- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.641
gittim canım normal gebelik dedi doktor şükür rahatladım cumartesi kesemizi görmeye gideceğiz...serapcım ne yaptın doktora gittin mi bugün var mı gelisme.değisiklik:)
bende de nohut var yemeği değil ama düdüklüde pişiriyorum tuzlayıp yemek istiyorum komik ama canım istiyor napayımcanımmm gözün aydınnn çok sevindimm..su kasığımızda olan pıt pıt atma olayı beni dış gebelik için endişenlendirmişti ama senden güzel haberi aldığımıza göre sorun yok,tekrar gözün aydın canım
benim canım da felaket nohut ve sarma istiyor..irem sarma fotosunu paylasmadan bi gün önce basladı bu ask:) nohutta ondan sonrakı gün,allahtan nohutlu pilav yedim rahatladım
darısı sarma yememe olsun insallah:)))
hehehehe sabah izlemiştim
tamam canım eklerim bugünmüş bat gelen giden yok mu ?serap takvimine benide ekleyebilirsin.. hamile değilim 24 eylül((
derinine araştırmak lazım kız şüphelendiğin kimse var mı acep kimden hamiş kalmış olabilir ki?:44:karbonat testi külliyen yalan ya kocişede yaptım ondada köpürdü o damı hamile kimden hamiş kaldı acaba
ayy deli.kocana mı yaptın? benimki hayatta istemezdi..idrarımı bardağa falan koyamam derdi..hahaha..deli..tabi ki yalan.idrar testinde bile hata payı varken kocakarı çözümlerinde olmaz mı?
2312 calismalara devam
ben sogan kuru yapmaya basladim
tadi igrenc ama napalim saglik icin en azindan
kocişde dalga geçiyo göbişini tutuyor yavruumm annene gitmedinde bana mı tutundun senn diye gül gül öldük yaa
sıkıntılıyım canmmmm sen nasılsınn??hala adet olmadımmm 13. gunum bugunn ustune bıde belımı ıncıttım surunuyom anlıycagınrümüşyasemin bebiş nasılsınız?
bilmeyeceğim canım cım...benden olabilir beniiim kociş benden başkasına bakmaz bakamaz oyarım gözlerini 8 ay sonra doğurur kociş
sıkıntılıyım canmmmm sen nasılsınn??hala adet olmadımmm 13. gunum bugunn ustune bıde belımı ıncıttım surunuyom anlıycagın
gittim canım normal gebelik dedi doktor şükür rahatladım cumartesi kesemizi görmeye gideceğiz...
bende de nohut var yemeği değil ama düdüklüde pişiriyorum tuzlayıp yemek istiyorum komik ama canım istiyor napayım
hehehehe sabah izlemiştim
tamam canım eklerim bugünmüş bat gelen giden yok mu ?
derinine araştırmak lazım kız şüphelendiğin kimse var mı acep kimden hamiş kalmış olabilir ki?:44:
o zaman 24 ekim yazacağım eylül yazmışsında kafam karıştı...canım adet oldum o yüzden gelen var yanii malesef
adet sokturucuden sonraki ikinci gunumu doldurmus bulunmaktayımmm bu haftada olmazsam yıne bana doktor yolları gozukur herhaldetatlım adet sökücüye rağmen mi olmadın? tekrar test yaptın mı?
kızlar benim bata 6 gün var ya...sol kasığımda bugün akşama kadar bıçak gibi batmalar oldu..özellikle derin derin nefes aldığımda ve ağır bir şey taşıdığımda oldu.acaba tutunmaya mı çalışıyor velet?
adet sokturucuden sonraki ikinci gunumu doldurmus bulunmaktayımmm bu haftada olmazsam yıne bana doktor yolları gozukur herhalde
o zaman 24 ekim yazacağım eylül yazmışsında kafam karıştı...
yok cnm prolaktın bu ay olculdu 19 du pco da yok cok sukur..ama hala lmadı ıste gelmiolar ınatlacanım adet söktürücü bittikten sonra 1 haftada adet geliyor. 1 hafta bekle gelmezse dr'a git. sen de prolaktin yüksekliğ ya da pco falan var mıydı?
tamam canım düzelttip ekledim listeyeyaaa kusura bakma canım yanlış yazmışım ozman
kızlar benim bata 6 gün var ya...sol kasığımda bugün akşama kadar bıçak gibi batmalar oldu..özellikle derin derin nefes aldığımda ve ağır bir şey taşıdığımda oldu.acaba tutunmaya mı çalışıyor velet?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?