Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

sanırsam alabildim

Rümeysa fotoğrafın arka fonundaki renk tonlaması nasılsa öndeki de aynı olmalı ki, aynı yerde aynı zamanda çekilmiş gibi olsun.bir de gelin damadı fona göre çok büyük yapma anormal görünüyor.bir de gelin damadı yeni fona yapıştırdıktan sonra kestiğin yerleri blur tool ile yumuşat..daha iyi görünür kesilen yerleri.ama onun dışında sen ne kadar ilerletmişsin maşallah

Kızzz senin havaları sormak istediydim emme olmadı ozman direk soraıym havaların nasıl bakam

benim hava kötü aslında bu yumurtlama haftasıda kociş sağlığına kavuştu ben fitil kullandım üstüne bide misfirim geldi büyük ihtimal benim hayaller gelecek aya kaldı hayırlısı ....

ayyyyyyyyyyyyyy cokk sevindim böyle bişey duydgum içinnnn aya yyyyyyyyyy şıamardımmmm o resmin büyüklğünü eşim ayarladı oyle olsun dediydi öyle yaptıdım renk tonlamasını ayarlamak için internetten renk tonlaması nasıl yapılır diye araştırmam lazım akşama yaparım onu yaptığın resim içinde ayrıca cok teşekkür ederimmmmmmmmmmm seni sorularla boğdgum icin kızma oldumu

benim hava kötü aslında bu yumurtlama haftasıda kociş sağlığına kavuştu ben fitil kullandım üstüne bide misfirim geldi büyük ihtimal benim hayaller gelecek aya kaldı hayırlısı ....
bu ay benim yaşadıklarımı şimdi sen yaşıyorsun..inşallah sonu da benim sonum gibi olur...

canım neden kızayım..aksine iyi oluyor..artık dış çekim yaptığım için unuttuğum şeylerin üzerine gitmiş oldum sayende

slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm buzdolabım bozuldu bu hafta sonu görümcemin düğünü var misafirlerim gelecek ama buzdolabına ne koyarsan koyayım çatır çatır buz oluyooo püffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…