Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

kızlar iki yeni hamiş olarak sizee bir şey sormak istiyorum derin nefes alırken kasığınızda batma oluyormu

bişeylerin yerini değiştirip altını falan temizlemeyeceksen sen bilirsin, ama sakın öyle şeyler yapma
işe başlayacağım canım haftaya ama bugün evi bir toparlayayım diyorum....ev başını almış gidiyor eşim kapıcının eşini sesleyelim gelsin dedi ama o kadar da kötü değilim...

bişeylerin yerini değiştirip altını falan temizlemeyeceksen sen bilirsin, ama sakın öyle şeyler yapma

yok canım mutfağı toparladımzaten evi süpürüp vileda ile sileceğim... eğilmek bile yok yere dedi kociş..zaten mutfağın çoğunu eşim halletti bende dolabı yerleştirdim şimdi...

yorma kendini de zorlama süpürürken de vileda değilde süpürme biraz yorar dikkat et ...

yok canım mutfağı toparladımzaten evi süpürüp vileda ile sileceğim... eğilmek bile yok yere dedi kociş..zaten mutfağın çoğunu eşim halletti bende dolabı yerleştirdim şimdi...

yorma kendini de zorlama süpürürken de vileda değilde süpürme biraz yorar dikkat et ...
yok canım zaten dinlenerek yapacağım dün gece biraz sancım vardı.. şimdi daha iyiyim ama. zaten fazla eğilemiyorum mide bulantılarım hafiften başladı..şimdi böyleyse 2-3. aylarda ben nasıl yapacağım bilemiyorum...

ya iki aydır 26 günde oluyorum ama doktor yumurtlama için 14. günü söyleyince bu ay normalime döncem 28 günde olurum gibi geliyor...
anladım canım hadi hayırlısı inşallah sende patlatırsın müjdeyi..Benim yine uykum geliyor ya bu böyle mi olacak ya uyku ya mide bulantısı...

anladım canım hadi hayırlısı inşallah sende patlatırsın müjdeyi..Benim yine uykum geliyor ya bu böyle mi olacak ya uyku ya mide bulantısı...

ilk zamanlar için evet mide bulantısı için miden boş olduğunda yani acıkınca oluyo diyolar ağzına at bi kaç bişey bak bakalım işe yarıyo mu...

ilk zamanlar için evet mide bulantısı için miden boş olduğunda yani acıkınca oluyo diyolar ağzına at bi kaç bişey bak bakalım işe yarıyo mu...
evet özellikle sabahları oluyor ama gün içerisinde de bazen oluyor...Oy anacım oyyy işte bu yüzden ananın hakkı ödenmezmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…