- 27 Ağustos 2012
- 303
- 10
- 118
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.141
adın gibi emin ol canım bence hamilelik belirtisi diye bir belirti yok ya da ben yaşamadım aksine sivilcelerim çıktı kocaman kocaman 5-6 tane ama kanda hamilelik var görünüyor ...
Bilmiyorum canım ben şu keseyi görünceye kadar böyle kafayı yer dururum herhalde...gebelik var çünkü idrar testi pozitif e kan değerin de sürekli yükseliyo daha ne olsun bizede oynamak düşüyo
yok canım tayin çıkmadı ama inşallah bebişim benimledir doktor dış gebelikten şüphelendi işte keseyi görmeleri lazım ama değerim düşük bakalım ne zaman yükselecek...hamilesiiiiin? tebrik ederim çok sevindim. geçmiş sayfaları okucam ama tayinin de çıkmıştır.. bebeişin kısmetinle gelmiştir? 3 gündür net yok kota doldu ekpaket aldm valla meraktan çatladım.mutlu haber var çok sevindiimmm...darısı başımıza
ya ama bende hastalık öncesi çıkardı..ben sana dedim sivilce de hamilelik belirtisi diye deemi :)
kızlarrr 333. 8 olmuş canım normal mi sence az yükselmiş ama...
ya ama bende hastalık öncesi çıkardı..
ya canım ne bileyim dün çok artınca bugün kü artış az geldi...tatlım tam dayaklıksın.normal tabi. 48 saatte en az %60 yükselmesi yeterli
inşallah canım benimledir ve normal gebeliktir..olsun tatlım hayırlısı olsun.bebişin seninledir inşallah...
ben anlamadım ki:44:inşallah canım inşallah normaldir...HCG Calculator and hCG Level Tool | BabyMed.com
tatlım bak buradaki hesaba göre de gayet iyi. normalin üstünde
hoşgeldin canım nasıl olalım stresliben geldimmmm kislar nabersinizzz?
gebelik var çünkü idrar testi pozitif e kan değerin de sürekli yükseliyo daha ne olsun bizede oynamak düşüyo
hoşgeldin canım nasıl olalım stresli
millet için halay çekiyosun..bir de kendin için çek canım
ya canım korkuyorum o kitle yüzünden dış gebelik deyince doktor bu doktorda dış gebelik olabilir dedi.sen varya dayakliksin haaa ben sana hersey yolundadir demedim mi stres yapma demedimmi bebisini de etkiliyon yaaa
ama ben çok imrendim sizeeeemerak etmeyin kıskanmadım imrendim size kocamannnnnn bir maşallahhhh allahım nazarlardan korusun güzel günler zevk aldığınız bir hamilelik ve hayırlı evlatlar versin inşallahhhh ......
amin canım inşallah darısı başınıza olur
canım hayırlı olsun şimdiden inşallah değerin katlanarak artarrr.....
ay bende çok merak edıyorum.. hemen tekrar tahlil yaptırasım var:) hayırlısı olsun ama gönlüm ferah allaha sükür,sende gönlünü ferah tutşimdi de değer arttı mı diye kafayı sıyıracağım..
ama işte bana doktor muayene de dış gebelik olabilir dedi yafffay bende çok merak edıyorum.. hemen tekrar tahlil yaptırasım var:) hayırlısı olsun ama gönlüm ferah allaha sükür,sende gönlünü ferah tut
ama işte bana doktor muayene de dış gebelik olabilir dedi yafff
inşallah canım inşallah bebişlerimiz bizimledir ve bizi hiç bırakmazlar inşallah. sağlıklı hayırlı evlatlar verir mevlam inşallah..canım benim bana da daha çok erken adetine bile 2 gün var,bunu hamilelik sayamam dedi..ama değeri 30 olup ta hamıle olmayan 1 allahın kulu yoktur heralde..e olurda düsükle sonuçlanırsa Allahın bileceği iş o da,kısmet değilmiş derim..sende öyle düşün hakkımızda hayırlı olan olsun..sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun..
Ben dış gebelik olacağını hiç hissetmiyorum senin adına..bol bol dua et canım benide unutma dualarında:)
güzel günler bizi bekliyor insallah
ben anlamadım ki:44:inşallah canım inşallah normaldir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?