Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

kız banada ıkımıs ıbı gelıo haaa hadı hayrlısı bakalımmmmm

yok canım 48 olmadı daha 36 saatte bu değere çıkmış gece saat 8 de vermiştim ayın 20 sinde...sabah 8 de verdim doktor 36 saat olmuş dedi.
kızlar ıkınız ıcınde o kdar sevındım kı anlatamam gozlerım doldu resmen allahım saglıklı evlatlar nasıp etsın sıze ınsallahhh allahıma sukurler olsun sızede nasıp ettı annelıgı:)

canım benim değerlerin çok güzel olmuş..çok seviniyorum senin adına..

valla sağlıklı olsun ve benimle olsun da ben hiç birşey istemiyorum ister ikiz ister üçüz ister tek olsun umrumda değil yeterki benimle olsunlar....

canım benim değerlerin çok güzel olmuş..çok seviniyorum senin adına..
birde keseyi görelim canım o zaman döktüreceğim ben burada. Mevlam en kısa sürede de sizlere nasip eder canım bekletmez daha fazla..

ay allahım bu kadar üst üste kan verilir mi kız. kansız kalacaksın halsiz düşeceksin valla. hiçbir şey olmayacak biraz olumlu düşün
ya kist yüzünden korktum birde geçen ay kimyasalı yaşayınca değerler düşer mi diye korktum ama şu an iyi yükseliyor kollarım delik deşik oldu 3 bir kolumda var 3 bir kolumda.. 4 gebelik için deldirdim 2 de hemoglabine baktılar neden anlamadım ama kollarım mosmor oldu salıya kadar dinlenmeye aldım kendimi... salı herhalde 1000 e ulaşır...

giderek artacak değil mi canım kese hangi değere ulaşınca görünür bilgin var mı?

canım bak şöyle de bir şey var:tahlil.com dan aldım

Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:
3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000
7 -12 hf 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000

Son düzenleme:
şimdi benim bebiş ya 4 haftalık ya 5 haftalık öyle mi?

17 ağustostan itibaren 4 hafta falan geçmiş..tabloya baktığımızda değerlerin iyi görünüyor..daha kaç tane tablo göstermemiz lazım sana acep?

kız öyle de me başına gelirse(İnşallah gelirde bu ay hamiş olursun da anlarsın) değerim düştü mü çıktı mı diye kafayı yedim...

kız öyle de me başına gelirse(İnşallah gelirde bu ay hamiş olursun da anlarsın) değerim düştü mü çıktı mı diye kafayı yedim...

ayy yok ben böyle olamam...hamiş olmak için uğraştım ama tutunsun diye kafamı oraya takamam..sağlıkla gelsin de,illa şimdi tutunmasa da olur.gidişatına bırak,annelerimiz değer mi biliyordu

Son düzenleme:
ayy yok ben böyle olamam...hamiş olmak için uğraştım ama tutunsun diye kafamı oraya takamam..sağlıkla gelsin de,illa şimdi tutunmasa da olur.gidişatına bırak,annelerimiz değer mi biliyordu
ya orası da öyle hamile olduklarını bile sonradan öğrenmişler. ama iş kendimiz olunca o bu şekilde olmuyor başkası yapsaydı bende kızardım ama işin içinde kendin olunca vereceğin tepki de değişiyor canım...

serapcımm bebegin hayırlı olsun darısı bana inşallah benim bat tarihi yarın

selam canlarrrrrrrr cinlor cinconlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz serappppppppp kafana haburdan terlik fırlatmayı cok isterdim ama şimridilik bununla idare et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…