Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

serapcığım inş bebişin seninledir inan dualrımız seninle yarın hayırlı haberini alcaz inş sakın sitres yapma

serapcığım inş bebişin seninledir inan dualrımız seninle yarın hayırlı haberini alcaz inş sakın sitres yapma

ayyy cnm üzülimmi sevinim mi ya :s yerleşmede olabilir iyi düşün iyi olsun inş minik yavrun senledir girmedim bgn hiç haberimde olmadı kendine dkkt et aman dinlen uyu yrn olsun bian önce
28.30 du değerim ilk defa gördüm bu değeri gebeliği bakalım eşimden haber bekiyorum gelsin hemen yatacağım...

inşallah canım ama sevinçliyim şimdi rabbime binlerce kere şükürler olsun ağlıyorum ama sevinçten

cnm hiç belirtinde yoktu bu ay ya ilginç dimi
evet canım hiç bir belirti yoktu sadece sabahları kalktığımda hafiften mide bulantım vardı birde kasığımda batma vardı ama onu da ilhitap vardı doktor fitil vermişti yumoş günlerine denk geldiği için 3 tane kullandım bıraktım onu da ona yorduk iremle ki fitilleri kullanmadık iltihaptan dolayı batıyor dedik yoksa başka hiç bir belirti yoktu ne akıntı ne göğüslerde şişkinlik ama uykum geliyordu onu da havalar urfada çok sıcak ben sıcağa yordum çünkü benim sıcakta uykum gelir ve sürekli uyurum yoksa bu belirti de bende vardı desem yalan olmuş olur hatta beklemiyordum bile çünkü düzgün yumoş günlerini bile değerlendiremedik...
Şimdi kafama takılan bende ki o kitle ne acep?

maşallah ya canım benim..uYkum kaçtı sevinçten hayırlı uğurlu olsun,Allahım bizede nasip etsinn..
kız maşallah ne çabuk yükselmis bu değer anlamıdm ki:)

maşallah ya canım benim..uYkum kaçtı sevinçten hayırlı uğurlu olsun,Allahım bizede nasip etsinn..

canm inan seninde olcak hakketen bu topik çoook uğrlu ben 1 yıl 2 ay bebek bekledim buraya üye olduğum ay hamiş oldum herkez hamiş olcak

serapcığım allahım hayırlı uğrulu etsin inş allahım tamamını erdirsin hayırlısıyla sağlıklısıyla kucağna almayı nasip etsin

bende anlamadım canım

bak hemen yat kanaman yok dimi dikkat et bişeye sakın uzanma ağır bişey kaldırma yarın herşey çok güzel olcak
inşallah canım inşallah kociş dayanamamış annemi aramış annem ağlıyor.

serapcım, gözün aydın canım. senin adına çoook sevindim. inşallah çok güzel bi hamilelik geçirirsin ve bebeğini hayırlısyla kucağına alırsın..benim için dua et nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…