- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.061
doğru diyon orkide görebilseydi bişey derdi bana ama onuda yarın zor bi gün bekliyor allah yardımcısı olsun inşllah
kızlar ben çıkar dua edin lütfen birşey çıkmasın...
kızlar ben çıkar dua edin lütfen birşey çıkmasın...
orkide alttan muayene etti doktor bebiş için bir sakıncası var mı?Geldim ben şimdi doğumu erken bitmişti hemencecik beni aldı hastalara başlamadan. Yarın sabah gidip kan vereceğim en az 48 saatte % 60 artması gerekiyor dedi değerinin ama şu iki değer arasında bile artış var dedi. Ama gel gelelim bu değerle ben senin keseni göremem keseni görmeden de dış gebelik mi normal gebelik mi diye de söyleyemem dedi. Rahim duvarım kalınmış canım bu iyi mi kötü mü bilmiyorum bilgin var mı canım? ama bebek tutunabilir dedi. Sonra alttan muayene ederken 2 yumurtan var dedi :44:Birde çok küçük bir kitle var ama o da sorun teşkil etmez dedi. ama keseyi görmeden de ben birşey diyemem dün neler yaşadıysan onları da beyninde resetle dedi. yarın ki kan değerine göre yolumuzu çizeceğiz inşallah. Şimdi kociş aradı olmazsa akşam gidip bir daha verelim diyor kan o benden de heyecanlı..tatlım 2. değeri dün farketmemişim. gayet güzelhamilesin işte. dış gebelik olsa böyle güzelcene artmaz tatlım. kitle mitle de yok asabımı bozmasınlar. biz oynayalım bak sana söylüyorum güzel haberlerle döneceksin
İnşallah canım bir keseyi görebilsek hayırlısıyla.dış mı normal mi bir anlasak..canım hayırlı uğurlu olsun sıkıntısız geçirirsin bu günleri inşallah
orkide alttan muayene etti doktor bebiş için bir sakıncası var mı?Geldim ben şimdi doğumu erken bitmişti hemencecik beni aldı hastalara başlamadan. Yarın sabah gidip kan vereceğim en az 48 saatte % 60 artması gerekiyor dedi değerinin ama şu iki değer arasında bile artış var dedi. Ama gel gelelim bu değerle ben senin keseni göremem keseni görmeden de dış gebelik mi normal gebelik mi diye de söyleyemem dedi. Rahim duvarım kalınmış canım bu iyi mi kötü mü bilmiyorum bilgin var mı canım? ama bebek tutunabilir dedi. Sonra alttan muayene ederken 2 yumurtan var dedi :44:Birde çok küçük bir kitle var ama o da sorun teşkil etmez dedi. ama keseyi görmeden de ben birşey diyemem dün neler yaşadıysan onları da beyninde resetle dedi. yarın ki kan değerine göre yolumuzu çizeceğiz inşallah. Şimdi kociş aradı olmazsa akşam gidip bir daha verelim diyor kan o benden de heyecanlı..
İnşallah canım bir keseyi görebilsek hayırlısıyla.dış mı normal mi bir anlasak..
orkide alttan muayene etti doktor bebiş için bir sakıncası var mı?Geldim ben şimdi doğumu erken bitmişti hemencecik beni aldı hastalara başlamadan. Yarın sabah gidip kan vereceğim en az 48 saatte % 60 artması gerekiyor dedi değerinin ama şu iki değer arasında bile artış var dedi. Ama gel gelelim bu değerle ben senin keseni göremem keseni görmeden de dış gebelik mi normal gebelik mi diye de söyleyemem dedi. Rahim duvarım kalınmış canım bu iyi mi kötü mü bilmiyorum bilgin var mı canım? ama bebek tutunabilir dedi. Sonra alttan muayene ederken 2 yumurtan var dedi :44:Birde çok küçük bir kitle var ama o da sorun teşkil etmez dedi. ama keseyi görmeden de ben birşey diyemem dün neler yaşadıysan onları da beyninde resetle dedi. yarın ki kan değerine göre yolumuzu çizeceğiz inşallah. Şimdi kociş aradı olmazsa akşam gidip bir daha verelim diyor kan o benden de heyecanlı..
kızlara adete 2 gün kala idrar testi yaptım,silik çizgiyi gördüm..kan tahlili yaptırayım mı yine :18:
bilmiyorum halen daha dünün etkisindeyim doktor da dünü hiç yaşanmamış farzet dedi.ben bu doktoru tuttumadam mantıkılı ne güzel açıklamış..
bu arada rahim duvarının kalınlaşması gebelik için çok önemli ve iyi bişey..
gözümüz aydın:)
sadece korkuyorum ...serapcımüzülme lütfwn onu oraya koyan rabbim gerisinide bilir yapar elbet.sakin ol sadece dua et sabırla bekle tamam mı sıkıntı edersen olmaz zaten.sakinleş canm benm
tamam canım işte kafama takılan rahim duvarın kalın demedi olumsuzmuş gibi söyleyince kafamda yine soru işaretleri belirldi ayyy ne sıkıntılı işlermiş önce bebiş var mı yok mu diye bekle sonra keseyi görmemiz lazım derler onu bekle..Affff Allah'ım afffffetttt.tatlım özelden cevapladım
canım başka bir marka ile tekrar dene eğer onda da ikinci çizgiyi görürsen bence kana git.kızlara adete 2 gün kala idrar testi yaptım,silik çizgiyi gördüm..kan tahlili yaptırayım mı yine :18:
evde hiç testim kalmadıbirazdan kana giderim ..napayim ya bu aceleciliğim beni öldürecekk..belki bunda 1 yıl olmasının etkisi de var ama bu benim çok kötü bir huyum
bilmiyorum halen daha dünün etkisindeyim doktor da dünü hiç yaşanmamış farzet dedi.
sadece korkuyorum ...
tamam canım işte kafama takılan rahim duvarın kalın demedi olumsuzmuş gibi söyleyince kafamda yine soru işaretleri belirldi ayyy ne sıkıntılı işlermiş önce bebiş var mı yok mu diye bekle sonra keseyi görmemiz lazım derler onu bekle..Affff Allah'ım afffffetttt.
kafanda soru işareti kalmasını istemiyorsan git ver canım...evde hiç testim kalmadıbirazdan kana giderim ..napayim ya bu aceleciliğim beni öldürecekk..belki bunda 1 yıl olmasının etkisi de var ama bu benim çok kötü bir huyum
272.80 olmuş kızlar oynuyorum
tıpkısının aynısı canım hatta bu ay gögüslerim bile ağırmadı o kadar aksine birde yüzmde kocaman kocaman 5-6 tane sivilce çıktı.ve hamile kesin değilim dedim...yürü git o zaman neyse sonuç çıkar çıkmaz haber veriver bari
tatlım sero artık bırak bunları. buradan tüm kızlara gebelik belirtisi ve adet belirtilerinin tıpa tıp aynı olduğunu söyler miisin tatlıııım
amin canım amin birde 1000li değerleri bir görebilsek hayırlısıyla...kuzummm ok guzel bir haber buuuayyyyy yaaa cok mutlu oldum allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?