- 18 Temmuz 2012
- 1.949
- 5
- 88
- 33
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.241
kız banada ıkımıs ıbı gelıo haaa hadı hayrlısı bakalımmmmmşişt kız artık üzülmek yok hamile falan demem indiririm bilirsin
serabım canımıniçi çok sevindim ya:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
allahım önce kesesini sonra pıtpıtlarını sonraaa o tatlı hareketlerini göstersin sağlıkla sıhhatle kucağına alcağın günleri nasip etsin inşallah aklen ruhen bedenen sağlıklı, rabbimin razı olduğu nur topu gibi bebişin olur inşallah diycem amaaaa orki değerlerin normal demiş fakat bana fazla artmış gibi geldi galiba ikizzzzbütün dileklerim ikizlerin için canım benim çeviyom kız senii
HAMİLEYİMMMMMM ALLAHIM SANA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN...
KIZLAR ADETİME 2 GÜN KALA SONUCUM 30.4 CIKTI İYİ DİMİ? 3 GÜN ÖNCEKİ KAN TAHLİLİMDE 2 ÇIKMISTI SİMDİ 30 OLMUŞ BEBİŞİM:)
kızlar ıkınız ıcınde o kdar sevındım kı anlatamam gozlerım doldu resmen allahım saglıklı evlatlar nasıp etsın sıze ınsallahhh allahıma sukurler olsun sızede nasıp ettı annelıgı:)yok canım 48 olmadı daha 36 saatte bu değere çıkmış gece saat 8 de vermiştim ayın 20 sinde...sabah 8 de verdim doktor 36 saat olmuş dedi.
doktor rapor vermedi canım kanaman yok dedi şu an sana sıkıntı çıkartacak bir durum yok o yüzden rapor yazmayayım dedi bende acilden alırım dedim pazartesi sabah gel dedi zaten girişin olur dedi bizim işlerden pek anlamıyor herhalde bende pazartesi saat 8 de benim urfada olmam lazım mesai başlamış senin maraşta ne işin var demezler mi? ben acilden eşimin arkadaşı varmış zaten 3-4 günlük bir rapor alayım...pazartesi de gitmeyeyim salı gideyim garanti olsun...Tabi dayanabilirsem
kızlar ben hala adet olamadım bu arada yaa ılaclar bıle getırtemedı of of offf
Kızlar değerim 468 olmuş artış yeterli mi sizce?
valla sağlıklı olsun ve benimle olsun da ben hiç birşey istemiyorum ister ikiz ister üçüz ister tek olsun umrumda değil yeterki benimle olsunlar....kız banada ıkımıs ıbı gelıo haaa hadı hayrlısı bakalımmmmm
kızlar ıkınız ıcınde o kdar sevındım kı anlatamam gozlerım doldu resmen allahım saglıklı evlatlar nasıp etsın sıze ınsallahhh allahıma sukurler olsun sızede nasıp ettı annelıgı:)
birde keseyi görelim canım o zaman döktüreceğim ben burada. Mevlam en kısa sürede de sizlere nasip eder canım bekletmez daha fazla..canım benim değerlerin çok güzel olmuş..çok seviniyorum senin adına..
ya kist yüzünden korktum birde geçen ay kimyasalı yaşayınca değerler düşer mi diye korktum ama şu an iyi yükseliyor kollarım delik deşik oldu 3 bir kolumda var 3 bir kolumda.. 4 gebelik için deldirdim 2 de hemoglabine baktılar neden anlamadım ama kollarım mosmor oldu salıya kadar dinlenmeye aldım kendimi... salı herhalde 1000 e ulaşır...ay allahım bu kadar üst üste kan verilir mi kız. kansız kalacaksın halsiz düşeceksin valla. hiçbir şey olmayacak biraz olumlu düşün
Kızlar değerim 468 olmuş artış yeterli mi sizce?
giderek artacak değil mi canım kese hangi değere ulaşınca görünür bilgin var mı?tatlım çoook güzel tabi. mikemmel
giderek artacak değil mi canım kese hangi değere ulaşınca görünür bilgin var mı?
şimdi benim bebiş ya 4 haftalık ya 5 haftalık öyle mi?canım bak şöyle de bir şey var:tahlil.com dan aldım
Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:
3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000
7 -12 hf 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000
Allah'ın izni ile pazartesi göreceksin tatlım. 1000-1500 gibi değerlerde alttan gözükür tatlımgiderek artacak değil mi canım kese hangi değere ulaşınca görünür bilgin var mı?
şimdi benim bebiş ya 4 haftalık ya 5 haftalık öyle mi?
pazartesi görünmeyebilir dedi. bende salı gideyim diyorum..kesin olsun birde kollarım mosmor oldu o gün de kan verilecek biraz geç gideyim dedim...Allah'ın izni ile pazartesi göreceksin tatlım. 1000-1500 gibi değerlerde alttan gözükür tatlım
468 di canım en son değerim sabah verdim.sat 17 ağustosta kırmızılar gelmişti 24 ağustosta da bitmişti..senin en son değerin neydi?
468 di canım en son değerim sabah verdim.sat 17 ağustosta kırmızılar gelmişti 24 ağustosta da bitmişti..
17 ağustostan itibaren 4 hafta falan geçmiş..tabloya baktığımızda değerlerin iyi görünüyor..daha kaç tane tablo göstermemiz lazım sana acep?
kız öyle de me başına gelirse(İnşallah gelirde bu ay hamiş olursun da anlarsın) değerim düştü mü çıktı mı diye kafayı yedim...
ya orası da öyle hamile olduklarını bile sonradan öğrenmişler. ama iş kendimiz olunca o bu şekilde olmuyor başkası yapsaydı bende kızardım ama işin içinde kendin olunca vereceğin tepki de değişiyor canım...ayy yok ben böyle olamam...hamiş olmak için uğraştım ama tutunsun diye kafamı oraya takamam..sağlıkla gelsin de,illa şimdi tutunmasa da olur.gidişatına bırak,annelerimiz değer mi biliyordu
ya orası da öyle hamile olduklarını bile sonradan öğrenmişler. ama iş kendimiz olunca o bu şekilde olmuyor başkası yapsaydı bende kızardım ama işin içinde kendin olunca vereceğin tepki de değişiyor canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?