Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

kız yoksa ssen kırmızılar geldikten sonra mı yumurtluyon...ovu yaptın mı hiç...

yok,hiç ovu testi yapmadım ama çalışmalara başlayacağımız ilk ay jinekoloğa gittim.orda bakıldı.14.gün falan oluyordu 4 ay önce..değişmemiştir herhalde ..hem adet sonrası olsa da farketmez.o zaman da yapıyoz zati

her ay değişme ihtimali var biliyorsun değil mi canım... neyse sorun yokmuş sen görevini yapıyormuşsun zaten...

en güzeli kan tahlili iki gün bekleyeyim öle yaptırırım tabi regl olmazsam

bak ben herkese demem bence test yappp ben karbonata inanıyom
çatlamaz mı yahu? çatlamazsa adet olmazsın ki..:44: hiç jinekoloğa gittin mi..çatlama tarihini almak için?

onu demek istemedim delii ağrının nedeni çatlamadır inşallah dedim

ben anlamadım demek istediğinizi...yani erkenden çift çizgi kayboldu mu

irem ben geldimmmmm normal gebelik dedi.Cumartesi istedi beni yanına gel keseyi görelim dedi....
canımmm gözün aydınnn çok sevindimm..su kasığımızda olan pıt pıt atma olayı beni dış gebelik için endişenlendirmişti ama senden güzel haberi aldığımıza göre sorun yok,tekrar gözün aydın canım

kızlar krbonat testi yaptım köpürdü üstü beyaz beyaz köpük oldu
bende inanıyorum karbonata:) bu ay denemedim ama hamis değilken köpürmemisti..canım test yapsanaaaaaa

bende nohut istiyorum nedense kalkıpta yapayım...
hadi kızlar ben kaçar birazdan gelirim...
benim canım da felaket nohut ve sarma istiyor..irem sarma fotosunu paylasmadan bi gün önce basladı bu ask:) nohutta ondan sonrakı gün,allahtan nohutlu pilav yedim rahatladım
darısı sarma yememe olsun insallah:)))

karbonat testi külliyen yalan ya kocişede yaptım ondada köpürdü o damı hamile kimden hamiş kaldı acaba

karbonat testi külliyen yalan ya kocişede yaptım ondada köpürdü o damı hamile kimden hamiş kaldı acaba

ayy deli.kocana mı yaptın? benimki hayatta istemezdi..idrarımı bardağa falan koyamam derdi..hahaha..deli..tabi ki yalan.idrar testinde bile hata payı varken kocakarı çözümlerinde olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…