- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.601
benim de ekimin 9unda duyarız dedi doktor ama hafta içine denk geliyor 13ünde duyacağım inşallah.carsamba bebısımın kalp aatslrını dnlıcs cok heycnlıyı yaaa :)
benim de ekimin 9unda duyarız dedi doktor ama hafta içine denk geliyor 13ünde duyacağım inşallah.
Bir kere daha çarp yeter adama dur bebişin yerleşsin artıkBen kafayı kendi durumuma taktığım için sorayım yumurtlama zamanı hiç ağrılı Çarpışman oldu mu kız zilli ...
İnşallah canım....ınsallh ıkımz ıcınde bebeklerımz ıcınde hayrlısı olr cnm..
ayy tamam bitircem artık..ama durmuyor adambenim ağrılarım sadece kırmızıların geçmesinden sonraki 2-3 gün içinde oluyor.sonrası ağrısız.üşütmüş de olabilirsin
ayy tamam bitircem artık..ama durmuyor adamBenim ağrılarım sadece kırmızıların geçmesinden sonraki 2-3 gün içinde oluyor.sonrası ağrısız.üşütmüş de olabilirsin
ovu yaptın ya ne çıktıdema öyle dema öyle yumurtalarım çatlıyodur umudundayım yaw
ovu yaptın ya ne çıktı
ben ne zaman göreceğim ama yakızlar allahıma şükür pıt pıtları dydumayrıca gözükyoda ayyyyyy çok güzel allahım isteyen herkeze nasip etsin amiinnnnnn
anladım canım sen elinden geleni yapmışsın gerisi mevlama kalmış...Cuma akşam 8 lerde yaptım çift çizgi eşite yakındı c.tesi daha az belirgindi , cumadan sonra 24-36 saat arası yumurtladığım düşüncesiyle pazar yumurtladım diye umut ediyom ama daha önce öyle olmamıştı hiç
ben ne zaman göreceğim ama ya
kızlar krbonat testi yaptım köpürdü üstü beyaz beyaz köpük oldu
yaa doğru mu acaba ya benim yaptığım çökmüştüüü
ben de de köpürmüştü ama doğruluğunu bilemem canım geçen ay yapmıştım dibe çökmüştü. birde yumurtalam zamanımda yapmıştım o zaman da dibe çökmüştü...kızlar krbonat testi yaptım köpürdü üstü beyaz beyaz köpük oldu
Bir keseyi göreyim gerisini sıkıntı yapmıyorum zaten daha gelmeyeceğim maraşa ayın 13üne kadar....az kaldı canm senin de sabır sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?