- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.001
orkidem inan canım ben bugün neye uğradığımı şaşırdım kadın net konuşmuyor ilk önce ultrasyona aldı..Kitle görünüyor dedi.. bende nasıl yani kist mi dedim herşey kitle sayılır dedi. Sonra kanda bir bakalım hocam dedi. ama dış gebelik gibi duruyor dedi. İnan kanı vermeye giderken resmen ağlaya ağlaya indim merdivenlerden.kanı aldık bir saat sonra baktı kana göre 2 haftalık gebesin dedi.ama değerin düşük dedi kaç gün geçti günün deyince benim bat yarın dedim. kadın dondu kaldı bu sefer kıvırmaya başladı işte burada aletler yeterli değil de dış gebelikte olabilir o kistte olabilir.Evveliyatını bilmiyorum seni urfaya sevk edeceğim dedi. bende urfaya sevk mevk etmeyin hocam dedim bana 2 günlük rapor yazın ben basıp maraşa gideceğim kociş zaten orada kendi kendini yedi bitirdi birşey olacak diye.Yarın için kendi doktorumdan randevu aldım.O da dolymuş sabah kimseyi almadan beni alacak 9:50 de burada ol dedi..
canım inan maraşa gelene kadar ağladım sağolsun eşim arabe sesletmiş ilçeden araba gelinceye kadar diğer öğretmen arkadaşta geldi. yalnız bırakmadı sağolsun o da beni zaten o yanımda olmasaydı bir yerde düşüp kalmıştım.Kendine de rapor yazdırdı arkadaş beraber geldik o antepte kaldı eşimde beni antepten aldı.Şimdi kanamamda durdu o beni sevindirdi. leke falanda yok inşallah bebişim bana tutunur ve aksi giden birşey yoktur. ama doktor kanaman varsa dinlen dedi zaten 2 günde istirahat verdi. gebelik varsa haftaya da büyük bir ihtimal rapor alırım gitmem zaten öğrenci yok boş boş binayı bekliyoruz evimde otururum dinlenirim hastane yakın birşey olsa yarım saate anca ilçeye iniyoruz o da ooranın en iyi hastanesine gittim özelmiş güya tıp merkezi.başıma bunlar geldi sonu hayırlı olur inşallah...
yok olmadı canım teknoloji tasarımı açmamıştım özel eğitimde gelmedi 114 de kapatmış maraş benim puan 45 ...
amın canımmm allah razı olsunben de oyle cok takıyorum basıma gelıyor sonra.onu da burda ogrenmıstım zatem,merak ıste ıns ısteyen herkese nasıp etsın allahım.sen doktora gttın mı canım
kizlarrr karnim agriyorrr gelecek yine su kirmizilarrr[/QUOTE
canım benim inşallah bebişin belirtisidir..benim adetime 23 eylül ama 17 sinden beri karnım belim ağrıor,ortada bise yok..insallah güzel haber olur..
olmazsada üzülmek yok, hayırlısı buymuş dicez..
insalllh bebislerimiz bizimledir canim herseyin hayirlisi tabi.ama ne yapalim insan artik olsun istiyorrr
canım benim inşallah, inşallah Allah bizede nasip eder o duyguyu..:26:
benim adet tarihim 23 eylül canım..testi ayın 18 inde yaptırdım yani adete 5 gün kala..2 çıktı..doktor yükselme ihtimali olabilir dedi..
ben bi kere daha yaptırmıstım kan tahlili değerim 0,012 çıkmıstı simdi 2 çıkınca ümitlendim ..
acaba baskalırının da böyle olmus mudur yani neden 2 çıktı 0,01 değilde?
bide kaç gündür belim kopacak gibi ağrıo,bugünde göğüs uçlarım asırı hassas sütyen üstünden bile bi yere değsin acıyo
Allahım hakkımızda hayırlı olanı ver..
İnşallah canım ama orkidenin yazdığı da beni rahatlattı hatta arkadaşa bile dedim bu kadar değer küçükken nasıl dış gebelik dedi bende kese bile oluşmamıştır şimdi diye.serap inşallah güzel haberler alırsın yarın, biz de senin güzel haberini duyup mutlu oluruz. kendine iyi bak bu aradaa :)
Amin canım zaten hayırlsını istedim yazdım bu hayırlı değilmiş demek ki bir ömür istemediğim mesleği yapmak zorunda kalacaktım.hayırlısı demekkı canım boylymıs ıns yıne bır kapı acar allahım.canını oyle hemn sıkma oyle dusuk degerı olup bırden yukselen cok duydum bn.ama cok uzulmemek ıcın de hepsıne hazır ol canım,sonra kotu oluyor ondan soyluyorum.hayırlısı ne ıse o olsun ıns allahım bzm ıcın en ıyısını bılır.ıns guzel haberler verırsın bıze.
Bende sevindim canım saat 2 de vardı hafiften pembemsi ama eve geldim baktım hiç birşey yok rahatladım ve yine ağladım..iyi valla çok sevindim kanamanın durmasınainşallah yarın güzel haberlerle gelirsin canım,,yat dinlen ama biraz.. bende simdi çıkıyorum..Allaha emanet olun kızlarr
İnşallah canım inşallah eşime dediim kimseye haber verme kayınvalideme söylemiş tutamamış çenesini kadın gelene kadar kırk kere aradı sakın iş yapayım deme dedi.acayip uykum var yine. Mevlam sonunu hayır ede..canım sen hamişsincanını sıkıp olumsuz düşünme erken olduğu için kan değerin düşük çıkmıştır daha bat bile geçmedi 2-3 gün sonra değerin katlanır inşallah eylül de bebişin gelmiş olur
İnşallah canım ama orkidenin yazdığı da beni rahatlattı hatta arkadaşa bile dedim bu kadar değer küçükken nasıl dış gebelik dedi bende kese bile oluşmamıştır şimdi diye.
