- 25 Ekim 2011
- 667
- 33
- 123
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.981
sperm embriyoyu döllüyoor ama hücre bozuklgu oldgundan gebelik deevam etmiyor senin batın daha gelmemiş yani yükselebilir değerin benim batım gecmişti herkesin farklı sen takmışın kafana ki batın geçmden test yapmışsınn azcık sabredebilseydin keşke
nisan ayında gitmiştim adet düzensizlği o aykendimi hamile sanıp doktora göründüm sonunda hormon testi yapıldı prloktanim çıktı ilac verdi kullandım düştü sonraki ay yumurtalık takibi yapıldı serephone kullandım kist yaptı bende sonra 2 ay kist için ugraştım sonra kuruincir yedim ilac yer gibi sonraki ay hormon testim temiz çıkınca biraz da bitkilerden yardım almayı düşünüyrum zaeten önümüzde ev yaptırma işleri var kaba inşaatın içini yaptırcaz bu yüzden de bebek işiini biraz ertelemek istiyruz ama hayırlısı tabi rabbim nezman verirse
peki senin değer adetin geciktikten sonra mı 2 çıktı? doktorda kimyasal gebelik olabılır mı dedi
canım senin ilk bebis değil mi?
2 3 ay önce oldgu icin tam söyyleyemem ama sanırasam batı bir gün gecmişti ayy bak şimdi hatırlayamıyorum tam nasıl olduydu ben yaptırdğm bütün testleri saklıyorum sonra topikte yazdım benim değerim 2 bilmem kac cıktı diye topikteki doktor arkdaşımız kimyasal gebelik gecirmiş olabilirsin demişti
gecen ay da batı 2 gün gecince idrar testi yaptıydım negatif cıkmıştı o ay 6 gün sonra geldi kırmıızılar ayy sen boşver iyi düşün iyi olur inşallahh
evet canım ılk sayılır,mayıstan kımyasalım var.bence de pek sorma nedır dıye,gercekten ınsanın cok arastırınca basına gelıyor,tecrube ıle sabıt canımıns hayırlı zamnda gelır bebısın duamdasınız hepınız sız de benı unutmayın her sey dua ıle gercekten
bencede öğrenmeyeyim ..çok takıorum 1 yıl oldu bu ay..hep Allahım sen isteyen herkese nasip et dıe dua ediorum..inşallah bu bebişin sağlıkla gelir kucağına:)
orkidem inan canım ben bugün neye uğradığımı şaşırdım kadın net konuşmuyor ilk önce ultrasyona aldı..Kitle görünüyor dedi.. bende nasıl yani kist mi dedim herşey kitle sayılır dedi. Sonra kanda bir bakalım hocam dedi. ama dış gebelik gibi duruyor dedi. İnan kanı vermeye giderken resmen ağlaya ağlaya indim merdivenlerden.kanı aldık bir saat sonra baktı kana göre 2 haftalık gebesin dedi.ama değerin düşük dedi kaç gün geçti günün deyince benim bat yarın dedim. kadın dondu kaldı bu sefer kıvırmaya başladı işte burada aletler yeterli değil de dış gebelikte olabilir o kistte olabilir.Evveliyatını bilmiyorum seni urfaya sevk edeceğim dedi. bende urfaya sevk mevk etmeyin hocam dedim bana 2 günlük rapor yazın ben basıp maraşa gideceğim kociş zaten orada kendi kendini yedi bitirdi birşey olacak diye.Yarın için kendi doktorumdan randevu aldım.O da dolymuş sabah kimseyi almadan beni alacak 9:50 de burada ol dedi..kuzu senin dr halt etmiş. 28 hcg ile hiç bir dr anlayamaz. daha kese bile gözükmez. hcg anca 1000'li değerlere gelince kese tüplerde görülürse dış gebelik kesin tanısı konuyor
İnşallah canım kan verdik tekrar inşallah değer yükselmiştir.inşallah güzel haberler verirsin canım, dualarımızdasın ...
