- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.681
evet özellikle sabahları oluyor ama gün içerisinde de bazen oluyor...Oy anacım oyyy işte bu yüzden ananın hakkı ödenmezmiş...
canım siklus dönemine bağlı yani bazı insan 23 günde hasta olur bazı insan ise 34-35 günde bir olur.. o insandan insana değişir...kızlar bişey sorucam size biz arkadaşla uzlaşmaya varamadık da bide size soralım dedik.. 28 ağustosta adet olan biri eylül de ne zaman adet olması gerekir sizce
bilmiyorum canım daha orasını düşünemiyorum... şu mide bulantılarım geçsin bi... okulda napacağım ben onu düşünüyorum ..Çok şükür evim okulla bitişik...hemen kaçar giderim eve...dur erkenden başladın bide doğur neler diycen düşünemiyomm ......
arkadaşlar merhaba. ya ben size bişey soracaktım. dün iki defa gebelik testi yaptım. ikisindede ikinci çizgi net belli ancak koyu değil. gebelik olmama şansı var mıdün iyice aklımı karıştırdılar sevinemedim bile
İkinci çizgiyi gördüysen canım %90 hamişsin... Yaptığın testlerin markasını hatırlıyor musun?arkadaşlar merhaba. ya ben size bişey soracaktım. dün iki defa gebelik testi yaptım. ikisindede ikinci çizgi net belli ancak koyu değil. gebelik olmama şansı var mıdün iyice aklımı karıştırdılar sevinemedim bile
geç döllenme olabilir canım veya regli gecikmiş olabilir benimde öğrenciylen 3-4 ay olmadığımı hatırlıyorum..Doktora gittiğimde hiç bir sorun olmadığı çıkıyordu tamamen psikolojikte olabilir..Stresli günlerde griye veya ileri atabilir...geçen ay ben evlendikten sonra ilk defa iki gün önceye atmıştı...canım bazı istisnaları saymazsak genelde 28 günde bir oluyor. yani bugün 29. günü. ama çok acayip sancısı var sanki adet olmuş gibi o yüzden hamile değilim diyo test de negatif zaten
İkinci çizgiyi gördüysen canım %90 hamişsin... Yaptığın testlerin markasını hatırlıyor musun?
canım bazı istisnaları saymazsak genelde 28 günde bir oluyor. yani bugün 29. günü. ama çok acayip sancısı var sanki adet olmuş gibi o yüzden hamile değilim diyo test de negatif zaten
canım 4 günün varsa biraz bekle benim 2 gün önce çıkmıştı...4 gün erken ama yumurtlam dönemine bağlı birazda erkende yumurtluyor olabilirsin..hayır canım hatırlamıyorum. ama adet olmama 4 gün var daha. test leride 1 saat arayla akşam yaptım. eltim kafamı kurcaladı. adetin geçmeden belli olmaz. yanlıştır dedi. insan ne kadar inanmasa da kafası karışıyor işte. 4 aydır bunu bekliyorum inşallah bu defa yaaaa
marka kötülemek istemiyorum ama nova ve bebetime alma canım bazen yanıltabiliyor insanı...hayır canım hatırlamıyorum. ama adet olmama 4 gün var daha. test leride 1 saat arayla akşam yaptım. eltim kafamı kurcaladı. adetin geçmeden belli olmaz. yanlıştır dedi. insan ne kadar inanmasa da kafası karışıyor işte. 4 aydır bunu bekliyorum inşallah bu defa yaaaa
Günaydın..Bugün çok negatif başladım güne..babamı ölmüş gördüm rüyamda.Allahım sen gecinden ver...Nabersiniz kızlar?
benimmelegim %90 hamişsin..ama kana git derim
hayır canım hatırlamıyorum. ama adet olmama 4 gün var daha. test leride 1 saat arayla akşam yaptım. eltim kafamı kurcaladı. adetin geçmeden belli olmaz. yanlıştır dedi. insan ne kadar inanmasa da kafası karışıyor işte. 4 aydır bunu bekliyorum inşallah bu defa yaaaa
ay karnıma ağrılar girdi kız bütün eltiler hep öyle mi oluyr? İlk gelin ben eltim olsa nasıl olurdu çok merak ediyorum..ne eltin miiçekemiyodur o, kesin hamişsin canım yumurtlamadan sonra ki hafta bebk rahme yerleşiyo adetten önceki hafta çıkma ihtimali başlıyo yani fakat değer yükselmesine göre idrar da net çıkmaz , o yüzden sen hafif çizgiyi gördüysen kanda baktır bence 4 gün kala kanda çıkar...
valla canım markayı yeni duydum ama nova ve bebetime herkes söylüyor sadece bendeğil pek güvenilir değil.. ilk 5 dakika da çıktıysa kanda baktır bence...çöpü karıştırıp markayı buldum:)) akon diye bir marka. umarım sonuç değişmez. yumurtlama tarihini dört gözle bekledim. mümkün olduğu kadar düzenli ilişki yaşamaya çalıştım. rabbim nasip et ne olur amin bana ve tüm isteyenlere. amin
elti düşmanını görüyon mu meltem korkulur bizim amazondan...:13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?