- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.761
yok.bizimki kiloludur ama anneden falan da öyle süper sofralar görmediği için farketmiyor garibimene olsa yer.hiç yapamazsam yumurta koyarım.bişey demez.
size laf yetiştircem derken keki yakıyordum.kenarları kararmış
fasülye turşusu doğrasam olur muKomşimmmmmmmmm nasısınnnnnnnnnn
Yok canım olmaz , anlaşıldı karadenize gelin geldim ama damak tadım tutmuyo sizle yawIyidir işte gün sayıyom hastalanacaksam hastalanıyımda yeni aya başlıyım diyom
ne konusuyorsunuz bakalimmm kizlar kizlarrrr...
sabahtan beridir net yokkk ancak gelebildim :))
sen nerde yaşıyosun dış çekim moda oldu gitti aslında fotoğrafçılar iyi olmuştur daha zahmetsiz gibi geliyr tabi dışardan belki öyle gözükyürdur siz daha iyi bilirsinz
bizim kızlar bebişleri bırakmış kocişlerin boğazının derdine düşmüş aneemm
hep bebek hep bebek nereye kadar azcık uzaklaşak dedikk sende hoşgledin sefa geldinn sen ne yaptın akşama yemeğe bakam
Bodrum'da yaşıyorum..Aslında stüdyodada çalıştım daha önce..inan bana dışarda çalışmak daha zor..çünkü insanların sana ulaşması daha fazla vakit alıyor.seni herkes tanımıyor vs...ben her yere reklam verdim,ekipmanlarım için çok para harcadım ve ancak ayda 1-2 iş alabiliyorum..ama stüdyoda vesikalık falan derken haftalık 1000'in üzerinde para kazanıyorduk..biraz para geçsin elime stüdyoya geri dönücem
bu arada kekim; telefonumla çektim:
Eki Görüntüle 517775
çok yok 14 gün falan
bizim kızlar bebişleri bırakmış kocişlerin boğazının derdine düşmüş aneemm
canım bu ay da bebiş olmadığı için artık kocişlerin yemek derdine düştük napalım.. ben de akşama kabak yemeği pilav patates salatası ve mozaik pasta yaptım yeter çok bile :)))
dün ev köftesi yaptım akşam kızartıcam patatesle yanına pilav salata çorba yeter benm herife :)
kızlar bu ay çok umutluyum ya o kdr pozitif başladım ki adet dönemim bitince ovülasyon testi beni kendime getirdi sanırım sabırsızım çift çizgiyi yakalamak için inş bu ay bebişim gelir
de getttt bende 3 4 gün falan vardır sandımm...ben kuru incir yemeye devam ediyorumm.....ama moralimmm bozukk gibi bu ev konusu beni yiyip bitircek
kızlar bu ay çok umutluyum ya o kdr pozitif başladım ki adet dönemim bitince ovülasyon testi beni kendime getirdi sanırım sabırsızım çift çizgiyi yakalamak için inş bu ay bebişim gelir
eylül için bi umudum var mı?
Benim adet tarihm 3 hafta geçti.son 6 aydır 30 -35 günde adet oluyordum ama bu ay 3 hafta gecti ve son ıkı gün kahverengi kanamam oldu ama pede gelmiyor sadece peçeteye sılınce gelıyor.Birde çok hafifi siyah jel kıvamında bı akıntım oldu ve gecti.2 hafta önce idrar testi yaptım ama negatifti.Belirtim yok sadce biraz midem hassalaştı.Acaba hamilemiyim lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürlerrr .
yeter tabikine yeterde artar bilemmm patetes ile makarnanın soıuması lazım dmi yoğurutla birleşmeler iiçin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?