Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

7sinde bitti canım benim yumurtalamam hesabıma göre...14 gün geçmiş o zaman 19una denk geliyor benim değer bu iyi mi şimdi normal mi?

e tamam işte.324 ün üstündesin üstelik bat gününde..kafanda dolanıp durmasına izin verme artık.kocişinle otur,sohbet et,film izleyin vs...lütfen kafanı dinlendir biraz.bebişe yazık valla..nasıl bir anneye düştüm diye sızlanıyordur içinde

ya belirtilerini okudum gebelikle aynı mide bulantısı diyor bugün mide bulantım var kasık ağrısı var diyor ikisinde de kasık ağrımda vuruyor arada bir. Birde bugün doktor gece ağrın olursa ben burada olmazsam 3. kata geçersin onlar bana ulaşırlar dedi ya kafamı karıştırdı. Normal gebelikte neden ağrım olsun...

ama sen hala dolanıyorsun buralarda.eşin evde değilmi senin? ben kocan olsam çoktan bağırmıştım sana.yeter pc nin başında durduğun diye.. de git..dinlen azcık.belin de ağrımış işte.

ama sen hala dolanıyorsun buralarda.eşin evde değilmi senin? ben kocan olsam çoktan bağırmıştım sana.yeter pc nin başında durduğun diye.. de git..dinlen azcık.belin de ağrımış işte.
kociş evde dğeil birazdan gelecekmiş bende kalkayım dua edin kızlar birşey çıkmasın...

selam kızlar ben geldiimbu akşamki küretaj pazartesine ertelendi. oh çok rahatladım. pazartesi küretaj olacak ve oradan da küretaj materyali bozulmadan genetik incelemeye verilecek. kanama odakları oluşmuş. bıraksak düşer dedi. ama küretaj genetik test açısından daha mantıklı dedi.

hadi hayırlısı canım.sen nasılsın şimdi iyi misin? bende de mide bulantısı başladı.

kızlar son iki günüm..bugün dayanamayıp evde test yaptım tabi ki çıkmadı..hiçbir belirtim yok..ama karnımda şişlik var bir de gripten sanırım uyku hali var sürekli... bilmiyorum ya...bu ay ümitlenmicektim sözde yaklaştıkça heyecanlanıyorum..

irem ben çıkıyorum canım kociş aradı özelden atamıyorum şu 10 dakika meselesi. 15 dakika sonra buradayım kan vermey gdiyoruz...

dün urfada yaptırdım ne kadar güvenmesem de 28.30 çıktı
Dün saat 8 gibi verdim 272 çıktı
bugün saat 15 de verdim 333 çıktı...Değerler normal mi canım?

irem ben çıkıyorum canım kociş aradı özelden atamıyorum şu 10 dakika meselesi. 15 dakika sonra buradayım kan vermey gdiyoruz...

tamam canım bende geçmişten anca geldim zaten , kızım geçmişten gelirken sopamıda getirdim tam dayaklık olmuşun yani, ne bu stres ya , öncelikle değerlerinle ilgili şunu söyleyim urfadaki değerinin 5 in üzerinde olup hamile olduğunu göstermesi dışında hiç bir kısmını kaale alma , neden diyeceksin her labaratuarın referans değerleri küçük farklılıklar taşıyabiliyo, o yüzdende 2. kan verişimde 28 den 272 çıktı 3. de o kadar atmadı diye düşünme çünkü ikisi aynı labaratuarda yapılması lazım karşılaştırma sağlıklı olması için , sen 48 saat olmadan 2 test yaptırmışın süre aralığına göre yükselişi çok normal , olumsuz şeyleri okuma boşuna herhangi bişey araştırma, okudukların şeylerde gerçekte olmasada psikolojik olarak varmış gibi gelebilir sana , miden bulanmaya başlamış ne kadar güzel bişey bu anlamı içinde bir canlı büyüyo ve vücudun buna tepki veriyo , bence anın tadını sonuna kadar çıkar stres yapmak yerine

ben geldim buçukta sonuçları almaya gideceğim...

tatlım irmoşun dediği gibi tam dayaklık olmuşun haaa. nerde benim terliğim. yavrum 12 saate 1 kan verilmez kiartıyor işte hem de gayet güzel artıyor. kaygılanıyorsun. seni çok iyi anlıyorum. ama kaygılar hiç bir şeyi değiştirmiyor inan. sadece seni biraz daha kötü yapıyor. bu bebişin yiyecek ekmeği varsa ne olsa doğar.

bebişin ve sen hoşgeldiniz canım ...
hoşbulduk canım inşallah bebişim de benimle beraberdir...

dorarğru söylüyorsun canım ama kafamda ki soru işaretlerine cevap bulmam gerekiyordu birde çok korkuyordum kimyasal geçirdiğim için herhalde değerim sanki tekrardan düşecekmiş gibi geliyordu ...doktor da söyledi zaten o kadar sık kan verme kollarım delik deşik oldu pazartesi sabah 8 de gel yine kan ver dedi belki o zaman keseyi görürüz dedi....

günaydın kızlar hayırlı sabahlar herkeze
Hoşgeldin canım gitmişsin ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…