Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

gorecez canim burada hep beraber gorecez buradaaa
ayyyyy agrilarim falan gitti simdilik haberi duyunca oynayasim geldii
:118:
mevlam isteyen herkese en kısa zamanda versin canım.Güzel bir duygu içinde bir canlı olduğunu bilmek..Birde keseyi görelim o zaman ben horon tepcem kız...:118:

canım çok sevindim inşallah önce keseyi sonra kalp atısını sonra da hareketlerini görürssün en sonunda da sağlıkla kucağına alırsın dualarım seninle her şey diledğin gibi güzel geçsin allah nazarlardan korusun seni bebeğini

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

haydin halaya hanımlar

:118::118::118::118::118:

İnşallah canım inşallah ama doktorlar işte net konuşmuyorlar ya bu insanın kafasını karıştırıyor...
birlikte teperiz kizzzz cok severim horonu bennnnn
tamam canım kolbastıda yaparız..:118::118::118:

canım iyiyim çok şükür. lekelenme tarzında kanamam ve batma şeklinde kasık ağrım var. ayaklarım buz kesmiş durumda. dr bir de aç susuz gel dedi. acıktım

canimmm insallh atlatacaksin bu gunlerinii...bugun mu gedeceksin sen doktoraaa:26:

Kızlar ben çıkıyorum herkes kendine iyi baksın azcık dinleneyim dün gece de uyuyamadım. uykum var..
Hepiniz iyi ki varsınız....

HAMİLEYİMMMMMM ALLAHIM SANA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN...

KIZLAR ADETİME 2 GÜN KALA SONUCUM 30.4 CIKTI İYİ DİMİ? 3 GÜN ÖNCEKİ KAN TAHLİLİMDE 2 ÇIKMISTI SİMDİ 30 OLMUŞ BEBİŞİM:)

Son düzenleme:

canimmm tebrik ederim bence iyi canim degerin rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsinn

canimmm insallh atlatacaksin bu gunlerinii...bugun mu gedeceksin sen doktoraaa:26:
bugün akşam 5.30 da

ooooh ooooh gayet güzel tatlım. 2 gün sonra tekrar baktır. Allah tamamına erdirsin canım

ayyy ne güzel..ne bereketli bir ay oldu.. canım sen yine de dikkat et..çünkü adetine yaklaştıkça da değerlerin yükseliyormuş.batın geçtikten sonra da git ölçtür değerlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…