- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.121
daha birşşey yemedin mi canım ya...Doktorda belirli bir saatten sonra yeme deseydi keşke...çok açııım:84::84::84:akşam olsa bitse
şimdi de onu takıyorum kocişle de kavga ettim bu yüzden...merak etmeee, kesin yükseleceekk. sen sakin oll :)
şimdi de onu takıyorum kocişle de kavga ettim bu yüzden...
ben çıkıyorum kızlar dua edin değerim yükselmiş olsun kan vermeye gideceğim...
ya canım o meraklıydı bende sabaha kadar bekleyelim dedimfazla dillendirmemeye çalış canım kocişinin yanında..onlar bizim gibi meraklı ve sabırsız değil..bizim kadar çok sorun etmiyorlar kendilerine..gidişatına bırakıyorlar.
Dualarımız seninle Serapcım..güzel haberlerle dön inşallah
İnşallah canım.teşekkür ettim dileklerin için bende ümidi kesip ekim topiğini açmıştım ama bana mevlam eylülde verdi. Mevlam isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla versin...Serap öncelikle tebrik ederim canım, adet olduğumu haber vermeye gelmiştim, senin güzel haberini okuyunca çok sevindim. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişiniBeni de listeye yazıver artık. Kısmet olmadı bu ay...
Canım hoşgeldin öncelikle daha batına dört gün var negatif çıkması bence normal idrarda...arkadaşlar mrhb ben yeni katıldım aranıza benim adet günüm 25 eylül dün test yaptım ama negaif çıktı yaaa( moralim çok bozuldu
benimde 10 gün öncesinde ağrım vardı canım daha bata 10 gün var hiç bir belirti olamaz zaten ben kendim bundan sonra belirtilere de inanmıyorum...Çünkü hiç bir belirtim yokkktu..Aksine sivilcelerim çıkmıştı yüzümde kocaman kocaman ve artık ümidimi kesmiştim bu ay ki ekim topiğini açmıştım inşallah siz de o topikte güzel haberler verirsiniz...Valla serapcım çok sevindim maşallah.bnmde bu ay 2.denemem 10 gün var adetime bat 1 ekim.ama adet sancılarım başladı bile.ağrılarm var.nasip değilmiş napalım darısı öbür aya
inşallah canım inşallah normal gebeliktir ve değerim yükselmiştir...Çok sevindim canım adına inş normal gebeliktir.
ya canım o meraklıydı bende sabaha kadar bekleyelim dedimsonra ben yalvardım nolur gidip baktıralım diye onun da işi varmış bende şu an en önemli işin senin yavrun diye ondan sonra kalkıp geldi gittik kanı verdik ve bir saat sonra sonucu alacağız Allahım inşallah değerim yükselmiştir..
İnşallah canım.teşekkür ettim dileklerin için bende ümidi kesip ekim topiğini açmıştım ama bana mevlam eylülde verdi. Mevlam isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla versin...
Canım hoşgeldin öncelikle daha batına dört gün var negatif çıkması bence normal idrarda...
adın gibi emin ol canım bence hamilelik belirtisi diye bir belirti yok ya da ben yaşamadım aksine sivilcelerim çıktı kocaman kocaman 5-6 tane ama kanda hamilelik var görünüyor ...bilemiyorum ama adet sancılarım başlamış şimdiden tıpkı diğer aylarda olduğu gibi yani hamilelik belirtisi falan da yok ..
aldım canım işte bir gün olmadan 333 olmuş gece 8 gibiydi verdim 272 ydi şimdi 333 olmuş ama az artmış gbi ya sorun mu var acaba....serapcığım aldın mı sonuçları
kızlarrr 333. 8 olmuş canım normal mi sence az yükselmiş ama...
bilmiyorum canım ya kafam karıştı yarın sabah istemişti doktor bird yarın sabah vereceğim ona göre doktor yorum yapacak ama yükseldiğine göre gebelik var herhalde...oh maşallah çok iyi sen sık sık yaptırdığın için sana az geliyo bide 2gün sonra yaptır bak nasıl yükseliyo
bilmiyorum canım ya kafam karıştı yarın sabah istemişti doktor bird yarın sabah vereceğim ona göre doktor yorum yapacak ama yükseldiğine göre gebelik var herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?