- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.561
E gelinceye kadar ne yapacaksın....kaç kere aradım geldiler cihaz takacaklarmış oda istanbula gitmiş resetlenmeye kim bilir ne zaman olacakk şeytan diyo al buzdolabını 4 kattan at aşağıı zaten bebek de yok galiba bütün olumsuzluklar üstüste geliyo
ağzını burnunu dağıtasım var
ne biliyorsun belki o 10 luk dilim tutacak rabbimden iyi mi biliyorsun bende bu ay olma dedim yumurta çatladığında ben köydeydim bir gün sonra kocişin yanına gittim sadece o gün çarptım zaten ertesi gün kavga etmiştik biliyon...Inan bebek gelmiyo dan değil şu düzenim oturmadı düşükten beri hep bi aksilik çıkıyo nedense ona canım sıkılıyo , hayırlısı böyleymiş tabi ama içim başka türkü çağırıyo işte, doktor bide %10-15 deyince benimde ağlayasım var şimdiHemen adet olup yeni aya başlıyasım var şimdidennnnnnnn
E gelinceye kadar ne yapacaksın....
kocişin başının etini yiyorumm garibim oda dayanamadı uyudu dırdırım dan sonra yarın servise baskına gideceğim olmayacak böle daha alalı 3 ay oldu hemen arıza çıkardı
ne biliyorsun belki o 10 luk dilim tutacak rabbimden iyi mi biliyorsun bende bu ay olma dedim yumurta çatladığında ben köydeydim bir gün sonra kocişin yanına gittim sadece o gün çarptım zaten ertesi gün kavga etmiştik biliyon...
gün aşırı çarpma canım bence...ben günaşırı çarpmadım... da sen bilirsin yine...Ben bu hafta doktorun dediği gibi günaşırı çarpayım mı yinede iştahta kalmadı bende ya, şimdi çatladığından da emin değilim belki 14 ünde çatladı aff allahım afff , en iyisi bi süre bunu düşünmemek olacak nasıl yapabileceksem akşam gezmeye gideyim bari :44:
buzdolabındaki yumurtalar donduğundan hepsi çatlamışş
gün aşırı çarpma canım bence...ben günaşırı çarpmadım... Da sen bilirsin yine...
benim yumurta çatladığında kociş yanımda yoktuuuu sen yine de ekşını kesme...önemli olan yumurtanın çatlıyacağı zamanı bilmek , bilsen çatlamadan bi ekşın yapardın
napayım şimdi ya , zaten ya dün çatladı o sancı zamanı , yada ben adamı çarpmadan zaten çatlamıştı kaçırdım çarpsamda farketmeyecek artık ..
benim yumurta çatladığında kociş yanımda yoktuuuu sen yine de ekşını kesme...
Canım birde meryem suresini okumaya başlasana... Köye geçeyim birde ben başlayayım senin adına...
sen çarpmadın mı sabah çarptım dedin...
ben araya hastalık girmesin diye anneme demiştim annem okuyordu ve halen daha da devam ediyor.. bende senin adına başlarım.. emvlam da kısa sürede sana verir inşallahsağol canım, ya ben ona başlamıştımda düzenli okuyamadım hastalandıktan sonra , okuyorum arada 41 olacak diye değil ama , ,
boş ver gün aşırıyı yedir kocişine balı sonra da bir güzel çarp...ben dün sabahla bu sabah çarptımda doktor bana 14. Günden itibren gün aşırı bi hafta dedi , ben 15. Gün 16. Gün arka arkaya oldu ,
teşekkürler canım darısı isteyen herkesin başına inşallah en kısa zamanda....serap tebrik ederim çok sevindim senin adına, darısı başımızaaa.. ama bu ay geçti benim için, bir dahaki aya kaldımmm(((
ben araya hastalık girmesin diye anneme demiştim annem okuyordu ve halen daha da devam ediyor.. Bende senin adına başlarım.. Emvlam da kısa sürede sana verir inşallah
boş ver gün aşırıyı yedir kocişine balı sonra da bir güzel çarp...
sağol canım, ya ben ona başlamıştımda düzenli okuyamadım hastalandıktan sonra , okuyorum arada 41 olacak diye değil ama ,
ben dün sabahla bu sabah çarptımda doktor bana 14. Günden itibren gün aşırı bi hafta dedi , ben 15. Gün 16. Gün arka arkaya oldu ,
sen bu akşamı da değerlendir bence...allah razı olsun canım , sabah işe gelirken zor oluyo o durumda en iyisi yarın akşama çarpayım ben 3 saate düşürürüm 48 i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?