Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

Inan bebek gelmiyo dan değil şu düzenim oturmadı düşükten beri hep bi aksilik çıkıyo nedense ona canım sıkılıyo , hayırlısı böyleymiş tabi ama içim başka türkü çağırıyo işte, doktor bide %10-15 deyince benimde ağlayasım var şimdi Hemen adet olup yeni aya başlıyasım var şimdidennnnnnnn

ağzını burnunu dağıtasım var

ne biliyorsun belki o 10 luk dilim tutacak rabbimden iyi mi biliyorsun bende bu ay olma dedim yumurta çatladığında ben köydeydim bir gün sonra kocişin yanına gittim sadece o gün çarptım zaten ertesi gün kavga etmiştik biliyon...

valla canım bu konularda servisleri bayağı sıkıştırman lazım çok şükür bende hiç sorun çıkmadı öyle
kocişin başının etini yiyorumm garibim oda dayanamadı uyudu dırdırım dan sonra yarın servise baskına gideceğim olmayacak böle daha alalı 3 ay oldu hemen arıza çıkardı

Ben bu hafta doktorun dediği gibi günaşırı çarpayım mı yinede iştahta kalmadı bende ya, şimdi çatladığından da emin değilim belki 14 ünde çatladı aff allahım afff , en iyisi bi süre bunu düşünmemek olacak nasıl yapabileceksem akşam gezmeye gideyim bari :44:

gün aşırı çarpma canım bence...ben günaşırı çarpmadım... da sen bilirsin yine...

önemli olan yumurtanın çatlıyacağı zamanı bilmek , bilsen çatlamadan bi ekşın yapardın
benim yumurta çatladığında kociş yanımda yoktuuuu sen yine de ekşını kesme...
Canım birde meryem suresini okumaya başlasana... Köye geçeyim birde ben başlayayım senin adına...

benim yumurta çatladığında kociş yanımda yoktuuuu sen yine de ekşını kesme...
Canım birde meryem suresini okumaya başlasana... Köye geçeyim birde ben başlayayım senin adına...

sağol canım, ya ben ona başlamıştımda düzenli okuyamadım hastalandıktan sonra , okuyorum arada 41 olacak diye değil ama ,

sen çarpmadın mı sabah çarptım dedin...

ben dün sabahla bu sabah çarptımda doktor bana 14. Günden itibren gün aşırı bi hafta dedi , ben 15. Gün 16. Gün arka arkaya oldu ,

serap tebrik ederim çok sevindim senin adına, darısı başımızaaa.. ama bu ay geçti benim için, bir dahaki aya kaldımmm (((

sağol canım, ya ben ona başlamıştımda düzenli okuyamadım hastalandıktan sonra , okuyorum arada 41 olacak diye değil ama , ,
ben araya hastalık girmesin diye anneme demiştim annem okuyordu ve halen daha da devam ediyor.. bende senin adına başlarım.. emvlam da kısa sürede sana verir inşallah

ben dün sabahla bu sabah çarptımda doktor bana 14. Günden itibren gün aşırı bi hafta dedi , ben 15. Gün 16. Gün arka arkaya oldu ,
boş ver gün aşırıyı yedir kocişine balı sonra da bir güzel çarp...

allah razı olsun canım , sabah işe gelirken zor oluyo o durumda en iyisi yarın akşama çarpayım ben 36 saate düşürürüm 48 i

Son düzenleme:

aman benim doktorum yumurtlama gercekleşti bugünden itibaren düzenli ilişki dedi... gün aşırı iyi midir dedim. gün aşırı da olur her gün de olur dedi, farketmiyo demekki ?

bu arada kızlar ben bu aydan ümidi kesip adetimi beklemeye başladım o da dün gelcem dedi sanki, yani kahverengi lekenme oldu çok az. şimdi bişe yok :/ ne ki bu ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…