Amin canım zaten hayırlsını istedim yazdım bu hayırlı değilmiş demek ki bir ömür istemediğim mesleği yapmak zorunda kalacaktım.
Bende sevindim canım saat 2 de vardı hafiften pembemsi ama eve geldim baktım hiç birşey yok rahatladım ve yine ağladım..
İnşallah canım inşallah eşime dediim kimseye haber verme kayınvalideme söylemiş tutamamış çenesini kadın gelene kadar kırk kere aradı sakın iş yapayım deme dedi.acayip uykum var yine. Mevlam sonunu hayır ede..
Canim insanlar kurleri bir sikintilari oldugu icin yapiyo ya pkolu yumurta yeterince buyumuyo ya kist ya baska bisey eger sende bir sikinti yoksa olumsuz etkileyebilir bende bal tarcin corekotu yapacaktim yumurtalari buyutuyomus fakat normalden fazla buyuyen yumurta catlayamadan kist oluyomus benim yumurta ile ilgili bir derdim yok vazgectim yapmaktan yumurtlamada bir derdin yoksa yapma bence,
ya canım bugün o kadar ağladım ki teyzem kadın doğumcu onu aradım o da aynı şeyi söyledi şu an senin psikolojin çok önemli sakın moralini bozma olabilecek şey. en azından sevinmen lazım ki gebe kalabiliyorsun bizim nice hastalarımız var dedi yıllarca gelipte gebe kalamıyorlaar.onun lafı üzerine sakinleştim antebe gelene kadarda dua ettim test sonucunu elime alıp nolur dış gebelik olmasın ve bebişim beni bırakmasın diye...lekelenmen olmamasi cok guzel canimm.bak surekli dusunme aglayip durma bebisin de etkilenir sonramm.benim gebeligimde 350de goremedi doktor bisey de 2 hafta sonra cagirdi.ne bu seninkinde nasil boyle bir yorum yapmis hayretbirsey sen bakma o doktorun dedigine hayirlisi insalhhh.hersey yolunda gidecek buna inan dualarimiz seninle canim...
İnşallah canım ya inşallah.işi de artık kafama takmıyorum yeter ki bebişim benimle olsun..serapcım bebeğin sana tutunacak sen yeter ki olumsuz düşünme ve moral bozma yoksa kırarım kafanıallahın izni ile bebeğini kucağına alacaksın iş konusuna gelince nasip değilmiş canım allah hakkında hayırlı olanı yaşatsın ...
tamam canım sana kolay gelsin bende çıkıp yatarım birazdan çok yoruldum bugün...yanı canım hayırlı olan ne ıse o olsun ıns.ıns ıstedıgın sekılde gıdersın esının yanına.yarın da guzel haberlerle gel ıns.ıyı dusunkı ıyı olsun canım hıııc sıkma canını.ben de cıkayım artık bıraz ders calısayım bakayım
ya canım bugün o kadar ağladım ki teyzem kadın doğumcu onu aradım o da aynı şeyi söyledi şu an senin psikolojin çok önemli sakın moralini bozma olabilecek şey. en azından sevinmen lazım ki gebe kalabiliyorsun bizim nice hastalarımız var dedi yıllarca gelipte gebe kalamıyorlaar.onun lafı üzerine sakinleştim antebe gelene kadarda dua ettim test sonucunu elime alıp nolur dış gebelik olmasın ve bebişim beni bırakmasın diye...
İnşallah canım ya inşallah.işi de artık kafama takmıyorum yeter ki bebişim benimle olsun..
canım kanda gebelik çıktı ama lekelenmem olmuştu dün. bugün doktora gittim kitle var dedi dış gebelik olabilir dedi olmayabilirde kistte olabilir dedi. bende maraşa çıktım geldim kendi doktoruma bakalım yarın ne diyecek. Şimdi yeniden kan verdim eve gelmeden gebelik için onda değer ne çıkacak merak ediyorum 10 da eşim alacak..İnşallah bebişim benimledir ve ters bir durum yoktur şimdi ise kanamam tamamen durdu yani lekelenmem.sadece akıntım var ve böyle olunca rahatladım da.serap cnm bi sorun mu var :s
İnşallah canım benim inşallah yarın oynamak istiyorum dökmek istiyorum içimdeki kurtları...kizlar kactim ben gozlerim agridi cok fazlaaa...
serapcim ind=sallh yarin senden guzel haberler alicaz hadi hayirlisi bakalim sen sakin olll
canım kanda gebelik çıktı ama lekelenmem olmuştu dün. bugün doktora gittim kitle var dedi dış gebelik olabilir dedi olmayabilirde kistte olabilir dedi. bende maraşa çıktım geldim kendi doktoruma bakalım yarın ne diyecek. Şimdi yeniden kan verdim eve gelmeden gebelik için onda değer ne çıkacak merak ediyorum 10 da eşim alacak..İnşallah bebişim benimledir ve ters bir durum yoktur şimdi ise kanamam tamamen durdu yani lekelenmem.sadece akıntım var ve böyle olunca rahatladım da.
28.30 du değerim ilk defa gördüm bu değeri gebeliği bakalım eşimden haber bekiyorum gelsin hemen yatacağım...ayyy cnm üzülimmi sevinim mi ya :s yerleşmede olabilir iyi düşün iyi olsun inş minik yavrun senledir girmedim bgn hiç haberimde olmadı kendine dkkt et aman dinlen uyu yrn olsun bian önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?