- 27 Ağustos 2012
- 641
- 16
- 118
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.941
kızlar test yaptırdım değerim 28.30 çıktı ama ultrasyonda kitle çıktı doktor dış gebelik olabilir dedi ben maraşa geçiyorum akşama görüşürüz yarına randevu aldım doktordan inşallah güzel haberler veririm sizlere hepinizi öpüyorum iyi ki varsınız...
kızlar test yaptırdım değerim 28.30 çıktı ama ultrasyonda kitle çıktı doktor dış gebelik olabilir dedi ben maraşa geçiyorum akşama görüşürüz yarına randevu aldım doktordan inşallah güzel haberler veririm sizlere hepinizi öpüyorum iyi ki varsınız...
benim kırmızlar geldiii şimdi önümde cok iş var vcokk ceviz kuru incir ne varsa aldım siz ler naslısnzz iyimsnzzz
rümüş benim de kanama başladı. bi an önce bu ay geçsin önümüzdeki ay ne yapacağız görelim. genetik test sonuçları da 1 aya çıkıyor
canm ya anlamadım sen düşük mü yaptım ne zamandr girmiyorum kusura bakma
rümüş benim de kanama başladı. bi an önce bu ay geçsin önümüzdeki ay ne yapacağız görelim. genetik test sonuçları da 1 aya çıkıyor
kanaman varsa kürtaja gerek kalmaycak anlamına mı geliyr canım iyimsin ağrın falan var mı1 ay mı yuhh ne testmiş o ya canımm hayırlısa neyse o olur inşallah
evet canım ya boş gebelik oldu. embriyo gelişmedi. yarın kürtaj olacaktım ama dün gece hafif kanama başladı ama daha devamı gelmedi. 3. düşüğüm olduğundan biraz düşünceliyim. ne olduğunu merak ediyorum. kan pıhtılaşma sorunu vardı ama genetik sorunlar da olabilir tabi. nedenini bilsem ona göre davranacağım. ama genel anlamda moralim iyi. sen nasılsın tatlım. nasıl gidiyo bakalım hamişlik
ben ilk gebeliğimde kalp atışlarını dinlemiştim. dünyanın en güzel sesi diyebilirim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinanladım geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş demekki inş bi dahaki ay sağlıklı hamile kalırsın canm benm morelini hep aynı tut elinde sonunda bu bebiş seninle olcak iyim canm çok şükür bende haftaya kalp atşlarını duymak için gidicem inş
ben ilk gebeliğimde kalp atışlarını dinlemiştim. dünyanın en güzel sesi diyebilirim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
inan okurken gözlerim doldu yada açlıktan öldü yazık ya nasıl acı çekti kim bilirbence bebiş var orda...göbüşün dolu yani..ne bileyim içime öyle doğdu.
ben de bugün ağla ağla öldümkomşumuzun kedileri hiç sevmeyen bir köpeği var.yine de dün yavru bir kedi getirmişlerdi.görseniz zayıflıktan ölmek üzereydi..acımışlar..ben de evlerinde besleyecekler sandım.mahallemizde de her evde mutlaka bir köpek vardır.kediyi bahçelerine bıraktılar. ben çok şaşırdım.eve almak istedim ama evimde 2 tane kedi var zaten..onlara zor bakıyorum..neyse..bugün eşimle bir yere gidiyorduk.sokağımızın köşesinde yere yatmış,taş kesmiş resmen..hiç bir yerinde kan bile yoktu.sanırım susuzluktan öldü. içim dışıma çıktı ağlamaktan.eşim evden kürek getirdi.gömdük. ama akşam komşular gelince söylenicem,başları ağrısın biraz,üzülsünler..köpeğin olduğu bahçede kedi beslemeye çalışılır mı? söylendim o gün de ama dinlemediler..gelsinler de görürler onlar.
inan okurken gözlerim doldu yada açlıktan öldü yazık ya nasıl acı çekti kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?