Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

benim kinde de 61 yazıyor ama benim 50 artmış normal değil yani öyle mi?

prensesra ve serap azcık iyi düşünün yav iyi olsunn şurda hep birlilkte halay cekiyoruzz Salını Salını (Murat Kekilli) - YouTube hadin bakayım hep birlikte oyuyuruzz azcık stresten arınıyoyruzzzzzzzz

bende belirtilere inanmıyorum zaten. 1 ekime kadar kendime söz verdim bakmicam Sende sıkıntı etme herşey yoluna girecek allahn izniyle

prensesra ve serap azcık iyi düşünün yav iyi olsunn şurda hep birlilkte halay cekiyoruzz Salını Salını (Murat Kekilli) - YouTube hadin bakayım hep birlikte oyuyuruzz azcık stresten arınıyoyruzzzzzzzz
tamam canım oynuyoruz :118::118::118:

canım yanlış hatırlamıyorsam değerlerin için orkide normal uygun demişti unutma orkide bi doktor biraz rahatla lütfen
tamam canım bakalım inşallah bir haftaya kadar kese görünür mü acaba yoksa pazar günü çekip gideyim mi urfaya bilmiyorum...

Dış gebelik tanısı nasıl konur?

İleri aşamalara gelmiş ve iç kanaması devam eden bir dış gebeliğin tanısını koymak zor değildir. Kan kaybı belirtileriyle birlikte gebelik testinin müspet olması ve muayene ve ultrasonda karıniçinde serbest kan saptanması tanı koymak için yeterlidir.

Henüz bu aşamaya gelmeyen dış gebeliğin tanısı ise bu kadar kolay değildir. Bunun için seri beta HCG ölçümlerine başvurmak gerekebilir. Bu amaçla yapılan seri ölçümlerde kanda beta HCG seviyesinin belli bir zaman aralığında yükselme hızına bakılır. Normal bir gebelikte 48 saat aralıkla yapılan iki ölçümde beta HCG hızı yaklaşık iki kat artar. Dış gebelikte ise bu artış olmaz. Seri ölçümler kesin tanı aracı değildirler ve ölçüm belli bir aşamaya gelmesine karşın ultrasonda intrauterin (rahimiçi) gebeliğe ait bulguların görülmemesi gebeliğin bir dış gebelik olduğu yönünde oldukça değerli bir bulgudur. Vajinal ultrasonda beta HCG seviyesi 2000 (dikkat: laboratuarın referans değerlerine göre değişebilir!) ve üzerinde olduğunda, abdominal (karından yapılan) ultrasonda ise 6500 ve üzeri olduğunda (dikkat: laboratuarın referans değerlerine göre değişebilir!) uterus içinde gebelik kesesi mutlaka gözlenmelidir. Gözlenemiyorsa gebeliğin yerini araştırmak için komple bir jinekolojik muayene sonrası sıklıkla laparoskopiye başvurulur.

araştırıyorum canım ama ddeğer yazmıyor ki

canım araştırmadan durmak gercekten cok zor seni az da olsa anlayabiliyorum ama stresten uzak kalabilmen icin biraz araştırmaya ara ver sevdiğin yemekleri yap onlardan ye kuran dinle bizimle sohbet et ama araştırmaya az cık ara ver pazartesi git bi kan testi daha yaptır dış gebelik oldgunu anlayabilmeleri için kesenin oluşmasını beklemekten başka care yok anladğım kadarıyla

NASIL BELiRTi VERiR?
Ağrı, adet gecikmesini izleyen vaginal kanama en önemli işaretlerdir. Ağrının nedeni tüpün gerilmesidir. Daha sonra tüp yırtılıp, karın içine kanama olduğunda çok şiddetli ağrı ve bayılma ortaya çıkar. Amaç olayı bu boyuta gelmeden teşhis ve tedavi edebilmektir.
Muayene esnasında rahim yanında kitle saptanması da önemli bir bulgu olabilir. Ancak bu daha ilerlemiş hastalık tablosunda karşılaşılabilecek bir bulgudur.

ya canım pazar gübü urfaya gitmem lazım ama rapor mu alayım onu da bilemiyorum kafam karıştı. yarın sabah doktor tahlil istemişti zaten sabah verip doktora gideceğim...

ya canım pazar gübü urfaya gitmem lazım ama rapor mu alayım onu da bilemiyorum kafam karıştı. yarın sabah doktor tahlil istemişti zaten sabah verip doktora gideceğim...

sana diyebilceğim eşin ne diyorsa onu yap onlar bizim karar veremedğimiz konularda daha serin daha kararlı olabiliyorlar allah yar ve yardımcın olsun canım az yemeğe bakıcam ben

sana diyebilceğim eşin ne diyorsa onu yap onlar bizim karar veremedğimiz konularda daha serin daha kararlı olabiliyorlar allah yar ve yardımcın olsun canım az yemeğe bakıcam ben
o gitme diyor al bir hafta rapor zaten çocuklar okula gelmiyor pamuktalar....köydeyim ya birşey olsa ben gelemem hele urfada seni nasıl tek bırakayım diyor...

serapcım bunu yazmışsın oraya sakın moralini bozma bugün çok kez dayaklıksın dediler ben demek istemiyorum :) ilerleyen safhalarda olur kitle diyo sana uyan bi durum yok yazma öle moral bozucu şeyler...
ben de biraz önce senin karbonat testini hatrladım ben de yaptım ilk yapışımdı ve lök diye çöktü karbonat adetime var daha diyorum ama geleceğini hissediyorum... ekim topiğine takılırım napııım

o gitme diyor al bir hafta rapor zaten çocuklar okula gelmiyor pamuktalar....köydeyim ya birşey olsa ben gelemem hele urfada seni nasıl tek bırakayım diyor...
tamam işte eşini dinle eğer bu hafta icinde keseyi görme ihtimalin varsa gitme al raporunu dinlenirsin evde hem

yok tatlım ya benm 2.denemem bata 10 gün var ağrılarım varda onu konuşuyoruz hamile değilim Allahmı söyletti
inşallah inşalllahhh yumurtulyorsundur belki acaba ondan mı ağrın var

dimi dayaklık işte ama yanımızda değil olsa kulaklarından cekcem serabın sohbet etsin bizimle bırak araştırmayı diyorum yok yazıyor araştırıyor
SERAP SEN YAZ BAKAM ŞU BETALIR ALT ALTA KACINCI GÜNLERDE YAPTIRDIN YAZ BAKAM CABUKGİNE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…