- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.161
benim kinde de 61 yazıyor ama benim 50 artmış normal değil yani öyle mi?canım ilk değere kanda çıkan ilk değerini yazıosun,sonrakı kutucukta yumurtlamanın adetin kaçıncı gününde olduğunu yazıyorsun, üçüncü kutuya en son değerini yazıyorsun,son kutuya da ilk testle son test arasında geçen zamanı yazıyorsun..
yanı benim anladığım bu..benimki normalmıs..orda yazıo zaten normal dıe..bide altta grafik var ona da bakabılırsın
canım benim bana da daha çok erken adetine bile 2 gün var,bunu hamilelik sayamam dedi..ama değeri 30 olup ta hamıle olmayan 1 allahın kulu yoktur heralde..e olurda düsükle sonuçlanırsa Allahın bileceği iş o da,kısmet değilmiş derim..sende öyle düşün hakkımızda hayırlı olan olsun..sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun..
Ben dış gebelik olacağını hiç hissetmiyorum senin adına..bol bol dua et canım benide unutma dualarında:)
güzel günler bizi bekliyor insallah
benim kinde de 61 yazıyor ama benim 50 artmış normal değil yani öyle mi?
benimde 10 gün öncesinde ağrım vardı canım daha bata 10 gün var hiç bir belirti olamaz zaten ben kendim bundan sonra belirtilere de inanmıyorum...çünkü hiç bir belirtim yokkktu..aksine sivilcelerim çıkmıştı yüzümde kocaman kocaman ve artık ümidimi kesmiştim bu ay ki ekim topiğini açmıştım inşallah siz de o topikte güzel haberler verirsiniz...
tamam canım oynuyoruz :118::118::118:prensesra ve serap azcık iyi düşünün yav iyi olsunn şurda hep birlilkte halay cekiyoruzzSalını Salını (Murat Kekilli) - YouTube hadin bakayım hep birlikte oyuyuruzz azcık stresten arınıyoyruzzzzzzzz
tamam canım bakalım inşallah bir haftaya kadar kese görünür mü acaba yoksa pazar günü çekip gideyim mi urfaya bilmiyorum...canım yanlış hatırlamıyorsam değerlerin için orkide normal uygun demişti unutma orkide bi doktor biraz rahatla lütfen
inşallah canım birşey çıkmaz sorun yani bebiş çıksın da sorun çıkmasın...bende belirtilere inanmıyorum zaten. 1 ekime kadar kendime söz verdim bakmicamSende sıkıntı etme herşey yoluna girecek allahn izniyle
bende belirtilere inanmıyorum zaten. 1 ekime kadar kendime söz verdim bakmicamSende sıkıntı etme herşey yoluna girecek allahn izniyle
tamam canım oynuyoruz :118::118::118:
tamam canım bakalım inşallah bir haftaya kadar kese görünür mü acaba yoksa pazar günü çekip gideyim mi urfaya bilmiyorum...
araştırıyorum canım ama ddeğer yazmıyor kikuzum sen şimdi internetten dış gebelik beta değerleriyle ilgili ne varne yok bakıyorsundur dimi
araştırıyorum canım ama ddeğer yazmıyor ki
ya canım pazar gübü urfaya gitmem lazım ama rapor mu alayım onu da bilemiyorum kafam karıştı. yarın sabah doktor tahlil istemişti zaten sabah verip doktora gideceğim...canım araştırmadan durmak gercekten cok zor seni az da olsa anlayabiliyorum ama stresten uzak kalabilmen icin biraz araştırmaya ara ver sevdiğin yemekleri yap onlardan ye kuran dinle bizimle sohbet et ama araştırmaya az cık ara ver pazartesi git bi kan testi daha yaptır dış gebelik oldgunu anlayabilmeleri için kesenin oluşmasını beklemekten başka care yok anladğım kadarıyla
ya canım pazar gübü urfaya gitmem lazım ama rapor mu alayım onu da bilemiyorum kafam karıştı. yarın sabah doktor tahlil istemişti zaten sabah verip doktora gideceğim...
o gitme diyor al bir hafta rapor zaten çocuklar okula gelmiyor pamuktalar....köydeyim ya birşey olsa ben gelemem hele urfada seni nasıl tek bırakayım diyor...sana diyebilceğim eşin ne diyorsa onu yap onlar bizim karar veremedğimiz konularda daha serin daha kararlı olabiliyorlar allah yar ve yardımcın olsun canım az yemeğe bakıcam ben
NASIL BELiRTi VERiR?
Ağrı, adet gecikmesini izleyen vaginal kanama en önemli işaretlerdir. Ağrının nedeni tüpün gerilmesidir. Daha sonra tüp yırtılıp, karın içine kanama olduğunda çok şiddetli ağrı ve bayılma ortaya çıkar. Amaç olayı bu boyuta gelmeden teşhis ve tedavi edebilmektir.
Muayene esnasında rahim yanında kitle saptanması da önemli bir bulgu olabilir. Ancak bu daha ilerlemiş hastalık tablosunda karşılaşılabilecek bir bulgudur.
İnşallah canım inşallah şu kitle işini de çözersek kafamda hiç bir soru işareti kalmayacak...Kociş çocuklar gibi ağlamış arabaya geçince....
sende mi hamişsin sana ne oldu azcık anlat bakayımm...bat ları bekleyin bi geçsin en azından 2 gün geçsin sonra yapın testleri yav
tamam işte eşini dinle eğer bu hafta icinde keseyi görme ihtimalin varsa gitme al raporunu dinlenirsin evde hemo gitme diyor al bir hafta rapor zaten çocuklar okula gelmiyor pamuktalar....köydeyim ya birşey olsa ben gelemem hele urfada seni nasıl tek bırakayım diyor...
inşallah inşalllahhh yumurtulyorsundur belki acaba ondan mı ağrın varyok tatlım ya benm 2.denemem bata 10 gün var ağrılarım varda onu konuşuyoruz hamile değilim Allahmı söyletti
serapcım bunu yazmışsın oraya sakın moralini bozma bugün çok kez dayaklıksın dediler ben demek istemiyorum :) ilerleyen safhalarda olur kitle diyo sana uyan bi durum yok yazma öle moral bozucu şeyler...
ben de biraz önce senin karbonat testini hatrladım ben de yaptım ilk yapışımdı ve lök diye çöktü karbonatadetime var daha diyorum ama geleceğini hissediyorum... ekim topiğine takılırım napııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?