- Konu Sahibi serap_serap
-
- #5.001
ben çubuğa devam edeyim ilaç istesem mi doktordan ya korkuyorum da ilk 3 ayda pek önermiyorlar ilaç falan..
soracağım soru fazla zaten ben liste tutsam iyi olur yoksa hepsini unutup çıkıyorumnormal bi durum mu bilmiyorum ki, sor normal mi öğren en azından ....
soracağım soru fazla zaten ben liste tutsam iyi olur yoksa hepsini unutup çıkıyorum
ya açıklıyor da benim ayrı sorularım olacakkkkgittiğim doktoru ben çok beğendim, sen sormadan herşeyi açıklıyodu, hiç soru işareti kalmadan çıkmıştım ilk defa
ya açıklıyor da benim ayrı sorularım olacakkkk
liste çok uzun olacak di mi? Ya benim uykum yine geldi..yazmaya başla keseye anca yetişir
liste çok uzun olacak di mi? Ya benim uykum yine geldi..
hadi öğleden sonra görüşürüz benim besmelelerimde duruyor bugün ki..Hadi yat zıbar bari
canım bende de 2 gün önce lekelenmem oldu 21inde batımdı. 19unda lekelenme oldu 20i akşamına kadar devam etti. ama hamiş olduğumu öğrenmiştim. başka hiç bir belirti yoktu...Birde ara ara kasık ağrısı vuruyordu...sabah küçücük bir sancıyla küçücük açık kahve bir lekelenmem oldu. ya kırmızılar geliyor ya da :44: bilemedim şimdi..Serappp senin ilk belirtilerin nelerdi? :44:
Sabah küçücük bir sancıyla küçücük açık kahve bir lekelenmem oldu. Ya kırmızılar geliyor ya da :44: Bilemedim şimdi..serappp senin ilk belirtilerin nelerdi? :44:
Kız hadi hayırlısı hakkında2 gün var dayanabilecen mi bi gün daha
Kız hadi hayırlısı hakkında2 gün var dayanabilecen mi bi gün daha
testin varsa yap canım bi bakalım...ben bugün bekleyeyim diyorum ama idrar testi yapmak istiyorum
meltem lekelenmem devam ediyor mu canım..ben bugün bekleyeyim diyorum ama idrar testi yapmak istiyorum
testin varsa yap canım bi bakalım...
meltem lekelenmem devam ediyor mu canım..
ben bugün bekleyeyim diyorum ama idrar testi yapmak istiyorum
nereye kayboldun hemen :44:
yap kız tabi son testin değilseama burayada koy resmi...
bende öyle hissetmiştim hatta kocişe bile dedim kırmızılar geldi haberin olsun diye...yok etmiyor...sadece adet olacakmışım gibi hissediyorum..his sadecetest yapayım ben bugün.
sen nereye kayboluyon iki de bir...işte geldim burdayım ben bu işte ustayım amazonum ben çok amazonummm
elimdeki son test..tuvaletim gelsin yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?