Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

serapcımm bebegin hayırlı olsun darısı bana inşallah benim bat tarihi yarın
inşallah canım sen de güzel haberlerle gelirsin...

selam canlarrrrrrrr cinlor cinconlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz serappppppppp kafana haburdan terlik fırlatmayı cok isterdim ama şimridilik bununla idare et
tamam canım yok dün kü paniğim yok. değerimin arttığını görünce biraz içime su serpildi...Doktorda bugün gebelik normal gebelik gibi görünüyor dedi.dış gebelik olsaydı dedi değerin bu şekilde artmazdı dedi. bakalım keseyi bekliyoruz bir görsek hayırlısıyla...

şükürler olsun allah tamamına erdirsin hayırlısyla kucağına alırsınnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhh bize de nasip olur

serapçığım değerlerin çok iyi görünüyor...Bebişin seninLe Rabbim güzel kaderler yazsın inşallah olumsuz düşünceleri at artık kafandan... Rabbim bize de böyle müjdeli haberler duyurmayı nasip eder inşallah:))

amin canım amin rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin...

serapcım senin adına çok sevindim inşallah sorunsuz bi gebelik geçirirsin sağlıkla da bebeğini kucağına alırsın... ben artık bu aydan kesin ümidimi kestim dün yumurta kontrolüne gittim yumurtalar hala büyümemiş doktor bu ay ümit yok olmaz bu şekilde dedi önümüzdeki ay klomeni artıracak inşallah bende bir an önce bu mutlu haberi verebilirim

inşallah canım sizlerinde burada güzel haberlerini duyacağız inşallah...Neden bu ay klomen kullanmadın ki canım...:44:

inşallah canım sizlerinde burada güzel haberlerini duyacağız inşallah...Neden bu ay klomen kullanmadın ki canım...:44:

kullandım canım ona rağmen gelişmedi 3 kez kullandım yumurtanın gelişimi ilkine göre hep geriledi sanki ters etki etmiş gibi oldu anlayamadım önümüzdeki ay klomeni artıracak doktorum

kullandım canım ona rağmen gelişmedi 3 kez kullandım yumurtanın gelişimi ilkine göre hep geriledi sanki ters etki etmiş gibi oldu anlayamadım önümüzdeki ay klomeni artıracak doktorum
anladım canım peki doktor ne diyor bu gerilemeye...

hayırlısı olsun Allahım kucağına almak nasp etsin
teşekkürler canımmmAmin canım inşallah o günleri de görmek nasip olur...

anladım canım peki doktor ne diyor bu gerilemeye...

canım bende yumurtlama tembelliği var ondan olabilir dedi her ay aynı şekilde oluşup büyümez dedi o yüzden bu hastalarda gebelik gecikebilir dedi yani her ay gebelik oluşturacak yumurta oluşmaya bilirmiş ben aşılama yapalım dedim ama bu ay yumurta oluşmadığı için önümüzdeki ay klomeni artırarak devam edelim dedi o ay da olmazsa aşılamya geçeceğiz artık sabrım tükeniyor yaaaa

üzülme canım ya herşey sırayla oluyor demek ki doktor en iyisini bilir senden de güzel haberler alcağız inşallah..

serap nasılsın canım bebişin nasıl kafana bir şey takmıyorsun artık demi geçmişi okudum geçmişden dolayı sopayı hakkettin

serap nasılsın canım bebişin nasıl kafana bir şey takmıyorsun artık demi geçmişi okudum geçmişden dolayı sopayı hakkettin
iki gündür gelen ya sopayla ya terlikle geliyor canım. Nolsun iyiyim canım değerlerim artmış. sıra keseyi görmeye geldi bakalım o ne zaman nasip olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…