Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

canım sen hamişsin canını sıkıp olumsuz düşünme erken olduğu için kan değerin düşük çıkmıştır daha bat bile geçmedi 2-3 gün sonra değerin katlanır inşallah eylül de bebişin gelmiş olur

iyi valla çok sevindim kanamanın durmasına inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin canım,,yat dinlen ama biraz.. bende simdi çıkıyorum..Allaha emanet olun kızlarr

yok olmadı canım teknoloji tasarımı açmamıştım özel eğitimde gelmedi 114 de kapatmış maraş benim puan 45 ...

hayırlısı demekkı canım boylymıs ıns yıne bır kapı acar allahım.canını oyle hemn sıkma oyle dusuk degerı olup bırden yukselen cok duydum bn.ama cok uzulmemek ıcın de hepsıne hazır ol canım,sonra kotu oluyor ondan soyluyorum.hayırlısı ne ıse o olsun ıns allahım bzm ıcın en ıyısını bılır.ıns guzel haberler verırsın bıze.

amın canımmm allah razı olsunben de oyle cok takıyorum basıma gelıyor sonra.onu da burda ogrenmıstım zatem,merak ıste ıns ısteyen herkese nasıp etsın allahım.sen doktora gttın mı canım

evet canım son 5 -6 aydır gidiorum ..bi ara ,ara vermistim..2 ay kadar..sonra rahım filmi çekildi temiz çıktı..tekrar klomene baslandı bu ilk ayım filmden sonrakı..birde hep dıorlarkı rahim filminden sonra gebe kalma sansı artıormus,ondan ümitlendim birazda:) benim yumurta hep 22-24 olurdu..simdiki doktorum iyi olmadığını çok büyük oldukça bos olma ihtimalinin artacağını söyledi..bu ay 16 idi ve kendiliğinden çatladı..
canım senin belirtiler neydi?biliyorum herkeste farklı ama olsun..[/QUOTE]

canim ben de hsg cektirdim bu ay ve ilk adetim alacak filmden sonra bende belki olur dedim ama agrilarim cok belirgin oluyor bazennnn.kirmizilar gelirse yine klomen kullanacam bu ayyyy 3.olacakk

canım daha erken olduğu için düşük çıktı bence inşallah yükselir doktor da demiş ümitlenmekte haklısın inşallah bi kaç güne müjdeli haberini alırız

serap inşallah güzel haberler alırsın yarın, biz de senin güzel haberini duyup mutlu oluruz. kendine iyi bak bu aradaa :)
İnşallah canım ama orkidenin yazdığı da beni rahatlattı hatta arkadaşa bile dedim bu kadar değer küçükken nasıl dış gebelik dedi bende kese bile oluşmamıştır şimdi diye.
Amin canım zaten hayırlsını istedim yazdım bu hayırlı değilmiş demek ki bir ömür istemediğim mesleği yapmak zorunda kalacaktım.

iyi valla çok sevindim kanamanın durmasına inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin canım,,yat dinlen ama biraz.. bende simdi çıkıyorum..Allaha emanet olun kızlarr
Bende sevindim canım saat 2 de vardı hafiften pembemsi ama eve geldim baktım hiç birşey yok rahatladım ve yine ağladım..

İnşallah canım inşallah eşime dediim kimseye haber verme kayınvalideme söylemiş tutamamış çenesini kadın gelene kadar kırk kere aradı sakın iş yapayım deme dedi.acayip uykum var yine. Mevlam sonunu hayır ede..

lekelenmen olmamasi cok guzel canimm.bak surekli dusunme aglayip durma bebisin de etkilenir sonramm.benim gebeligimde 350de goremedi doktor bisey de 2 hafta sonra cagirdi.ne bu seninkinde nasil boyle bir yorum yapmis hayretbirsey sen bakma o doktorun dedigine hayirlisi insalhhh.hersey yolunda gidecek buna inan dualarimiz seninle canim...

Amin canım zaten hayırlsını istedim yazdım bu hayırlı değilmiş demek ki bir ömür istemediğim mesleği yapmak zorunda kalacaktım.

yanı canım hayırlı olan ne ıse o olsun ıns.ıns ıstedıgın sekılde gıdersın esının yanına.yarın da guzel haberlerle gel ıns.ıyı dusunkı ıyı olsun canım hıııc sıkma canını.ben de cıkayım artık bıraz ders calısayım bakayım

serapcım bebeğin sana tutunacak sen yeter ki olumsuz düşünme ve moral bozma yoksa kırarım kafanıallahın izni ile bebeğini kucağına alacaksın iş konusuna gelince nasip değilmiş canım allah hakkında hayırlı olanı yaşatsın ...

zaten çok kötü kokuyor....

ya canım bugün o kadar ağladım ki teyzem kadın doğumcu onu aradım o da aynı şeyi söyledi şu an senin psikolojin çok önemli sakın moralini bozma olabilecek şey. en azından sevinmen lazım ki gebe kalabiliyorsun bizim nice hastalarımız var dedi yıllarca gelipte gebe kalamıyorlaar.onun lafı üzerine sakinleştim antebe gelene kadarda dua ettim test sonucunu elime alıp nolur dış gebelik olmasın ve bebişim beni bırakmasın diye...
İnşallah canım ya inşallah.işi de artık kafama takmıyorum yeter ki bebişim benimle olsun..

tamam canım sana kolay gelsin bende çıkıp yatarım birazdan çok yoruldum bugün...

kizlar kactim ben gozlerim agridi cok fazlaaa...
serapcim ind=sallh yarin senden guzel haberler alicaz hadi hayirlisi bakalim sen sakin olll

serap cnm bi sorun mu var :s

serap cnm bi sorun mu var :s
canım kanda gebelik çıktı ama lekelenmem olmuştu dün. bugün doktora gittim kitle var dedi dış gebelik olabilir dedi olmayabilirde kistte olabilir dedi. bende maraşa çıktım geldim kendi doktoruma bakalım yarın ne diyecek. Şimdi yeniden kan verdim eve gelmeden gebelik için onda değer ne çıkacak merak ediyorum 10 da eşim alacak..İnşallah bebişim benimledir ve ters bir durum yoktur şimdi ise kanamam tamamen durdu yani lekelenmem.sadece akıntım var ve böyle olunca rahatladım da.

ayyy cnm üzülimmi sevinim mi ya :s yerleşmede olabilir iyi düşün iyi olsun inş minik yavrun senledir girmedim bgn hiç haberimde olmadı kendine dkkt et aman dinlen uyu yrn olsun bian önce

ayyy cnm üzülimmi sevinim mi ya :s yerleşmede olabilir iyi düşün iyi olsun inş minik yavrun senledir girmedim bgn hiç haberimde olmadı kendine dkkt et aman dinlen uyu yrn olsun bian önce
28.30 du değerim ilk defa gördüm bu değeri gebeliği bakalım eşimden haber bekiyorum gelsin hemen yatacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…