- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.101
idrar testlerine hiç güvenmiyorum.ne dese inanmam :s
ayy benim bata 10 gün var..ama gaza geldimidrar testi yapasım geldi
ayyy ne güzel..ne bereketli bir ay oldu..canım sen yine de dikkat et..çünkü adetine yaklaştıkça da değerlerin yükseliyormuş.batın geçtikten sonra da git ölçtür değerlerini.
kısseni gidi gazman adet günün geçince yaparsın.
ohhooo..bekle de gelsin..hep ben sona kalıyorum..
HAMİLEYİMMMMMM ALLAHIM SANA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN...
KIZLAR ADETİME 2 GÜN KALA SONUCUM 30.4 CIKTI İYİ DİMİ? 3 GÜN ÖNCEKİ KAN TAHLİLİMDE 2 ÇIKMISTI SİMDİ 30 OLMUŞ BEBİŞİM:)
gözünaydın canım ayy çok mutlu oldum
çok güzel bi duygu gerçekten Allahım inşallah herkese yaşatır..sizlerinde göbüşleriniz en kısa zamanda dolar inşallah:)
bu arada karnım öyle bir şişki inanamazsınız
bende hiç uyku hali olmuyor kızlar nedendir bilmiyomm:) sivilce doldu yüzüm, göğüs uçlarım çok acıyor bide belim sürekli ağrıo,akıntım cok..idrar rengim falan değişmedi,yani arada bir açık arada bir koyu
midemde bulanmıyor..
bendeki belirtiler böyle oldu..
canım tebrik ederim çok sevindim kan değerin bence iyi daha bat bile gelmeden iyi yani... ayy darısı bizlere inşallah ben de bugün doktora gideceğim yumurta kontrolü için bu 3. gidişim inşallah büyümüştür yaavv iğnemi olurum
çok güzel bi duygu gerçekten Allahım inşallah herkese yaşatır..sizlerinde göbüşleriniz en kısa zamanda dolar inşallah:)
bu arada karnım öyle bir şişki inanamazsınız
bende hiç uyku hali olmuyor kızlar nedendir bilmiyomm:) sivilce doldu yüzüm, göğüs uçlarım çok acıyor bide belim sürekli ağrıo,akıntım cok..idrar rengim falan değişmedi,yani arada bir açık arada bir koyu
midemde bulanmıyor..
bendeki belirtiler böyle oldu..
inşallah canım benim inşallah büyümüştür..benim bu ay 16 mm di kendi çatlamıstı..insallah sende bugün böyle bir haber alırsın
gerek kalmadı gitmeme adetim devam ediyor şükürler olsun..rümüüüş tatlım kafana takılıyorsa bence de bugün git tetkik yaptır. prolaktin, fsh, lh, östrodiol, tsh, sT3 ve sT4 baktır.
orkide alttan muayene etti doktor bebiş için bir sakıncası var mı?Geldim ben şimdi doğumu erken bitmişti hemencecik beni aldı hastalara başlamadan. Yarın sabah gidip kan vereceğim en az 48 saatte % 60 artması gerekiyor dedi değerinin ama şu iki değer arasında bile artış var dedi. Ama gel gelelim bu değerle ben senin keseni göremem keseni görmeden de dış gebelik mi normal gebelik mi diye de söyleyemem dedi. Rahim duvarım kalınmış canım bu iyi mi kötü mü bilmiyorum bilgin var mı canım? ama bebek tutunabilir dedi. Sonra alttan muayene ederken 2 yumurtan var dedi :44:Birde çok küçük bir kitle var ama o da sorun teşkil etmez dedi. ama keseyi görmeden de ben birşey diyemem dün neler yaşadıysan onları da beyninde resetle dedi. yarın ki kan değerine göre yolumuzu çizeceğiz inşallah. Şimdi kociş aradı olmazsa akşam gidip bir daha verelim diyor kan o benden de heyecanlı..
canımm ne güzel bi haber yarında yaptırcan mı kan testi inşallah böyle büyük büyük artar güzel hayırlı haberlerini alabilirizHAMİLEYİMMMMMM ALLAHIM SANA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN...
KIZLAR ADETİME 2 GÜN KALA SONUCUM 30.4 CIKTI İYİ DİMİ? 3 GÜN ÖNCEKİ KAN TAHLİLİMDE 2 ÇIKMISTI SİMDİ 30 OLMUŞ BEBİŞİM:)
serommm canım benim naberr ben sana dedim ikiz diyeee iki yumurta görülmüş ohhh yandan yandanorkide alttan muayene etti doktor bebiş için bir sakıncası var mı?Geldim ben şimdi doğumu erken bitmişti hemencecik beni aldı hastalara başlamadan. Yarın sabah gidip kan vereceğim en az 48 saatte % 60 artması gerekiyor dedi değerinin ama şu iki değer arasında bile artış var dedi. Ama gel gelelim bu değerle ben senin keseni göremem keseni görmeden de dış gebelik mi normal gebelik mi diye de söyleyemem dedi. Rahim duvarım kalınmış canım bu iyi mi kötü mü bilmiyorum bilgin var mı canım? ama bebek tutunabilir dedi. Sonra alttan muayene ederken 2 yumurtan var dedi :44:Birde çok küçük bir kitle var ama o da sorun teşkil etmez dedi. ama keseyi görmeden de ben birşey diyemem dün neler yaşadıysan onları da beyninde resetle dedi. yarın ki kan değerine göre yolumuzu çizeceğiz inşallah. Şimdi kociş aradı olmazsa akşam gidip bir daha verelim diyor kan o benden de heyecanlı..
canım hayırlı olsun şimdiden inşallah değerin katlanarak artarrrHAMİLEYİMMMMMM ALLAHIM SANA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN...
bata 2 gün kala doğru bir idrar testi (5 tl lik olmayanlardan) ile doğru sonuç veriyor tatlım..çevremdeki herkes idrar testiyle bebişini öğrendi.özellikle predictor doğru sonuç veriyor.
Hayırlı olsun canım değerin inşallah katlanır bende çatlayacağım şimdi değer katlandı mı diye?HAMİLEYİMMMMMM ALLAHIM SANA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN...
canım gerçekten şu an ben inanmasaydım lekelendiğim zaman hastalandım deyip ilaçları içecektim...birçok marka var bir marka ile değil de bir çok marka ile denemek bence daha mantıklıidrar testlerine hiç güvenmiyorum.ne dese inanmam :s
:118::118::118::118::118:tey teyyyyyyy teyy tey teytett
ama ben çok imrendim sizeeeemerak etmeyin kıskanmadım imrendim size kocamannnnnn bir maşallahhhh allahım nazarlardan korusun güzel günler zevk aldığınız bir hamilelik ve hayırlı evlatlar versin inşallahhhh ......
serommm canım benim naberr ben sana dedim ikiz diyeee iki yumurta görülmüş ohhh yandan yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?