Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

serapcım ne yaptın doktora gittin mi bugün var mı gelisme.değisiklik:)
gittim canım normal gebelik dedi doktor şükür rahatladım cumartesi kesemizi görmeye gideceğiz...

bende de nohut var yemeği değil ama düdüklüde pişiriyorum tuzlayıp yemek istiyorum komik ama canım istiyor napayım

hehehehe sabah izlemiştim

serap takvimine benide ekleyebilirsin.. hamile değilim 24 eylül ((
tamam canım eklerim bugünmüş bat gelen giden yok mu ?

karbonat testi külliyen yalan ya kocişede yaptım ondada köpürdü o damı hamile kimden hamiş kaldı acaba
derinine araştırmak lazım kız şüphelendiğin kimse var mı acep kimden hamiş kalmış olabilir ki?:44:

ayy deli.kocana mı yaptın? benimki hayatta istemezdi..idrarımı bardağa falan koyamam derdi..hahaha..deli..tabi ki yalan.idrar testinde bile hata payı varken kocakarı çözümlerinde olmaz mı?

kocişde dalga geçiyo göbişini tutuyor yavruumm annene gitmedinde bana mı tutundun senn diye gül gül öldük yaa

derinine araştırmak lazım kız şüphelendiğin kimse var mı acep kimden hamiş kalmış olabilir ki?:44:[/QUOTE]

benden olabilir beniiim kociş benden başkasına bakmaz bakamaz oyarım gözlerini 8 ay sonra doğurur kociş

canım adet oldum o yüzden gelen var yanii malesef

kızlar benim bata 6 gün var ya...sol kasığımda bugün akşama kadar bıçak gibi batmalar oldu..özellikle derin derin nefes aldığımda ve ağır bir şey taşıdığımda oldu.acaba tutunmaya mı çalışıyor velet?

bırak tutunsun senin velet zorlama birşeye canım kendini...hele bebiş kesinleşsin o zaman görürsün batmaları...

adet sokturucuden sonraki ikinci gunumu doldurmus bulunmaktayımmm bu haftada olmazsam yıne bana doktor yolları gozukur herhalde

canım adet söktürücü bittikten sonra 1 haftada adet geliyor. 1 hafta bekle gelmezse dr'a git. sen de prolaktin yüksekliğ ya da pco falan var mıydı?

canım adet söktürücü bittikten sonra 1 haftada adet geliyor. 1 hafta bekle gelmezse dr'a git. sen de prolaktin yüksekliğ ya da pco falan var mıydı?
yok cnm prolaktın bu ay olculdu 19 du pco da yok cok sukur..ama hala lmadı ıste gelmiolar ınatla

yaaa benim anlamadığım bu batmalar bende de oluyor ama adet oluyorum bu nasıl işşş

ben de aynı şeyleri yaşıyorum meltemtnc sol bacağımda çok ağrıyor ama nedense hiç umudum yok bu ayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…