Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

irem harikasın canım ya baya güldürdün beni. bir nevze de olsa içim rahatladı ama çok teşekkür ederim hepinize:) halbuki eltim doğum yapmak üzere neden kıskanmış ki
hamişlik psikolojisidir belki..

kızlarr bu ay soğan suyu içmeye karar verdim.. bende iltihap çok hem o yüzden hem de soğan kolay hamile kalmayı sağlıyormuş.. yapanlar oldu diyo o ay
canım iltihap etkiliyor bunu ben bu ay anladım.. bende de vardı ben soğan kürünü kullanmadım ama doktor fitil verdi 3 gün kullandım sonra yumoş zamanım geldi bıraktım ve hamişim Mevlam nasip etti..

şimdi hemen ona da açıklama getireyim yavrum eltinin çocuk yaşı dolmadan pabucu dama atılacak o yüzden kıskanmış canım eğer hamileliği düşünmüyosan hamilelikle ilgili hiç bişeyi bilmeyebilirsin veya düşünsen bile herkes o kadar araştırmıyo , eltinde bu kervandan olabilir sen beni dinle yarın sabah erkenden ilk tuvaletinle bi test yap eğer bugünki testlerden daha koyuysa doğru kan testine git ...

irem harikasın canım ya baya güldürdün beni. bir nevze de olsa içim rahatladı ama çok teşekkür ederim hepinize:) halbuki eltim doğum yapmak üzere neden kıskanmış ki

kız senin eltin var mı?

allah var eltimle aramda hiç bişey yok severim şahsı , fakat arkadaşın eltisi dur canım az bekle, yarın tekrar dene, hayırlısı olsun hakkında, falandan öte ne demiş daha çıkmaz ki adetten önce du bi pozitif ol da kızda stres olmasın yaa

itiraf et hadi itiraf

hamile kalayım itiraf etcem özellikle kız olursa çatışabiliriz ailede tek kız torun eltinin, dört paşa var bi prenses , bakalım bizimki ne olacak
hayırlısı canım. Bizimki de akşam nerede tatlı varsa almış gelmiş. Sen niye aşermiyon diyo hepsini oturdu kendisi yedi. bende ben tatlı istemiyorum ki dedim. Gülerek bak tatlı aşer yoksa papaz oluruz...Fikir değiştirdi neyse ben erkek istiyordum o kız şimdi o da erkek istiyormuş

bence bu dönem canın çekeceği şeyler mide bulantısından ötürü hep tuzlu ekşi şeyler oluyo, esas mide bulantısı bittikten sonra ne istiycen , gerçi işyerinde biri var erkek bekliyo ama ekşi istemiş genelde canı ..

napiyonuz kizlarr ben geldim
dun doktora gittim son kez klomeni kullanacam bu ayy.eee sonra ne olacak dedim olmazzsa eger ilaci degistirecem dedi yine olmazzsa tup dedikaldim bende boleeee....
insallh cok fazla ugrasmayiz olur biran once.3 ekimde bakacaz bakalim yumoslaraaa ne olmuslar diyee ilaca yarin baslayacammm

tamam canım:) zaten testleri dün yapmıştım. yarın tekrar denerim. sonra da kana :))) en iyi haberlerle gelirim inşallah :)))

rabbim gönlünüze göre versin inşallah:)))

serapcım güya bu ay bende fitil kullandım ama bi işe yaramadı geçmedi iltihap.. ne iltihap geçti ne hamiş kaldımm.. o yüzden tek ümidim soğann

bilemeyeceğim canım ama akşam çok güldüm eşimin o tavrına..

kızlarrrr bugun doktora gıttım 5 haftalık minik bir bebeğin var dedi doktorr :)))
Allah analı babalı büyütsün canım yakınız o zaman bana da beş haftalık dedi ama ben inatla 4 haftalık bebişim var diyorum....

İnşallah tüpe gerek kalmadan gelir bebişin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…