Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

hamilesiiiiin? tebrik ederim çok sevindim. geçmiş sayfaları okucam ama tayinin de çıkmıştır.. bebeişin kısmetinle gelmiştir? 3 gündür net yok kota doldu ekpaket aldm valla meraktan çatladım.mutlu haber var çok sevindiimmm...darısı başımıza

gebelik var çünkü idrar testi pozitif e kan değerin de sürekli yükseliyo daha ne olsun bizede oynamak düşüyo
Bilmiyorum canım ben şu keseyi görünceye kadar böyle kafayı yer dururum herhalde...

yok canım tayin çıkmadı ama inşallah bebişim benimledir doktor dış gebelikten şüphelendi işte keseyi görmeleri lazım ama değerim düşük bakalım ne zaman yükselecek...

canımm ne güzel bi haber yarında yaptırcan mı kan testi inşallah böyle büyük büyük artar güzel hayırlı haberlerini alabiliriz [/QUOTE]
evet canım yaptırmayı düşünüyorum tekrar..ama pazartesi yaptırrım sanırım..hem o zamana kadar baya yükselir insallah....

şimdi de değer arttı mı diye kafayı sıyıracağım..
ay bende çok merak edıyorum.. hemen tekrar tahlil yaptırasım var:) hayırlısı olsun ama gönlüm ferah allaha sükür,sende gönlünü ferah tut

ama işte bana doktor muayene de dış gebelik olabilir dedi yafff

canım benim bana da daha çok erken adetine bile 2 gün var,bunu hamilelik sayamam dedi..ama değeri 30 olup ta hamıle olmayan 1 allahın kulu yoktur heralde..e olurda düsükle sonuçlanırsa Allahın bileceği iş o da,kısmet değilmiş derim..sende öyle düşün hakkımızda hayırlı olan olsun..sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun..
Ben dış gebelik olacağını hiç hissetmiyorum senin adına..bol bol dua et canım benide unutma dualarında:)
güzel günler bizi bekliyor insallah

inşallah canım inşallah bebişlerimiz bizimledir ve bizi hiç bırakmazlar inşallah. sağlıklı hayırlı evlatlar verir mevlam inşallah..

ben anlamadım ki:44:inşallah canım inşallah normaldir...

canım ilk değere kanda çıkan ilk değerini yazıosun,sonrakı kutucukta yumurtlamanın adetin kaçıncı gününde olduğunu yazıyorsun, üçüncü kutuya en son değerini yazıyorsun,son kutuya da ilk testle son test arasında geçen zamanı yazıyorsun..
yanı benim anladığım bu..benimki normalmıs..orda yazıo zaten normal dıe..bide altta grafik var ona da bakabılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…