- 9 Ağustos 2011
- 7.772
- 1.541
- 448
- 41
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.181
inşallah inşalllahhh yumurtulyorsundur belki acaba ondan mı ağrın var
yok tatlım yumurtlama olalı 1 hafta geçti testle öğrenmiştim yumurtladığımıbnde çikolata kisti var sanırım o ağrıyo
yok tatlım yumurtlama olalı 1 hafta geçti testle öğrenmiştim yumurtladığımıbnde çikolata kisti var sanırım o ağrıyo
valla canım bende öyle diyordum stres yapanlara ama insanın başına gelince gerçekten stres yapıyormuş..serapcım bunu yazmışsın oraya sakın moralini bozma bugün çok kez dayaklıksın dediler ben demek istemiyorum :) ilerleyen safhalarda olur kitle diyo sana uyan bi durum yok yazma öle moral bozucu şeyler...
ben de biraz önce senin karbonat testini hatrladım ben de yaptım ilk yapışımdı ve lök diye çöktü karbonatadetime var daha diyorum ama geleceğini hissediyorum... ekim topiğine takılırım napııım
İnşallah canım benim ki normak gebeliktir ve mevlam size de nasip edercanım inan çok sevindim... darısı başımıza inşallah..
bende öyle yapacağım...tamam işte eşini dinle eğer bu hafta icinde keseyi görme ihtimalin varsa gitme al raporunu dinlenirsin evde hem
dün urfada yaptırdım ne kadar güvenmesem de 28.30 çıktıdimi dayaklık işte ama yanımızda değil olsa kulaklarından cekcem serabın sohbet etsin bizimle bırak araştırmayı diyorum yok yazıyor araştırıyor
SERAP SEN YAZ BAKAM ŞU BETALIR ALT ALTA KACINCI GÜNLERDE YAPTIRDIN YAZ BAKAM CABUKGİNE
valla canım bende öyle diyordum stres yapanlara ama insanın başına gelince gerçekten stres yapıyormuş..
İnşallah canım benim ki normak gebeliktir ve mevlam size de nasip eder
bende öyle yapacağım...
dün urfada yaptırdım ne kadar güvenmesem de 28.30 çıktı
Dün saat 8 gibi verdim 272 çıktı
bugün saat 15 de verdim 333 çıktı...Değerler normal mi canım?
ama ben urfanın ölçümüne inanmıyorum ne oranın doktoruna ne oranın sonucunabildğimiz ve öiğrendiğimiz kadarıyla ilk yapılan test 28,30 48 saat sonra yapılan test 333 ,,48 saat sonra yapılan testin 2 kat artması gerekiyormuş ona göre seninki fazla bilem artmışş bence normal diger kızlarda yorum yaparsa sevinirim hadi kızlar bildğiniz kadarıyla su testlere yorum yapın bakamm
ama ben urfanın ölçümüne inanmıyorum ne oranın doktoruna ne oranın sonucuna
bildğimiz ve öiğrendiğimiz kadarıyla ilk yapılan test 28,30 48 saat sonra yapılan test 333 ,,48 saat sonra yapılan testin 2 kat artması gerekiyormuş ona göre seninki fazla bilem artmışş bence normal diger kızlarda yorum yaparsa sevinirim hadi kızlar bildğiniz kadarıyla su testlere yorum yapın bakamm
güya özeldi tıp merkeziydi daha doğrusu benim bildiğim idrara geçmeden kanda çıkar. bana tahlili yapan adam dedi ki hocam kanda çıkmayabilir birde idrar alalım eğer idrarda çıkarda kanı sulandıracağım ya bilen biri varsa yönlendirsin öyle birşey olabilir mi? kafayı sıyıracağım düşünmekten...özel mi devlet miydi urfadaki
7sinde bitti canım benim yumurtalamam hesabıma göre...14 gün geçmiş o zaman 19una denk geliyor benim değer bu iyi mi şimdi normal mi?Bu tabloyu da inceleyebilirsin canım
Eki Görüntüle 515384
bat bugündü canım normalde bugün halamın gelmesi lazımdı...özel mi devlet miydi urfadaki..senin bat nezmandı kız
bende çıktım canım ama doktor ağrın olursa 3. kata gidersin gece dedi. Şimdi karnım ağrıyor sanki ishal olursun da karnın ağırırya o şekilde...hadi banada müsadee kocacığım gelmek üzere serap sende bırak şu doktorun dediklerini bi kenara iyi düşün iyi olur inşallah hayırlısyla allahtan gelen herşeye razıyız iyisiyle kötüsüylede
bat bugündü canım normalde bugün halamın gelmesi lazımdı...
canım benim sıkıntım o değil ya benim sıkıntım kitle çıkması o korkutuyor beni...bi git ya bi git ya bat gününde beta 333 cıkmış halenn sızlanıp duruyn terlik geliyor kafanaaaaaaaaa canımm rahatla birazz ne olur
canım benim görümcemde de kitle var hamile kalırsa kalmasını tavsiye etmişti doktor doğumla birlikte alıncak,,,ccanımm seni seviyoruzcanım benim sıkıntım o değil ya benim sıkıntım kitle çıkması o korkutuyor beni...
kızlar adetin hemen erteside gebe kalınabiliomuş nasıl oluo o kdr çabalıos aman yumurtam büyüdümü çatladı mı die adet olunca yumurta gelişmeye başlıo gelişmemiş yumurta nasıl çatlıoda gebe kalınıo ki adet ertesi :s ben hep 2 adetimin ortasında ilişkiyi tercih ediyorum rahim ağzo salgısı vs ile forumda okudum şaşırdım bilgisi olan bacılar beni bi aydınlatıverin beaa
bende sizleri çok seviyorum kızlar.... bende çıktım canım belim ağrıdı pc başında oturmaktan...canım benim görümcemde de kitle var hamile kalırsa kalmasını tavsiye etmişti doktor doğumla birlikte alıncak,,,ccanımm seni seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?