Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

sen nerde yaşıyosun dış çekim moda oldu gitti aslında fotoğrafçılar iyi olmuştur daha zahmetsiz gibi geliyr tabi dışardan belki öyle gözükyürdur siz daha iyi bilirsinz

ne konusuyorsunuz bakalimmm kizlar kizlarrrr...
sabahtan beridir net yokkk ancak gelebildim :))

Yok canım olmaz , anlaşıldı karadenize gelin geldim ama damak tadım tutmuyo sizle yaw Iyidir işte gün sayıyom hastalanacaksam hastalanıyımda yeni aya başlıyım diyom
kaç gün kaldı kaldı bat a

ne konusuyorsunuz bakalimmm kizlar kizlarrrr...
sabahtan beridir net yokkk ancak gelebildim :))

heçç yemek meltemin işleri kaynatıyoruz işte hoşgldinnn

sen nerde yaşıyosun dış çekim moda oldu gitti aslında fotoğrafçılar iyi olmuştur daha zahmetsiz gibi geliyr tabi dışardan belki öyle gözükyürdur siz daha iyi bilirsinz

Bodrum'da yaşıyorum..Aslında stüdyodada çalıştım daha önce..inan bana dışarda çalışmak daha zor..çünkü insanların sana ulaşması daha fazla vakit alıyor.seni herkes tanımıyor vs...ben her yere reklam verdim,ekipmanlarım için çok para harcadım ve ancak ayda 1-2 iş alabiliyorum..ama stüdyoda vesikalık falan derken haftalık 1000'in üzerinde para kazanıyorduk..biraz para geçsin elime stüdyoya geri dönücem
bu arada kekim; telefonumla çektim:

ohhhh mis gibi olmuşturrr yanında bide cayyyy ne güzel olur...dediğim gibi içinde olan insanlar daha iyi bilir işte ben dışardan gördgüm kadarıyla dediydim...ben bayılıyroum foto işine..eşimde cok sever evde iki makinamiz var makina hastası herif

bizim kızlar bebişleri bırakmış kocişlerin boğazının derdine düşmüş aneemm

canım bu ay da bebiş olmadığı için artık kocişlerin yemek derdine düştük napalım.. ben de akşama kabak yemeği pilav patates salatası ve mozaik pasta yaptım yeter çok bile :)))

canım bu ay da bebiş olmadığı için artık kocişlerin yemek derdine düştük napalım.. ben de akşama kabak yemeği pilav patates salatası ve mozaik pasta yaptım yeter çok bile :)))

kızlar bu ay çok umutluyum ya o kdr pozitif başladım ki adet dönemim bitince ovülasyon testi beni kendime getirdi sanırım sabırsızım çift çizgiyi yakalamak için inş bu ay bebişim gelir

eylül için bi umudum var mı?

Benim adet tarihm 3 hafta geçti.son 6 aydır 30 -35 günde adet oluyordum ama bu ay 3 hafta gecti ve son ıkı gün kahverengi kanamam oldu ama pede gelmiyor sadece peçeteye sılınce gelıyor.Birde çok hafifi siyah jel kıvamında bı akıntım oldu ve gecti.2 hafta önce idrar testi yaptım ama negatifti.Belirtim yok sadce biraz midem hassalaştı.Acaba hamilemiyim lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürlerrr….

Aslında yumurtlama dönemim bitti galibada yakaladım yakalayamadım garip bişey olunca bende kendimi bata ve gelecek aya verdim Niye bağıryon komşimmm
de getttt bende 3 4 gün falan vardır sandımm...ben kuru incir yemeye devam ediyorumm.....ama moralimmm bozukk gibi bu ev konusu beni yiyip bitircek

kızlar bu ay çok umutluyum ya o kdr pozitif başladım ki adet dönemim bitince ovülasyon testi beni kendime getirdi sanırım sabırsızım çift çizgiyi yakalamak için inş bu ay bebişim gelir

inşlh canım benim de adet bitince soğan incir hepsini yapıcam eşime de keçi boynuzu yedircem bakalım artık tutar inşlh ekimde (

kan tahlili yaptırsan yaa

yeter tabikine yeterde artar bilemmm patetes ile makarnanın soıuması lazım dmi yoğurutla birleşmeler iiçin

patatesini havucunu hangi garnitürleri koyucaksan haşla süzgeçe dök soğusun sonra yoğurtla mayonezi karıştır azda sıvı yağ dök makarnalarıda soğukla dök garnitürler soğuyunca onlarıda ilave et tamamdır ben makarna salatasına salatalığıda yakıştırıorum lezzet olarak cacığa kestiğin gibi kesince süper oluoo denemeni tavsiye ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…