Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

idrar testlerine hiç güvenmiyorum.ne dese inanmam :s

bata 2 gün kala doğru bir idrar testi (5 tl lik olmayanlardan) ile doğru sonuç veriyor tatlım..çevremdeki herkes idrar testiyle bebişini öğrendi.özellikle predictor doğru sonuç veriyor.

Son düzenleme:
ayyy ne güzel..ne bereketli bir ay oldu.. canım sen yine de dikkat et..çünkü adetine yaklaştıkça da değerlerin yükseliyormuş.batın geçtikten sonra da git ölçtür değerlerini.

evet canım ablamda aynısını söyledi..hatta sabah onu aradım, idrarda çift çizgi gördüm dedim..arkadası elif var,o da adete 1 gün kala yapmıs çift çıkmıs,ertesi gün adet olmus..inanma dedi,allaha sükür kanda da 30 çıkınca inandım:) simdi öğleden sonra doktoruma gitcem bakalım o ne dicek:)

gözünaydın canım ayy çok mutlu oldum

çok güzel bi duygu gerçekten Allahım inşallah herkese yaşatır..sizlerinde göbüşleriniz en kısa zamanda dolar inşallah:)
bu arada karnım öyle bir şişki inanamazsınız
bende hiç uyku hali olmuyor kızlar nedendir bilmiyomm:) sivilce doldu yüzüm, göğüs uçlarım çok acıyor bide belim sürekli ağrıo,akıntım cok..idrar rengim falan değişmedi,yani arada bir açık arada bir koyu
midemde bulanmıyor..
bendeki belirtiler böyle oldu..

canım tebrik ederim çok sevindim kan değerin bence iyi daha bat bile gelmeden iyi yani... ayy darısı bizlere inşallah ben de bugün doktora gideceğim yumurta kontrolü için bu 3. gidişim inşallah büyümüştür yaavv iğnemi olurum

inşallah canım benim inşallah büyümüştür..benim bu ay 16 mm di kendi çatlamıstı..insallah sende bugün böyle bir haber alırsın

kızlar ben çıkıyorum sizlerden de iyi haberler bekliyorum inşallah..öğleden sonra doktora gitcem gelince yazarım..öpüyorum hepinizi

canm tebrik edrim allahım tamamını erdirsin inş canm dur daha çok yeni miğde bulantıların de başlıycak

inşallah canım benim inşallah büyümüştür..benim bu ay 16 mm di kendi çatlamıstı..insallah sende bugün böyle bir haber alırsın

sağolasın canım inşallah bizde sizin gibi sevine biliriz bizde hamişiz diye bağırırız müjdemizi veririz nasip etsin rabbim aminnn

rümüüüş tatlım kafana takılıyorsa bence de bugün git tetkik yaptır. prolaktin, fsh, lh, östrodiol, tsh, sT3 ve sT4 baktır.
gerek kalmadı gitmeme adetim devam ediyor şükürler olsun..
tey teyyyyyyy teyy tey teytett

canımm ne güzel bi haber yarında yaptırcan mı kan testi inşallah böyle büyük büyük artar güzel hayırlı haberlerini alabiliriz

ama ben çok imrendim sizeeee merak etmeyin kıskanmadım imrendim size kocamannnnnn bir maşallahhhh allahım nazarlardan korusun güzel günler zevk aldığınız bir hamilelik ve hayırlı evlatlar versin inşallahhhh ......

serommm canım benim naberr ben sana dedim ikiz diyeee iki yumurta görülmüş ohhh yandan yandan

canım hayırlı olsun şimdiden inşallah değerin katlanarak artarrr .....

bata 2 gün kala doğru bir idrar testi (5 tl lik olmayanlardan) ile doğru sonuç veriyor tatlım..çevremdeki herkes idrar testiyle bebişini öğrendi.özellikle predictor doğru sonuç veriyor.

predictorla 1o günlük gecikme sonrasında yaptım.ama negatif sonuç verdi.halbuki hamileydim.yok güvenmiyorum.

Hayırlı olsun canım değerin inşallah katlanır bende çatlayacağım şimdi değer katlandı mı diye?
idrar testlerine hiç güvenmiyorum.ne dese inanmam :s
canım gerçekten şu an ben inanmasaydım lekelendiğim zaman hastalandım deyip ilaçları içecektim...birçok marka var bir marka ile değil de bir çok marka ile denemek bence daha mantıklı

tey teyyyyyyy teyy tey teytett
:118::118::118::118::118:

Son düzenleme:
vayy vayy hamilelerimiz gitgide artıyorr :)) maşallahh,çok mutlu oldummm :)) darısı bize, inşallah biz de en kısa zamanda güzel haberler alırızzzz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…