- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.021
canım kanda gebelik çıktı ama lekelenmem olmuştu dün. bugün doktora gittim kitle var dedi dış gebelik olabilir dedi olmayabilirde kistte olabilir dedi. bende maraşa çıktım geldim kendi doktoruma bakalım yarın ne diyecek. Şimdi yeniden kan verdim eve gelmeden gebelik için onda değer ne çıkacak merak ediyorum 10 da eşim alacak..İnşallah bebişim benimledir ve ters bir durum yoktur şimdi ise kanamam tamamen durdu yani lekelenmem.sadece akıntım var ve böyle olunca rahatladım da.
canım kanda gebelik çıktı ama lekelenmem olmuştu dün. bugün doktora gittim kitle var dedi dış gebelik olabilir dedi olmayabilirde kistte olabilir dedi. bende maraşa çıktım geldim kendi doktoruma bakalım yarın ne diyecek. Şimdi yeniden kan verdim eve gelmeden gebelik için onda değer ne çıkacak merak ediyorum 10 da eşim alacak..İnşallah bebişim benimledir ve ters bir durum yoktur şimdi ise kanamam tamamen durdu yani lekelenmem.sadece akıntım var ve böyle olunca rahatladım da.
28.30 du değerim ilk defa gördüm bu değeri gebeliği bakalım eşimden haber bekiyorum gelsin hemen yatacağım...ayyy cnm üzülimmi sevinim mi ya :s yerleşmede olabilir iyi düşün iyi olsun inş minik yavrun senledir girmedim bgn hiç haberimde olmadı kendine dkkt et aman dinlen uyu yrn olsun bian önce
28.30 du değerim ilk defa gördüm bu değeri gebeliği bakalım eşimden haber bekiyorum gelsin hemen yatacağım...
inşallah canım ama sevinçliyim şimdi rabbime binlerce kere şükürler olsun ağlıyorum ama sevinçtenserapcığım inş bebişin seninledir inan dualrımız seninle yarın hayırlı haberini alcaz inş sakın sitres yapma
evet canım hiç bir belirti yoktu sadece sabahları kalktığımda hafiften mide bulantım vardı birde kasığımda batma vardı ama onu da ilhitap vardı doktor fitil vermişti yumoş günlerine denk geldiği için 3 tane kullandım bıraktım onu da ona yorduk iremle ki fitilleri kullanmadık iltihaptan dolayı batıyor dedik yoksa başka hiç bir belirti yoktu ne akıntı ne göğüslerde şişkinlik ama uykum geliyordu onu da havalar urfada çok sıcak ben sıcağa yordum çünkü benim sıcakta uykum gelir ve sürekli uyurum yoksa bu belirti de bende vardı desem yalan olmuş olur hatta beklemiyordum bile çünkü düzgün yumoş günlerini bile değerlendiremedik...cnm hiç belirtinde yoktu bu ay ya ilginç dimi
12 saatte değer bu kadar artar mı yaa?272.80 olmuş kızlar oynuyorum
ağlıyorum resmen rabbim sana binlerce kere şükürler olsun nolur yarın da bir sorun çıkmasın bebişim benimle kalsın...
12 saatte değer bu kadar artar mı yaa?
ağlıyorum resmen rabbim sana binlerce kere şükürler olsun nolur yarın da bir sorun çıkmasın bebişim benimle kalsın...
İnşallah canım inşallah şu kitle işini de çözersek kafamda hiç bir soru işareti kalmayacak...Kociş çocuklar gibi ağlamış arabaya geçince....artar tabi benm 2 günde 1043den 4786ya çıkta senin daha çok küçük annesi daha çok yeni
İnşallah canım inşallah şu kitle işini de çözersek kafamda hiç bir soru işareti kalmayacak...Kociş çocuklar gibi ağlamış arabaya geçince....
maşallah ya canım benim..uYkum kaçtı sevinçtenhayırlı uğurlu olsun,Allahım bizede nasip etsinn..
kız maşallahne çabuk yükselmis bu değer anlamıdm ki:)
bende anlamadım canım
maşallah ya canım benim..uYkum kaçtı sevinçtenhayırlı uğurlu olsun,Allahım bizede nasip etsinn..
kız maşallahne çabuk yükselmis bu değer anlamıdm ki:)
inşallah canım inşallah kociş dayanamamış annemi aramış annem ağlıyor.bak hemen yat kanaman yok dimi dikkat et bişeye sakın uzanma ağır bişey kaldırma yarın herşey çok güzel olcak
ayyyyyyyy çok güzel ya benmde şimdi gözlerim doldu maşallah maşallah
amin canım benim amin...serapcığım allahım hayırlı uğrulu etsin inş allahım tamamını erdirsin hayırlısıyla sağlıklısıyla kucağna almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?