- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.961
yuh ya yapılır mı öyle şey yayuhh benim eşimde yolda gelirken biyavru bulmuş eve getirmişti şu an halen bizilmle bazen diyor artık evin dışında bakalım diye ben de diyorumki onu eve almadan önce düşüncektin sen eve alıştır eve uyum sağlasın sonra evin dışında bakalım diyorsun yok öyle yağma getirmeseydin eve o zaamn diyorum haksızmıyım git bin onların tepelerine tepelerinebence bebiş var orda...göbüşün dolu yani..ne bileyim içime öyle doğdu.
ben de bugün ağla ağla öldümkomşumuzun kedileri hiç sevmeyen bir köpeği var.yine de dün yavru bir kedi getirmişlerdi.görseniz zayıflıktan ölmek üzereydi..acımışlar..ben de evlerinde besleyecekler sandım.mahallemizde de her evde mutlaka bir köpek vardır.kediyi bahçelerine bıraktılar. ben çok şaşırdım.eve almak istedim ama evimde 2 tane kedi var zaten..onlara zor bakıyorum..neyse..bugün eşimle bir yere gidiyorduk.sokağımızın köşesinde yere yatmış,taş kesmiş resmen..hiç bir yerinde kan bile yoktu.sanırım susuzluktan öldü. içim dışıma çıktı ağlamaktan.eşim evden kürek getirdi.gömdük. ama akşam komşular gelince söylenicem,başları ağrısın biraz,üzülsünler..köpeğin olduğu bahçede kedi beslemeye çalışılır mı? söylendim o gün de ama dinlemediler..gelsinler de görürler onlar.
yuh ya yapılır mı öyle şey yayuhh benim eşimde yolda gelirken biyavru bulmuş eve getirmişti şu an halen bizilmle bazen diyor artık evin dışında bakalım diye ben de diyorumki onu eve almadan önce düşüncektin sen eve alıştır eve uyum sağlasın sonra evin dışında bakalım diyorsun yok öyle yağma getirmeseydin eve o zaamn diyorum haksızmıyım git bin onların tepelerine tepelerine
kızlar diğer topictede yacıdıgım gibii prolaktin hormonum yuksek çıktıgı için bebiş gelmiyorr.. diğer tahlillerim temız çıktı...çok mutluyum en azından neden olmadıgını bılıyorummm :))))))))))
nurcum en azından nedenini biliyorsun artık.tedavisi mi var bunun? ne demek?:44:
kızlar benimde bi ay prolaktınım 56 çıkmıstı..normalde max.29 olması gerekior..internette baktım herkes ilaçlar kullanırken benim doktorum vermedi..önümüzdeki ayda bakacam eğer yine yüksekse vercem,bu hormon yediklerinle bile artabılen bir hormon dedi ..
ondan sonraki ay ise gerçekten değerim 12 çıkmıstı..iyi ki ilaç kullanmamısım..bilginiz olsun..
sen testini nezman yaptırmıştın ben adetimin ya 3 yada 4 .günüydü
selam kızlar yeni hamış haberi var mıı?
meltemcim sen ne yaptın,gelisme var mı
kızlar benım de prolaktınden dolayı olmuyordu bebısım,ılac kullandım bu ay dusurduk hemen ve tabıkı allahımın ıznı ıle hamıleyım,duser dusmez kalmısımallahım sızlere de nasıp etsın ıns ıns
ayy yok canım..benim bata 10 gün var.hiç test yapmadım erken diye..
ne güzel..benimkide düştü ama sonra yumurtalklarım tembel cıkmıştı yarın doktora gidip son bi kez kntrolden geccem sonra oluruna bırakcam eşimde pazartesi sperm testi yaptırıcak sonrası allah kerim bebeğini inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın
amın canımallah sana da nasıp etsın ıns.prolaktın yukselınce yumurtlamayı baskılıyormus zaten.bence de gt ıhmal etme bosuna bekleme bn gtmeseydım allah bılır ama hala beklerdım belkı cunku 45tı prolaktın.tabıkı allah bılır ol derse her sekılde olur ama,elımısden gelenı yapıp ona bırakmak gerısını en guzelı
benimde adetin 3.günüydü canım..değerin kaç çıktı?sen testini nezman yaptırmıştın ben adetimin ya 3 yada 4 .günüydü
ayy yok canım..benim bata 10 gün var.hiç test yapmadım erken diye..
benimde adetin 3.günüydü canım..değerin kaç çıktı?
ay sakın yapma canım,ben çok pismanım,,değer 2 çıktı ya,kendi kendime hesaplıyorum tahlılı yaptıralı su kadar gün oldu simdi değen su olmustur,yarın bidaha kan vereyim.... falan filan
canım senin bat günün geçti mi? test ne zaman yaptın inşallah erken olduğu için çıkmamıştır inşallah hamişsindir
canım benim inşallah, inşallah Allah bizede nasip eder o duyguyu..:26:
benim adet tarihim 23 eylül canım..testi ayın 18 inde yaptırdım yani adete 5 gün kala..2 çıktı..doktor yükselme ihtimali olabilir dedi..
ben bi kere daha yaptırmıstım kan tahlili değerim 0,012 çıkmıstı simdi 2 çıkınca ümitlendim ..
acaba baskalırının da böyle olmus mudur yani neden 2 çıktı 0,01 değilde?
bide kaç gündür belim kopacak gibi ağrıo,bugünde göğüs uçlarım asırı hassas sütyen üstünden bile bi yere değsin acıyo
Allahım hakkımızda hayırlı olanı ver..
bende gecmiş aylarda yaptırdğmda 2.nokta bilmem kac cıkmıştı doktora sorudgumda kimyasal gebelik olablir demişti sonraki günler kırmızılar gelmişti tabi benim prolaktin 49 cıkmıştı
kimyasal gebelik ne desem :) aslında hiç öğrenmemek en iyisi,simdi ben bide kendi kendime acaba kimyasal gebemiyim derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?