzz :)) sana demiştim ümidimizi kesmeyelim diyee :)) inşallah tutunmuştur bebişş, bekliyoruzz :)

canım orkidenin söylediklerine bakılırsa sıkma canını inşallah güzel haberlerini alırız aynı doktordan mı randevu aldın

canm ya anlamadım sen düşük mü yaptım ne zamandr girmiyorum kusura bakma

evet canım ya boş gebelik oldu. embriyo gelişmedi. yarın kürtaj olacaktım ama dün gece hafif kanama başladı ama daha devamı gelmedi. 3. düşüğüm olduğundan biraz düşünceliyim. ne olduğunu merak ediyorum. kan pıhtılaşma sorunu vardı ama genetik sorunlar da olabilir tabi. nedenini bilsem ona göre davranacağım. ama genel anlamda moralim iyi. sen nasılsın tatlım. nasıl gidiyo bakalım hamişlik

Son düzenleme:
rümüş benim de kanama başladı. bi an önce bu ay geçsin önümüzdeki ay ne yapacağız görelim. genetik test sonuçları da 1 aya çıkıyor

kanaman varsa kürtaja gerek kalmaycak anlamına mı geliyr canım iyimsin ağrın falan var mı 1 ay mı yuhh ne testmiş o ya canımm hayırlısa neyse o olur inşallah

kanaman varsa kürtaja gerek kalmaycak anlamına mı geliyr canım iyimsin ağrın falan var mı 1 ay mı yuhh ne testmiş o ya canımm hayırlısa neyse o olur inşallah

bilmiyorum artık. yarın dr'a gidecektim. ne derse onu yaparım artık. kadın doğumcu arkadaşım. gebelik kesesi küçük olduğundan kürtaj daha mantıklı olur dedi. rahim küçük keseyi daha zor geç atabiliyormuş. sonra kürtaj olmak zorunda kalabiliyormuşun.

rümüş viole gelmiş diğer topikte sohbet ediyoruz

anladım geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş demekki inş bi dahaki ay sağlıklı hamile kalırsın canm benm morelini hep aynı tut elinde sonunda bu bebiş seninle olcak iyim canm çok şükür bende haftaya kalp atşlarını duymak için gidicem inş

ben ilk gebeliğimde kalp atışlarını dinlemiştim. dünyanın en güzel sesi diyebilirim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

bence bebiş var orda...göbüşün dolu yani..ne bileyim içime öyle doğdu.

ben de bugün ağla ağla öldüm komşumuzun kedileri hiç sevmeyen bir köpeği var.yine de dün yavru bir kedi getirmişlerdi.görseniz zayıflıktan ölmek üzereydi..acımışlar..ben de evlerinde besleyecekler sandım.mahallemizde de her evde mutlaka bir köpek vardır.kediyi bahçelerine bıraktılar. ben çok şaşırdım.eve almak istedim ama evimde 2 tane kedi var zaten..onlara zor bakıyorum..neyse..bugün eşimle bir yere gidiyorduk.sokağımızın köşesinde yere yatmış,taş kesmiş resmen..hiç bir yerinde kan bile yoktu.sanırım susuzluktan öldü. içim dışıma çıktı ağlamaktan.eşim evden kürek getirdi.gömdük. ama akşam komşular gelince söylenicem,başları ağrısın biraz,üzülsünler..köpeğin olduğu bahçede kedi beslemeye çalışılır mı? söylendim o gün de ama dinlemediler..gelsinler de görürler onlar.

inan okurken gözlerim doldu yada açlıktan öldü yazık ya nasıl acı çekti kim bilir

inan okurken gözlerim doldu yada açlıktan öldü yazık ya nasıl acı çekti kim bilir

canım benim ya...eşim bile kolay kolay ağlayan biri değildir..o bile hıçkıra hıçkıra ağladı. eve almadığımız için de kendimizi suçladık tabi..ama akşam gelsinler eşimle beraber binicem tepelerine..sen kediyi alıştığı yerden alıp getiriyorsun,salıyorsun köpeklerin olduğu bahçeye..serseriler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…