- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.041
rabbim isteyen herkese nasip etsin canımserapcım, gözün aydın canım. senin adına çoook sevindim. inşallah çok güzel bi hamilelik geçirirsin ve bebeğini hayırlısyla kucağına alırsın..benim için dua et nolur
ohhh gelsin bebişler
rabbim isteyen herkese nasip etsin canım
272.80 olmuş kızlar oynuyorum
272.80 olmuş kızlar oynuyorum
kIZLAR 19 UNDA BİRAZ LEKE GELDİ SONRA 20 SİNDE NORMAL ADET OLDUM VE VE BU SAATTE 3.PEDİMDE COK AZ KAN VARDI KESİLMİŞİM YİNE..SEREPHONE İLACINI KULLLANMADAN ÖNCE 3 GÜN OLAN ADETLERİM ARTIK BİR BİRBUCUK GÜNE İNDİ NE OLUYR YAVVV DOKTORA BU SEBEPLE GİTTİĞMDE TİROİD GİBİ HORMONLARMA BAKMIŞ VE TEMİZ CIKMIŞTI NE YAPMAM LAZIM BENİM ŞİMDİ FİKRİ OLAN VAR MI YOKSA BEN Mİ EVHAM YAPIYORUM
canım bnm de azalmıstı kanamalarım,prolaktınım yukseldıgı ıcınmıs.ona bakıldı mı o gun?cunku o da azalma yapıyormus kanamada
anlattıklarıma göre sence azalmışmı kanamalarım sabahtan beri sadce 2 ped değiştirdim 2.side az kan vardı deli olcam yav o ilacı kullanmaya başladğımdan beri böyle oldum geçen ay bakılmıştı prolaktinim normal seviyedeydi tiroide bakıldı oda normaldi dün cok az leke geldi kahverengiydi bugündü işte öyle of dellendim ya
anlattıgına gore azalmıs canım ama belkı kullandıgın ılacın etkısı de olabılır.ben kullanmadıgım ıcın bılemıyorum da prolaktın cok degısken maalesef.her seyden oynayan bır hormon.bnm 1 ayda 6dan 45 e cıkmıstı sok olmustum.ınsan merak edıyor ıste,rahat edemezsen doktora gt canım stres oluyor ınsan byle,bn cok pımpırıklıyım de
ilacı nisan ayında kullanmıştım o ay bende yumurtalık kistine needen olmuş 2 ay sonrada gitmişti kistim..bilmiyrum off
yarın 3.gunun galıba adetın dımı bence gt hormonlarına baktır,boyle stres olmaktan ıyıdır canım bence
eğer lekeyi baz alırsam evet 3.günü oooy oyyyyyyyyyyyyyyyyyy
gıt bence aklında kalmasın sen bılırsın tabı ben her ay gttıgım ıcın
doğru diyon orkide görebilseydi bişey derdi bana ama onuda yarın zor bi gün bekliyor allah yardımcısı olsun inşllah
amın canım yardımcısı olsun allah ıns.gıt canım ıstersen rahatlarsın hem
hadi bana müsade uykum geldi düşünmekten bi hall oldum zati hadi iyi geeceler
amin canım amin..Mevlam isteyen herkese nasip etsin hayırlsıylaserap tebrik ederim canım...Rabbim bebişine uzun ömür versin..senin adına çok sevindim...inşallah darısı başımıza
tamam canım bir de o kitlenin ne olduğunu anlasak içim daha rahat olacak ama neyse o da belli olacak bugün.canım değerin yerleşme zamanı olan değerler gibi. kanaman da yerleşme kanaması olabilir tatlım.
amin canım amin darısı en yakın zamanda sizlere inşallah..hayırlı olsunnn şikerimmmmmmmmmmmm yüce rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eeder inşallh
bebek bana tutunmaya çalıştıkça ben üzülüyordum benden kopacak diye...Sağol canım dileklerin için...ayyyyyy canım cok cok sevındım ya demk bebıs tutunmaya calısıyormus bugunallhım ıns degerlerın kat kat katlanır.saglıkla kucagına alırsın bebısını.ayy gercekten cook sevındım yaa hayırlı ugurlu olsun ıns ıns
şişt kız artık üzülmek yok hamile falan demem indiririm bilirsinbebek bana tutunmaya çalıştıkça ben üzülüyordum benden kopacak diye...Sağol canım dileklerin için...
bende seni çok seviyorum canım kız teyzemde aynısını dedi değerin fazla ilerlemiş dedi. doktora iki sonucu da göster dedi. saat 11 gibi görüşürüz canım..şişt kız artık üzülmek yok hamile falan demem indiririm bilirsin
serabım canımıniçi çok sevindim ya:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
allahım önce kesesini sonra pıtpıtlarını sonraaa o tatlı hareketlerini göstersin sağlıkla sıhhatle kucağına alcağın günleri nasip etsin inşallah aklen ruhen bedenen sağlıklı, rabbimin razı olduğu nur topu gibi bebişin olur inşallah diycem amaaaa orki değerlerin normal demiş fakat bana fazla artmış gibi geldi galiba ikizzzzbütün dileklerim ikizlerin için canım benim çeviyom kız senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?