- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.261
inşallah canım sen de güzel haberlerle gelirsin...serapcımm bebegin hayırlı olsun darısı bana inşallah benim bat tarihi yarın
tamam canım yok dün kü paniğim yok. değerimin arttığını görünce biraz içime su serpildi...Doktorda bugün gebelik normal gebelik gibi görünüyor dedi.dış gebelik olsaydı dedi değerin bu şekilde artmazdı dedi. bakalım keseyi bekliyoruz bir görsek hayırlısıyla...selam canlarrrrrrrr cinlor cinconlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz serappppppppp kafana haburdan terlik fırlatmayı cok isterdim ama şimridilik bununla idare et
inşallah canım sen de güzel haberlerle gelirsin...
tamam canım yok dün kü paniğim yok. değerimin arttığını görünce biraz içime su serpildi...Doktorda bugün gebelik normal gebelik gibi görünüyor dedi.dış gebelik olsaydı dedi değerin bu şekilde artmazdı dedi. bakalım keseyi bekliyoruz bir görsek hayırlısıyla...
İnşallah canım inşallah hepinize ayrı ayrı dua edeceğim tez vakitte sizlerde alırsınız bebişlerinizin güzel haberlerini inşallah...şükürler olsun allah tamamına erdirsin hayırlısyla kucağına alırsınnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhh bize de nasip olur
amin canım amin rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin...serapçığım değerlerin çok iyi görünüyor...Bebişin seninLeRabbim güzel kaderler yazsın inşallah olumsuz düşünceleri at artık kafandan... Rabbim bize de böyle müjdeli haberler duyurmayı nasip eder inşallah:))
inşallah canım sen de güzel haberlerle gelirsin...
tamam canım yok dün kü paniğim yok. değerimin arttığını görünce biraz içime su serpildi...Doktorda bugün gebelik normal gebelik gibi görünüyor dedi.dış gebelik olsaydı dedi değerin bu şekilde artmazdı dedi. bakalım keseyi bekliyoruz bir görsek hayırlısıyla...
inşallah canım sizlerinde burada güzel haberlerini duyacağız inşallah...Neden bu ay klomen kullanmadın ki canım...:44:serapcım senin adına çok sevindim inşallah sorunsuz bi gebelik geçirirsin sağlıkla da bebeğini kucağına alırsın...ben artık bu aydan kesin ümidimi kestim dün yumurta kontrolüne gittim yumurtalar hala büyümemiş doktor bu ay ümit yok olmaz bu şekilde dedi önümüzdeki ay klomeni artıracak inşallah bende bir an önce bu mutlu haberi verebilirim
inşallah canım sizlerinde burada güzel haberlerini duyacağız inşallah...Neden bu ay klomen kullanmadın ki canım...:44:
anladım canım peki doktor ne diyor bu gerilemeye...kullandım canım ona rağmen gelişmedi3 kez kullandım yumurtanın gelişimi ilkine göre hep geriledi sanki ters etki etmiş gibi oldu anlayamadım önümüzdeki ay klomeni artıracak doktorum
teşekkürler canımmmAmin canım inşallah o günleri de görmek nasip olur...hayırlısı olsun Allahım kucağına almak nasp etsin
anladım canım peki doktor ne diyor bu gerilemeye...
üzülme canım ya herşey sırayla oluyor demek ki doktor en iyisini bilir senden de güzel haberler alcağız inşallah..canım bende yumurtlama tembelliği var ondan olabilir dedi her ay aynı şekilde oluşup büyümez dedi o yüzden bu hastalarda gebelik gecikebilir dedi yani her ay gebelik oluşturacak yumurta oluşmaya bilirmiş ben aşılama yapalım dedim ama bu ay yumurta oluşmadığı için önümüzdeki ay klomeni artırarak devam edelim dedi o ay da olmazsa aşılamya geçeceğiz artık sabrım tükeniyor yaaaa
üzülme canım ya herşey sırayla oluyor demek ki doktor en iyisini bilir senden de güzel haberler alcağız inşallah..
amin canım hayırlısıyla inşallah...inşallah canım inşalah rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah
iki gündür gelen ya sopayla ya terlikle geliyor canım. Nolsun iyiyim canım değerlerim artmış. sıra keseyi görmeye geldi bakalım o ne zaman nasip olacak...serap nasılsın canım bebişinnasıl kafana bir şey takmıyorsun artık demi geçmişi okudum geçmişden dolayı sopayı hakkettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?