- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.581
bu arada kızlar ben bu aydan ümidi kesip adetimi beklemeye başladım o da dün gelcem dedi sanki, yani kahverengi lekenme oldu çok az. şimdi bişe yok :/ ne ki bu ki :)
sen bu akşamı da değerlendir bence...
aman benim doktorum yumurtlama gercekleşti bugünden itibaren düzenli ilişki dedi... Gün aşırı iyi midir dedim. Gün aşırı da olur her gün de olur dedi, farketmiyo demekki ?
bu arada kızlar ben bu aydan ümidi kesip adetimi beklemeye başladım o da dün gelcem dedi sanki, yani kahverengi lekenme oldu çok az. şimdi bişe yok :/ ne ki bu ki :)
anladım canım benim öyle bir derdim olmadı. kocişe kalsa he gün çarp diyecekte korkuyorum çarpa çarpa yamultacağım adamıöldürsem bu akşam yapmaz akşam hep ts maçı var hem daha sonra halı saha maçı zaten o yorgunlukla kalitelide olmaz spermcanlar ne yapalım kaderimde varsa gelir ben yarın akşama alırım hesabını onun ...
lekelenmen kesilidyse sorun yok canım bende de lekelenme oldu bir gün sürdü ve hamiş olduğumu öğrendimmm..
bebişin yatacağı yeri temizlemiş canım bekle 3 gün daha...gercekten mi :) umutlanmak istemiyom daha ama ya adetime var çünkü...
benimki bana günaşırı dedide yaptım mı sanki doğru zamanda doğru işi yapamıyom ne günüm doğru ne de yapış şeklim
inşallah yerleşmeyle ilgilidir lekelenmen ne zamandı bat yakında çekelim sanada bi halay
bebişin yatacağı yeri temizlemiş canım bekle 3 gün daha...
bekle canım sabret mevlam göndereceği zamanı biliyor. en kısa sürede bebişin seninle olur inşallah...3 gün içinde gelmezse umutlanacaum ama daha bilemiyorum
bi de arkadaşlar ben bazen umudu kesiyom gibi oluyo ama şimdi herkese soruyoz ediyoz ya kuzenlerin falan 5-6 ayda olmuş bebişleri başta korununca Allahtan ümit kesilmez değil miiiii ?
yamultma kocişini kız çarpa çarpa... ebn bıraktım çarpma işini...raporluyumben napim..ben napim 6 gün kalmış zatituttuysa tutmuş..yoksa yok. ayy sinir geldi. bu ay gün aşırı çarpıştık..hala da devam ediyoz gün aşırıya
bende bu ay ümidimi kesmiştim sivilceler çıkınca ama belirti falan arama boşunaymış belirtiler...Öğrendikten sonra başlıyor zaten halsizlik uyuma isteği...mide bulantısı gerisi hep adet belirtisi bence...
evet canım raporluyum dış gebelik tehlikesi vardı o yüzden aldım. zaten boş okulu bekliyoruz öğrenciler yoktu. bende de öyle bir tehlike olunca doktor verdi raporu..Çok şükür bugün normal bir gebelik olduğu anlaşıldı...sağol canım. psikolojik mi acaba biraz da? hayırlısı hepimiz için. sen ve bebişin iyisin dimi raporlu musun eşinin yanında mısın?
evet canım raporluyum dış gebelik tehlikesi vardı o yüzden aldım. zaten boş okulu bekliyoruz öğrenciler yoktu. bende de öyle bir tehlike olunca doktor verdi raporu..Çok şükür bugün normal bir gebelik olduğu anlaşıldı...
ben napim..ben napim 6 gün kalmış zatiTuttuysa tutmuş..yoksa yok. Ayy sinir geldi. bu ay gün aşırı çarpıştık..hala da devam ediyoz gün aşırıya
sevindim canım. hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?