İnşallah canım bugün geçmek bilmediseraapp güzel haberlerini bekliyoruuzzz :)) sana demiştim ümidimizi kesmeyelim diyee :)) inşallah tutunmuştur bebişş, bekliyoruzz :)
Yok canım ben kendi maraştaki doktorumdan randuvumu aldım...canım orkidenin söylediklerine bakılırsa sıkma canını inşallah güzel haberlerini alırız aynı doktordan mı randevu aldın
İnşalah canım bebiş vardır. Benim hayvanlara karşı içimde apayrı bir duygu var kedisinden tutun tavuğuna varana kadar üzüldüm canım.hr insan bir olmuyor..bence bebiş var orda...göbüşün dolu yani..ne bileyim içime öyle doğdu.
ben de bugün ağla ağla öldümkomşumuzun kedileri hiç sevmeyen bir köpeği var.yine de dün yavru bir kedi getirmişlerdi.görseniz zayıflıktan ölmek üzereydi..acımışlar..ben de evlerinde besleyecekler sandım.mahallemizde de her evde mutlaka bir köpek vardır.kediyi bahçelerine bıraktılar. ben çok şaşırdım.eve almak istedim ama evimde 2 tane kedi var zaten..onlara zor bakıyorum..neyse..bugün eşimle bir yere gidiyorduk.sokağımızın köşesinde yere yatmış,taş kesmiş resmen..hiç bir yerinde kan bile yoktu.sanırım susuzluktan öldü. içim dışıma çıktı ağlamaktan.eşim evden kürek getirdi.gömdük. ama akşam komşular gelince söylenicem,başları ağrısın biraz,üzülsünler..köpeğin olduğu bahçede kedi beslemeye çalışılır mı? söylendim o gün de ama dinlemediler..gelsinler de görürler onlar.
geldim canım maraştayım işte yarını bekleyeceğiz ..Annemlere birşey demedim üzülmesinler diye ama kayınvalidemin haberi var.yarın beraber gideceğiz işte doktora...serappppppçok heyecanlıyım senin içinnn
kizlarrr karnim agriyorrr gelecek yine su kirmizilarrr[/QUOTE
canım benim inşallah bebişin belirtisidir..benim adetime 23 eylül ama 17 sinden beri karnım belim ağrıor,ortada bise yok..insallah güzel haber olur..
olmazsada üzülmek yok, hayırlısı buymuş dicez..
amın canımmm allah razı olsunben de oyle cok takıyorum basıma gelıyor sonra.onu da burda ogrenmıstım zatem,merak ıste ıns ısteyen herkese nasıp etsın allahım.sen doktora gttın mı canım
evet canım son 5 -6 aydır gidiorum ..bi ara ,ara vermistim..2 ay kadar..sonra rahım filmi çekildi temiz çıktı..tekrar klomene baslandı bu ilk ayım filmden sonrakı..birde hep dıorlarkı rahim filminden sonra gebe kalma sansı artıormus,ondan ümitlendim birazda:) benim yumurta hep 22-24 olurdu..simdiki doktorum iyi olmadığını çok büyük oldukça bos olma ihtimalinin artacağını söyledi..bu ay 16 idi ve kendiliğinden çatladı..
canım senin belirtiler neydi?biliyorum herkeste farklı ama olsun..
canım inan maraşa gelene kadar ağladım sağolsun eşim arabe sesletmiş ilçeden araba gelinceye kadar diğer öğretmen arkadaşta geldi. yalnız bırakmadı sağolsun o da beni zaten o yanımda olmasaydı bir yerde düşüp kalmıştım.Kendine de rapor yazdırdı arkadaş beraber geldik o antepte kaldı eşimde beni antepten aldı.Şimdi kanamamda durdu o beni sevindirdi. leke falanda yok inşallah bebişim bana tutunur ve aksi giden birşey yoktur. ama doktor kanaman varsa dinlen dedi zaten 2 günde istirahat verdi. gebelik varsa haftaya da büyük bir ihtimal rapor alırım gitmem zaten öğrenci yok boş boş binayı bekliyoruz evimde otururum dinlenirim hastane yakın birşey olsa yarım saate anca ilçeye iniyoruz o da ooranın en iyi hastanesine gittim özelmiş güya tıp merkezi.başıma bunlar geldi sonu hayırlı olur inşallah...canım o doktor ,senin bat ı bile sormadan ahkam kesmiş..
İnşallah herşey yolunda, daha adetine bi kaç gün varken bu değer çok iyi..sende farkındasındır..
ayrıca daha keseyi göremez ki dış gebelik desin? belki baska bi kistin falan vardı onu gördü,yani yumurtalıkta olan kistler var ya ondan bahsediyorumm..
Allah gönlüne göre versin canım,hepimizin hakkında hayırlısı olsun..
ne güzel gebe kalabiliyorsunuz..ben hiç kalamadım bile 1 yıldır:2:
yok olmadı canım teknoloji tasarımı açmamıştım özel eğitimde gelmedi 114 de kapatmış maraş benim puan 45 ...hakkında hayırlısı olsun canımm ıns guzel haberlerle gelırsın bıze.tercıh ısı ne oldu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?