Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

Aslında yumurtlama dönemim bitti galibada yakaladım yakalayamadım garip bişey olunca bende kendimi bata ve gelecek aya verdim Niye bağıryon komşimmm
amaninnnnnnnnnnnnn benimmmmmm bidenecek komşime bağırmak ne haddime düşmüşşşşşşşşşşşş aaaaaaaa cok ayıp kim yapmış onuuuuuu

turşsunu koycaktım ben oda güzel yakışıyor muş ben ilkkez yapcaz çnkü

bi iki güne yaptıracağım sizce yerleşme kanaması yada ustune gorme olsa beklenen adetten 3 hafta sonra olur mu yaa artık ne düşüneceğini şaşırıyo insan herkesin duaları kabul olur inşallah..

yaptır yaptırr bizede haber ver göbecik atalım

bana öyle geldi demekki komşimmm koy salatalık turşusu koy süper olur Ama ben acıktım şimdi ...

kızlar yaaa çok sancım var benim adetlerim ço sancılı oluyo ilaç alıyorum yine geçmiyo napayım sizce yaaa

bazı bayanlara spor yaparsan ağrıya iyi gelirmiş ben su şişesine sıcak su koyyorum onu ağrıyan yere koyuoyorum sırt üstü yat dizlerini karnına doğru cek hemen gecmez sabretmen lazım bana iyi gleyrdu umarım sana da iyi gelir

canım bu şekilde yapmak iyi değilmiş bilesin sıcak suyu ağrıyan yere değil de ayaklarının altına koyman gerekirmiş bilgine...

kaç gün kaldı kaldı bat a

heçç yemek meltemin işleri kaynatıyoruz işte hoşgldinnn
hosbuldum tatlimmmm surekli netim gidiyorrr

ohhhhhhhh enfesss gozukuyor ama ben bugun diyete basladim sporumu da yaptim kizzz canimi cektirdinizzz haaaaaaaaaa
hamilelerimizin da cani cekecek yazik gunahhhh

kizlar bir corba karistirayim 1 saat sonra gelecek benimkocisss
gorusuruzzzz
buugn konusamadim sizlerle sinir oldum yaaa
neyse sonra ederiz muhabbetimiziiii

Akşama revanı yapmaya karar verdimmmmmmm ammaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benim revanilerim iyi kabarmıyor bunu için tüyolarınıı bekliyrummmmmmmmmmm

ben anlamam revaniden..kızlar elimde 2 tane fotoğraf var.bunlardan birini büyütücem..ama çok değil.15-21 ebatında büyütücem..sizce hangisi? karar veremedim.
1.

2.

canım resim güzel olmuş beğendim

bu arada benim bat yarın test yapmaya korkuyorum kasıklarım da sadece batma var ve şiddetli bel ağrısı göğüsler taş dokundurtmuyor ve çok ağırlaştı ağrısı da çok

BU belirtilerin ilk kezmi yaşıysn yoksa adet belirtilerin böylemidir bende sadce gögslerim ağırlaşır karnım şişer di bel ağrım olmaz mesela

Lewis Hine'ın dediği gibi;
“Eğer hikayeyi sözcüklerle anlatabilseydim, yanımda sürekli bir fotoğraf makinesi taşımaya ihtiyaç duymazdım” meltemin reklamından caldımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…