Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

valla canım bende öyle diyordum stres yapanlara ama insanın başına gelince gerçekten stres yapıyormuş..
canım inan çok sevindim ... darısı başımıza inşallah..
İnşallah canım benim ki normak gebeliktir ve mevlam size de nasip eder

tamam işte eşini dinle eğer bu hafta icinde keseyi görme ihtimalin varsa gitme al raporunu dinlenirsin evde hem
bende öyle yapacağım...

dün urfada yaptırdım ne kadar güvenmesem de 28.30 çıktı
Dün saat 8 gibi verdim 272 çıktı
bugün saat 15 de verdim 333 çıktı...Değerler normal mi canım?

bildğimiz ve öiğrendiğimiz kadarıyla ilk yapılan test 28,30 48 saat sonra yapılan test 333 ,,48 saat sonra yapılan testin 2 kat artması gerekiyormuş ona göre seninki fazla bilem artmışş bence normal diger kızlarda yorum yaparsa sevinirim hadi kızlar bildğiniz kadarıyla su testlere yorum yapın bakamm

ama ben urfanın ölçümüne inanmıyorum ne oranın doktoruna ne oranın sonucuna

ben sürekli takipteyim ama bilgim yok testler konusunda :/ ama iyi diyo herkes yeter artık çıkalım benim kociş gelcek siz de yemeğinizi yapın karnınızıdoyurun.seraaap. artık bebişini düşünmelisin ye iç yat ohh :)

özel mi devlet miydi urfadaki
güya özeldi tıp merkeziydi daha doğrusu benim bildiğim idrara geçmeden kanda çıkar. bana tahlili yapan adam dedi ki hocam kanda çıkmayabilir birde idrar alalım eğer idrarda çıkarda kanı sulandıracağım ya bilen biri varsa yönlendirsin öyle birşey olabilir mi? kafayı sıyıracağım düşünmekten...

hadi banada müsadee kocacığım gelmek üzere serap sende bırak şu doktorun dediklerini bi kenara iyi düşün iyi olur inşallah hayırlısyla allahtan gelen herşeye razıyız iyisiyle kötüsüylede

hadi banada müsadee kocacığım gelmek üzere serap sende bırak şu doktorun dediklerini bi kenara iyi düşün iyi olur inşallah hayırlısyla allahtan gelen herşeye razıyız iyisiyle kötüsüylede
bende çıktım canım ama doktor ağrın olursa 3. kata gidersin gece dedi. Şimdi karnım ağrıyor sanki ishal olursun da karnın ağırırya o şekilde...

kızlar adetin hemen erteside gebe kalınabiliomuş nasıl oluo o kdr çabalıos aman yumurtam büyüdümü çatladı mı die adet olunca yumurta gelişmeye başlıo gelişmemiş yumurta nasıl çatlıoda gebe kalınıo ki adet ertesi :s ben hep 2 adetimin ortasında ilişkiyi tercih ediyorum rahim ağzo salgısı vs ile forumda okudum şaşırdım bilgisi olan bacılar beni bi aydınlatıverin beaa

canım benim sıkıntım o değil ya benim sıkıntım kitle çıkması o korkutuyor beni...
canım benim görümcemde de kitle var hamile kalırsa kalmasını tavsiye etmişti doktor doğumla birlikte alıncak,,,ccanımm seni seviyoruz

bende duymuştum ama aaraştırmadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…