- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.781
kan tahlili yaptırsan yaa
amaninnnnnnnnnnnnn benimmmmmm bidenecek komşime bağırmak ne haddime düşmüşşşşşşşşşşşş aaaaaaaa cok ayıp kim yapmış onuuuuuuAslında yumurtlama dönemim bitti galibada yakaladım yakalayamadım garip bişey olunca bende kendimi bata ve gelecek aya verdimNiye bağıryon komşimmm
turşsunu koycaktım ben oda güzel yakışıyor muş ben ilkkez yapcaz çnküpatatesini havucunu hangi garnitürleri koyucaksan haşla süzgeçe dök soğusun sonra yoğurtla mayonezi karıştır azda sıvı yağ dök makarnalarıda soğukla dök garnitürler soğuyunca onlarıda ilave et tamamdır ben makarna salatasına salatalığıda yakıştırıorum lezzet olarak cacığa kestiğin gibi kesince süper oluoo denemeni tavsiye ederim cnm
bi iki güne yaptıracağım sizce yerleşme kanaması yada ustune gorme olsa beklenen adetten 3 hafta sonra olur mu yaa artık ne düşüneceğini şaşırıyo insan herkesin duaları kabul olur inşallah..
amaninnnnnnnnnnnnn benimmmmmm bidenecek komşime bağırmak ne haddime düşmüşşşşşşşşşşşş aaaaaaaa cok ayıp kim yapmış onuuuuuu
Turşsunu koycaktım ben oda güzel yakışıyor muş ben ilkkez yapcaz çnkü
kızlar yaaa çok sancım var benim adetlerim ço sancılı oluyo ilaç alıyorum yine geçmiyo napayım sizce yaaa
canım bu şekilde yapmak iyi değilmiş bilesin sıcak suyu ağrıyan yere değil de ayaklarının altına koyman gerekirmiş bilgine...bazı bayanlara spor yaparsan ağrıya iyi gelirmiş ben su şişesine sıcak su koyyorum onu ağrıyan yere koyuoyorum sırt üstü yat dizlerini karnına doğru cek hemen gecmez sabretmen lazım bana iyi gleyrdu umarım sana da iyi gelir
hosbuldum tatlimmmm surekli netim gidiyorrrkaç gün kaldı kaldı bat a
heçç yemek meltemin işleri kaynatıyoruz işte hoşgldinnn
Bodrum'da yaşıyorum..Aslında stüdyodada çalıştım daha önce..inan bana dışarda çalışmak daha zor..çünkü insanların sana ulaşması daha fazla vakit alıyor.seni herkes tanımıyor vs...ben her yere reklam verdim,ekipmanlarım için çok para harcadım ve ancak ayda 1-2 iş alabiliyorum..ama stüdyoda vesikalık falan derken haftalık 1000'in üzerinde para kazanıyorduk..biraz para geçsin elime stüdyoya geri dönücem
bu arada kekim; telefonumla çektim:
Eki Görüntüle 517775
canım bu şekilde yapmak iyi değilmiş bilesin sıcak suyu ağrıyan yere değil de ayaklarının altına koyman gerekirmiş bilgine...
görüşürüz canımmmmtamam canımm aklımda bulunsun yapmam bidaha bana müsade cıkmam lazım görşürüzzzzz
ben anlamam revaniden..kızlar elimde 2 tane fotoğraf var.bunlardan birini büyütücem..ama çok değil.15-21 ebatında büyütücem..sizce hangisi? Karar veremedim.
1.Eki Görüntüle 517952
2.Eki Görüntüle 517953
canım resim güzel olmuş beğendim
bu arada benim bat yarın test yapmaya korkuyorum kasıklarım da sadece batma var ve şiddetli bel ağrısı göğüsler taş dokundurtmuyor ve çok ağırlaştı ağrısı da çok
reklamım verilmiş..çok mutlu oldum..şimdi bunun üstüne bir de bebek!
Meltem Tunç Ildız Photography - Bodrum Düğün Fotoğrafçıları
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz o resme bayıldım gelin ile damat öpüşürken arkadan kızlarr aaa yapıyor yaaaaa manyaktı o süper ötesi bişeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?