- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.741
noldu ki?:44::44::44:[/QUOT
bilmem evdeyim canım sıkıldı bu ay da hamiş kalamadım ona mı taktım ne anlamadım ağlamamk için tutuyorum kendimi
kızlar bir kek yapmaya niyetlendim elimde kakao var ama süt yok yoğurt kllanabilceğim bir tarifi olan var mıııııııııııııı
benim keklerimde süt yoğurt olmaz zati..az önce yaptım koydum fırına..bende de kakao yoktu,puding koydum
1 bar şeker ve 4 yumurtayı çırp,
üstüne yarım bard su,yarım bard sıvı yağ,
kıvama gelene kadar un,kabartma tozu,vanilya ve kakaonu ekle..sür fırına..kakaolu kek olupduruben fırından çıkınca kremşanti yapcam üstüne
:118::118::118::118::119::119::119::119::119:
zamana bırak canım sen stres ettikçe bebişin senden uzaklaşır unutmaa...bilmem evdeyim canım sıkıldı bu ay da hamiş kalamadım ona mı taktım ne anlamadım ağlamamk için tutuyorum kendimi
su mu ilk kez duyyuyorum su katıldğını bi deneyeyim inşallah güzel olur eltime de götürcemkız sen calışmıyon mu ne işin var evde
dün ben de kkek yaptım süt koyuyorum ben hep keke.. ben de az önce mozaik pasta yaptım kocişim seviyo die
benim keklerimde süt yoğurt olmaz zati..az önce yaptım koydum fırına..bende de kakao yoktu,puding koydum
1 bar şeker ve 4 yumurtayı çırp,
üstüne yarım bard su,yarım bard sıvı yağ,
kıvama gelene kadar un,kabartma tozu,vanilya ve kakaonu ekle..sür fırına..kakaolu kek olupduruben fırından çıkınca kremşanti yapcam üstüne
dün ben de kkek yaptım süt koyuyorum ben hep keke.. ben de az önce mozaik pasta yaptım kocişim seviyo die
benimki homestüdyo ..o yüzden işim kolay..haftaiçi çekim de yok zaten.pazar günü çekimim var.moda çekimi..birkaç örnek koyarım çektikten sonra
patets haşladım bide makarna haşlıcam üstüne yoğurt sarımsak azcıkda mayonez güzel makarna salatası olur mu
ya bende süt koymak isterdim ama evde süt yok onun yerine yoğurt var kakolu olusun istiyorum bi sürü tarif baktım hep sütt hep süt ..süt almaya cıkamam neyse bakcaz meltemin tarifini yaparım yada bugün kek yapmam
nasıl yani stüdyon evde mi yani bilemedim nasıl bişey cahilliğime ver
karbonhidrat krizine girceksiniz.dikkat etben de fırında makarna,çorba,salata yapıcam..yeter zaten.bizimki salatayla bile doyurur karnını..bayılır salataya..
patets haşladım bide makarna haşlıcam üstüne yoğurt sarımsak azcıkda mayonez güzel makarna salatası olur mu
iyi fikir denemek lazım :2:bence sen yoğurdu sulandır koy ozaman her ikisini de denemiş olursun :))
yani evimin bir bölümünü stüdyo olarak kullanıyorum.zaten stüdyo çekimi yapmadığım için o bölümü ekipmanlarım için kullanıyorum.ben yalnızca dış çekim yapıyorum.bunun gibi..ama benim ekipmanlarım böyle ortalık yerde açık değil.kociş kafamı kırar.yürüyecek yer kalmamış diye
Eki Görüntüle 517766
Garnitür yoksa salatalık turşusu doğra içine süper olur
kurufasülye pilav tfırında tavuk makarna salatası bugün coştumm biazcık sanırsamne güzel senn ki midesine düşkün değil sanırsam bazen corba makarna yapıyoum 1 saat söyleniyor sofrada
yok.bizimki kiloludur ama anneden falan da öyle süper sofralar görmediği için farketmiyor garibimene olsa yer.hiç yapamazsam yumurta koyarım.bişey demez.
size laf yetiştircem derken keki yakıyordum.kenarları kararmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?