Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

kızlar bir kek yapmaya niyetlendim elimde kakao var ama süt yok yoğurt kllanabilceğim bir tarifi olan var mıııııııııııııı

benim keklerimde süt yoğurt olmaz zati..az önce yaptım koydum fırına..bende de kakao yoktu,puding koydum
1 bar şeker ve 4 yumurtayı çırp,
üstüne yarım bard su,yarım bard sıvı yağ,
kıvama gelene kadar un,kabartma tozu,vanilya ve kakaonu ekle..sür fırına..kakaolu kek olupduru ben fırından çıkınca kremşanti yapcam üstüne

su mu ilk kez duyyuyorum su katıldğını bi deneyeyim inşallah güzel olur eltime de götürcem kız sen calışmıyon mu ne işin var evde

patets haşladım bide makarna haşlıcam üstüne yoğurt sarımsak azcıkda mayonez güzel makarna salatası olur mu

dün ben de kkek yaptım süt koyuyorum ben hep keke.. ben de az önce mozaik pasta yaptım kocişim seviyo die

ya bende süt koymak isterdim ama evde süt yok onun yerine yoğurt var kakolu olusun istiyorum bi sürü tarif baktım hep sütt hep süt ..süt almaya cıkamam neyse bakcaz meltemin tarifini yaparım yada bugün kek yapmam

nasıl yani stüdyon evde mi yani bilemedim nasıl bişey cahilliğime ver

yani evimin bir bölümünü stüdyo olarak kullanıyorum.zaten stüdyo çekimi yapmadığım için o bölümü ekipmanlarım için kullanıyorum.ben yalnızca dış çekim yapıyorum.bunun gibi..ama benim ekipmanlarım böyle ortalık yerde açık değil.kociş kafamı kırar.yürüyecek yer kalmamış diye

karbonhidrat krizine girceksiniz.dikkat et ben de fırında makarna,çorba,salata yapıcam..yeter zaten.bizimki salatayla bile doyurur karnını..bayılır salataya..

kurufasülye pilav tfırında tavuk makarna salatası bugün coştumm biazcık sanırsam ne güzel senn ki midesine düşkün değil sanırsam bazen corba makarna yapıyoum 1 saat söyleniyor sofrada

bence sen yoğurdu sulandır koy ozaman her ikisini de denemiş olursun :))
iyi fikir denemek lazım :2:

güzelmiş işe gitme derdin yok

kurufasülye pilav tfırında tavuk makarna salatası bugün coştumm biazcık sanırsam ne güzel senn ki midesine düşkün değil sanırsam bazen corba makarna yapıyoum 1 saat söyleniyor sofrada

yok.bizimki kiloludur ama anneden falan da öyle süper sofralar görmediği için farketmiyor garibime ne olsa yer.hiç yapamazsam yumurta koyarım.bişey demez.

size laf yetiştircem derken keki yakıyordum.kenarları kararmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…