- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.221
tabiki yeterli 48 saat yeni oldu değil mi %75 artmış seninki süperr.....Kızlar değerim 468 olmuş artış yeterli mi sizce?
yok canım 48 olmadı daha 36 saatte bu değere çıkmış gece saat 8 de vermiştim ayın 20 sinde...sabah 8 de verdim doktor 36 saat olmuş dedi.tabiki yeterli 48 saat yeni oldu değil mi %75 artmış seninki süperr.....
Bilmiyorum canım ama artıyor ya bunu kafama takmıştım pazartesi belki kese görünür dedi doktor.Olmazsa pazartesi de gitmem saalı giderim garanti olur...tebrik ederim serapçım, senin için çooookk mutluyumm :)) ne güzel sürpriz yaptı bebişiinn. değerlerden pek anlamam ama çok hızlı bi artış farkediyorum, bu çok iyi bişey olmalı benceee, artıkk kaygılanmaa, mutluu oll :))
kızım ne yapmaya çalışıyon sen 36 saatte 3 kere kan vermişin fazla geldi kanın bağış yapıyon heraldeyok canım 48 olmadı daha 36 saatte bu değere çıkmış gece saat 8 de vermiştim ayın 20 sinde...sabah 8 de verdim doktor 36 saat olmuş dedi.
doktor rapor vermedi canım kanaman yok dedi şu an sana sıkıntı çıkartacak bir durum yok o yüzden rapor yazmayayım dedi bende acilden alırım dedim pazartesi sabah gel dedi zaten girişin olur dedi bizim işlerden pek anlamıyor herhalde bende pazartesi saat 8 de benim urfada olmam lazım mesai başlamış senin maraşta ne işin var demezler mi? ben acilden eşimin arkadaşı varmış zaten 3-4 günlük bir rapor alayım...pazartesi de gitmeyeyim salı gideyim garanti olsun...Tabi dayanabilirsemkızım ne yapmaya çalışıyon sen 36 saatte 3 kere kan vermişin fazla geldi kanın bağış yapıyon heraldedelik deşik olacak kolların o kandan besleniyo bebeğinde haberin olsun her yere dağıtma ,bekle 48 saatini verirsin durmadan vermene gerek yok, değerin çok güzel stres yapıp durmadan kontrol ettirmene gerek yok sen bu hafta raporunu al doktorunda ne zaman baktırmanı söylerse o zaman baktır kan değerine iş güç etme o kadar bence, bu yükselmeyle sen bu hafta dolmadan keseni görürsün zaten ...
kızım ne yapmaya çalışıyon sen 36 saatte 3 kere kan vermişin fazla geldi kanın bağış yapıyon heraldedelik deşik olacak kolların o kandan besleniyo bebeğinde haberin olsun her yere dağıtma ,bekle 48 saatini verirsin durmadan vermene gerek yok, değerin çok güzel stres yapıp durmadan kontrol ettirmene gerek yok sen bu hafta raporunu al doktorunda ne zaman baktırmanı söylerse o zaman baktır kan değerine iş güç etme o kadar bence, bu yükselmeyle sen bu hafta dolmadan keseni görürsün zaten ...
hı bu arada 3 kere değil dört kere verdim kan bir urfada 3 maraşta
Aman da aman aman da aman...maaşallah....tebrikleeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr
serap tayinin çıktı mı....eşine kavuştun mu
canım inan bana o puanla zor gelir milletin puanı tavan yapmış benim puan 45 daha..millet 200lerde geziyor bilmem kaç senedir neden istememişler de kalmışlar hep o puanla...al raporunu, yat evindee, zaten çocuklar da gelmiyormuş. bari köyde durma. ben çok iyi anlıyorum seni çünkü ulaşımı olmayan bi köyde 4 yıl çalıştım. hasta olsan seni doktora götürmeleri için araba bulman çok zor oluyor. pazar akşamdan falan al raporunu dinlen evinde. doktor pazartesi demiş, 48 saat oluyor istersen gidebilirsinn.
serap bir de iliçi alan değişikliği açılmış hani urfa merkezde falan olsan ya da yakın köyde senin için daha iyi olmaz mı? bir bak istersen.
bazı insanlarda olurmuş canım adet ertesi hemen yumurtlama...kızlar günaydın herkese selamlar..hamilelere tebriklerr Allah devamını kucaklarına almayı nasıp etsin
tabiiiiiiiii inşallah bize dee
adetimin 7. günü ovu..testi yaptım bugunler yaptığımdan daha koyuydu...ozaman negatif zannetmiştim daha koyu olacak günü bekliyordum
ama sanırım ben günlerimi kaçırdım...şimdi daha silik...herhalde adetin hemen ertesi oluyor bende...kaçırdık iyi mi....
:18:
sağol canım teşekkürler
tayinim çıkmadı canım ama bebişim gelir inşallah bana yoldaş olur oralarda...
bazı insanlarda olurmuş canım adet ertesi hemen yumurtlama...
doğru canım her şerde bir hayır vardır mutlaka derler demekki hayırlsı buymuş benim için...
aaa neden ya bütün iller il dışını doldurdu bize hiiç a.ılmadı bile...neyse hayırlı olsun bebekle zihin engelliler zor olurdu...
ayyy canım ya tebrik ederim...
yani artık ekim topiğine mi gidelim diyorsun
canım gün aşırı ilişki öneriyorlar ama ben hergün çarptım bu ay adamı yumoş günlerinde..Çünkü sonunda kociş yanımda olmayacaktı değerlendirdim boş geçirmedim...ne bileyim canım ...öteki ay adetin 5.günü testi yapayım birsey sorayım canım sana...ikisi de aynı olunca o gün ve ertesi gün mü ilişki olacak
:44:
doğru canım her şerde bir hayır vardır mutlaka derler demekki hayırlsı buymuş benim için...
canım gün aşırı ilişki öneriyorlar ama ben hergün çarptım bu ay adamı yumoş günlerinde..Çünkü sonunda kociş yanımda olmayacaktı değerlendirdim boş geçirmedim...
üzülme canım ya hiç belli olmaz bende beklemiyordum çünkü en yüksek olan gün kociş yanımda yoktu...doğru diyorsun bi gece bi gündüzzz hahahaaaaayyy haaaaahhahaaaaay hay beyiiim...
artık benim öteki aya kaldı çoook üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?