- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.801
benim favorimdir
benimde nefes alırken batmıo,ama olabilir belki senin belirtin öyledir..iki gün kalmıs bata yap yarın sabah testini bize de ver güzel haberi canım benimkızlar iki yeni hamiş olarak sizee bir şey sormak istiyorum derin nefes alırken kasığınızda batma oluyormu
ne kıymetli o bir test dimi:) iki tane olsa simdiye çoktan yapardın:)o yüzden 1 tane olması iyi olmus bata 2 kala en erken yapbir tane testim var evde.yapsam bişey çıkar mı acep?
ben 1.yi beğendimmben anlamam revaniden..kızlar elimde 2 tane fotoğraf var.bunlardan birini büyütücem..ama çok değil.15-21 ebatında büyütücem..sizce hangisi? karar veremedim.
1.Eki Görüntüle 517952
2.Eki Görüntüle 517953
o poz senin fikrinmiydi gelinle damatın cesaretini de alkışlamak lazımm nasıl yaptırıdın kız o pozu tebrük ederim
benim fikrimdi..çiftler rahat olunca sorun olmuyor..birbirine baktırıyorum;"yaklaşın biraz biraz daha biraz daha.." derken dudaklar birleşiyor..sorun yok
BU belirtilerin ilk kezmi yaşıysn yoksa adet belirtilerin böylemidir bende sadce gögslerim ağırlaşır karnım şişer di bel ağrım olmaz mesela
hadi git de eğlen bebiş düşüncesi kafandan çıkar unutur kafanı dağıtırsın fazla oynama bebişe birşey mirşey olur...neyse ben kaçar kızlar trabzondan misafirlerim geldi şimdide düğün evine gideceğizz anlayacağınız bir kaç gün yokum test sonucunu iyi veya kötü haber vermek isterim size kötü istemiyorrum bebeğim benimle olsunnn
Uyudum uyudumgeldimmmm
canım elimde değil.Normal de bu kadar fazla uyumam ki gece 1lere 2lere kadar otururduk sabahda 6 da uyanırdım.Bu sabah erkende uyanamadım saat 9 a yakın uyandım.. 5 e yakında inan artık kafamı tutamıyorum elimin üstünde uyumuşum 2 kere...kuzum sen nekadar cok uyuyorsun hamileliğini uyuyarak mı gecircen
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım hsg ile ilgili araştırıyodum ve buradaki arkadaşlıklar çok hoşuma gitti bende sizler gibi bebiş isteyenlerdenim :) umarım bu ay güzel haberi alırım bende ve kırmızılar gelmez :)
hoşgeldin canım aramıza...inşallah tez vakitte bebişine kavuşursun...merhaba kızlar aranıza yeni katıldım hsg ile ilgili araştırıyodum ve buradaki arkadaşlıklar çok hoşuma gitti bende sizler gibi bebiş isteyenlerdenim :) umarım bu ay güzel haberi alırım bende ve kırmızılar gelmez :)
ben anlamam revaniden..kızlar elimde 2 tane fotoğraf var.bunlardan birini büyütücem..ama çok değil.15-21 ebatında büyütücem..sizce hangisi? karar veremedim.
1.Eki Görüntüle 517952
2.Eki Görüntüle 517953
reklamım verilmiş..çok mutlu oldum..şimdi bunun üstüne bir de bebek!
Meltem Tunç Ildız Photography - Bodrum Düğün Fotoğrafçıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?