Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

bende öyle hissetmiştim hatta kocişe bile dedim kırmızılar geldi haberin olsun diye...

sen nereye kayboluyon iki de bir...

kızım biz göbüşümüzde bebişle yatmıyoz evde çalışyoz ha

1 saat önce gittim..ya bence varsa hemen çıkar zaten.25 tl lik test o yüzden bugün mü yapsam dedim

sero kız sen kaç lira verdiydin beş mi sero beş liralık testle 2 gün önce öğrendiyse sen 25 likle öğrenin yap kız du 2 saat daha bekle tut çişini de

Son düzenleme:
şimdi görcen teste çift çizgiyi mutluluktan ağlıycan ne bu halin deli çifti görmeden hamiş duygusallığı işlemiş sana dün ben ağladım bugün sen yarın kim var sırada el kaldırsın bakem
ayy ben ağlıyorum sinirden olmadıysa olmadı..bıktım artık her ay aynı stresten

4 liralık testlerden almıştım canım 25 liralıklardan verseydim ben maaşı idrar testlerine yatırmış olacaktım anacım...

ben daha cimriyim ben 20 liraya 20 ovu 6 gebelik aldım 1 liraya gelmiyo , hatta 19.90 ama daha gebelik testi yapmak nasip olmadı pis meltem aha bende ağlıycam :84::84::84:
4 liralık testlerden almıştım canım 25 liralıklardan verseydim ben maaşı idrar testlerine yatırmış olacaktım anacım...

şimdi görcen teste çift çizgiyi mutluluktan ağlıycan ne bu halin deli çifti görmeden hamiş duygusallığı işlemiş sana dün ben ağladım bugün sen yarın kim var sırada el kaldırsın bakem

zorla tuvalet yaptım..ikinci silik hayatımda gördüğüm en silik çizgi..zaten 2 damla idrar geldi.:44: boşuna gitti benim test telefonumla çektim fotoyu..ışık falan çarptı fotoğrafçıya bak ..pehhh..

çıktı mı çıkmadı mı şimdi burada belli olmuyor gerçi ben eklediğimde benim ki de belli olmuyordu önceden silik çıkıyor muydu diğer yaptığın testlerde...

kusura bakmada görmüyom silik falan bişey git bi beşlikten alda gel en az da 3 saat bekle tam dayaklıksın ha bi saat beklemeyle test yapmış adamalar sabah tuvaleti diyo

ben acayip mutluyum niyeyse dün ağladım rahatladım heralde ondan, hatta içim içime sığmıo
dün burnundan döktün adamın trençkotunu aldın pazarda kahvaltı sözü aldın ben mi mutlu olayım tabe sen mutlu olacan...Bende pazar günü kocişle urfaya gidecem..

kızım ben senin testinde silik çizgiyi gördüm, bunun kinde tuvaletinde değil beta hcg biriksin, bu tuvaletini bile biriktirmediğinden anca çizgi yeri belli meltem bi elime geçsen son test böyle mi harcanır ya hemde 25 likmiş ....

çıktı mı çıkmadı mı şimdi burada belli olmuyor gerçi ben eklediğimde benim ki de belli olmuyordu önceden silik çıkıyor muydu diğer yaptığın testlerde...

kusura bakmada görmüyom silik falan bişey git bi beşlikten alda gel en az da 3 saat bekle tam dayaklıksın ha bi saat beklemeyle test yapmış adamalar sabah tuvaleti diyo

hiiç gidemem eczaneye falan..beklicem kırmızıları..bir gün daha..olmadı yarın sabah yaparım.kızlar silik çizgi var..5 dak içinde daha da netleşti..du prof makineyle çekeyim.

ama göbüşünde bebişinle hemde kesesini gördüğün, boşuna zırlama bendede bebiş olaydıda hediye kahvaltı olmayaydı

dün burnundan döktün adamın trençkotunu aldın pazarda kahvaltı sözü aldın ben mi mutlu olayım tabe sen mutlu olacan...Bende pazar günü kocişle urfaya gidecem..

Kızlar merhabaa

Öncelikle meleklerinize biran önce kavuşusursunuz inş Allah isteyen herkezi evlat sahibi yapsın

Size Ablamla ilgili bişey sormak istiyorum Ablamda hamile kalmaya çalışıyor 2 senedir ama malesef bebeği yola çıkmadı henüz geçen hafta doktora gittiler kontrole doktor herşeyin normal olduğunu söylemiş bekleyin demiş ben size herhangi bi tedavi yöntemi uygulamak istemem çünkü herşey yolunda demiş ablamda daha beklemek istemediğini söyleyince tüp bebek için erken olduğunu söylemiş ve bir ilaç vermiş yumurta güçlendiriciymiş sanırım tam konuşamadık bilgisi olan varmı ablama iyi gelirmi bu ilaç:44:

yumurta takibi yapmadı mı ilişki günü önermedi mi, neler denedi ablan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…