- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.721
tamam canım:) zaten testleri dün yapmıştım. Yarın tekrar denerim. Sonra da kana :))) en iyi haberlerle gelirim inşallah :)))
rabbim gönlünüze göre versin inşallah:)))
serapcım güya bu ay bende fitil kullandım ama bi işe yaramadı geçmedi iltihap.. ne iltihap geçti ne hamiş kaldımm.. o yüzden tek ümidim soğann
Kısır yapıp yiyeceğim
banada gönder turşu benden
ayy nasıl canım çekti..
şart oldu akşam gidince yapsam mı ki , sero oturdu hepsine yumuldu galiba sesi çıkmıyoAferin kız meltem cumaya odaklanmışın
Sero bence dikkat etsin kendine..hamiş bahanesiyle şişko olcakcumaya odaklanmıcam da napcam ..şimdi yapcam.çıkmıcak yine..başağrısı
Yaptım ve de yedim...şart oldu akşam gidince yapsam mı ki , sero oturdu hepsine yumuldu galiba sesi çıkmıyoAferin kız meltem cumaya odaklanmışın
zaten 65 ile hamiş kaldım annemle konuştum az önce.ye dedi 2 hafta sonra görürsün 5-6 kilo vereceksin otomatik olarak deyince bende bir tabak daha yedim...Sero bence dikkat etsin kendine..hamiş bahanesiyle şişko olcakcumaya odaklanmıcam da napcam ..şimdi yapcam.çıkmıcak yine..başağrısı
Yaptım ve de yedim...
zaten 65 ile hamiş kaldım annemle konuştum az önce.ye dedi 2 hafta sonra görürsün 5-6 kilo vereceksin otomatik olarak deyince bende bir tabak daha yedim...
ramazanda aldım o kiloları da...aman ye canım..sonuçta yarısı bebiş için..ama çok da abartma bak.kilon da az değilmiş.dikkat et kendine.
noldu ki?:44::44::44:burdayız canım.. canım sıkkın die yazmak gelmiyo içimden yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?