Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

kızlar iki yeni hamiş olarak sizee bir şey sormak istiyorum derin nefes alırken kasığınızda batma oluyormu
benimde nefes alırken batmıo,ama olabilir belki senin belirtin öyledir..iki gün kalmıs bata yap yarın sabah testini bize de ver güzel haberi canım benim

bir tane testim var evde.yapsam bişey çıkar mı acep?
ne kıymetli o bir test dimi:) iki tane olsa simdiye çoktan yapardın:)o yüzden 1 tane olması iyi olmus bata 2 kala en erken yap

ben 1.yi beğendimm

benim fikrimdi..çiftler rahat olunca sorun olmuyor..birbirine baktırıyorum;"yaklaşın biraz biraz daha biraz daha.." derken dudaklar birleşiyor.. sorun yok

cok güzel yaaaaaaaaa param olsa var ya bende foto dükkanı acmak isterdimmm cok seviyrum yaaaaaa
ayyy az önce evn önünü süpüryordum yılan yavrusuuuu cıktıııııııı komşumun eşi öldürdü benim kedide yılanın yavrusun arayıp duruyor deli mi ne ya yiycekti bıraksam herhalde

neyse ben kaçar kızlar trabzondan misafirlerim geldi şimdide düğün evine gideceğizz anlayacağınız bir kaç gün yokum test sonucunu iyi veya kötü haber vermek isterim size kötü istemiyorrum bebeğim benimle olsunnn

hadi git de eğlen bebiş düşüncesi kafandan çıkar unutur kafanı dağıtırsın fazla oynama bebişe birşey mirşey olur...

kuzum sen nekadar cok uyuyorsun hamileliğini uyuyarak mı gecircen
canım elimde değil.Normal de bu kadar fazla uyumam ki gece 1lere 2lere kadar otururduk sabahda 6 da uyanırdım.Bu sabah erkende uyanamadım saat 9 a yakın uyandım.. 5 e yakında inan artık kafamı tutamıyorum elimin üstünde uyumuşum 2 kere...Yani elimde değil akşamda kocişi bekleyemiyorum artık 10 gibi yatıyorum...

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım hsg ile ilgili araştırıyodum ve buradaki arkadaşlıklar çok hoşuma gitti bende sizler gibi bebiş isteyenlerdenim :) umarım bu ay güzel haberi alırım bende ve kırmızılar gelmez :)

hoşgeldinnnnnnn sefalarrrrrrrrrrrrr getirdinnnnnnnnnnnnnnnnnn hsg cektirdin mi cektircen mii nezmandır bebek istiyrsun bat tarihin nezman

hoşgeldin canım aramıza...inşallah tez vakitte bebişine kavuşursun...

hoşbuldum kızlar çok sıcaksınız :) şöyle kısadan bir anlatayım ozaman 3,5 yıllık evliyim 2 yıl kadar korunduk 1,5 yıldırda korunmuyoruz bebiş iştiyoruz :) ama bir türlü tutturamadık bütün testler normal çıktı en son da hsg çektirdim oda iyi çıktı bu cuma 2 hafta olucak çetireli hsg'yi 6,10,2012 adet tarihim yani 1 hafta var hayırlısı diyorum bakalım bizim nazlı gelicekmi bu ay

29 a az kaldııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…