- 27 Ağustos 2012
- 303
- 10
- 118
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.621
geçen ay yaptım hiç köpürmedi bu ay acayip köpürdü bat da 2 gün sonra
kız yoksa ssen kırmızılar geldikten sonra mı yumurtluyon...ovu yaptın mı hiç...
kız yapsana ne duruyorsun nasıl duruyorsun....Bugün şu saat oldu henüz adet olmadım..Korkuyorum test yapmaya..
her ay değişme ihtimali var biliyorsun değil mi canım... neyse sorun yokmuş sen görevini yapıyormuşsun zaten...yok,hiç ovu testi yapmadım ama çalışmalara başlayacağımız ilk ay jinekoloğa gittim.orda bakıldı.14.gün falan oluyordu 4 ay önce..değişmemiştir herhalde ..hem adet sonrası olsa da farketmez.o zaman da yapıyoz zati
dema öyle dema öyle yumurtalarım çatlıyodur umudundayım yaw
çatlamaz mı yahu? çatlamazsa adet olmazsın ki..:44: hiç jinekoloğa gittin mi..çatlama tarihini almak için?
en güzeli kan tahlili iki gün bekleyeyim öle yaptırırım tabi regl olmazsam
çatlamaz mı yahu? çatlamazsa adet olmazsın ki..:44: hiç jinekoloğa gittin mi..çatlama tarihini almak için?
ben anlamadım demek istediğinizi...yani erkenden çift çizgi kayboldu mu
acıktım
Sarma olsa da yesek
canımmm gözün aydınnn çok sevindimm..su kasığımızda olan pıt pıt atma olayı beni dış gebelik için endişenlendirmişti ama senden güzel haberi aldığımıza göre sorun yok,tekrar gözün aydın canımirem ben geldimmmmm normal gebelik dedi.Cumartesi istedi beni yanına gel keseyi görelim dedi....
bende inanıyorum karbonata:) bu ay denemedim ama hamis değilken köpürmemisti..canım test yapsanaaaaaakızlar krbonat testi yaptım köpürdü üstü beyaz beyaz köpük oldu
benim canım da felaket nohut ve sarma istiyor..irem sarma fotosunu paylasmadan bi gün önce basladı bu ask:) nohutta ondan sonrakı gün,allahtan nohutlu pilav yedim rahatladımbende nohut istiyorum nedense kalkıpta yapayım...
hadi kızlar ben kaçar birazdan gelirim...
hadi bakalım kısmet :)
karbonat testi külliyen yalan ya kocişede yaptım ondada köpürdü o damı hamile kimden hamiş kaldı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?