- Konu Sahibi serap_serap
-
- #5.021
son kaç dk en son kaç dk önce gittin dur heyecan yapcam şurda , kızım sabah mı yapsan ki
1 saat önce gittim..ya bence varsa hemen çıkar zaten.25 tl lik testo yüzden bugün mü yapsam dedim
bende öyle hissetmiştim hatta kocişe bile dedim kırmızılar geldi haberin olsun diye...
sen nereye kayboluyon iki de bir...
1 saat önce gittim..ya bence varsa hemen çıkar zaten.25 tl lik testo yüzden bugün mü yapsam dedim
ayy ben ağlıyorum sinirdenolmadıysa olmadı..bıktım artık her ay aynı stresten
4 liralık testlerden almıştım canım 25 liralıklardan verseydim ben maaşı idrar testlerine yatırmış olacaktım anacım...kızım biz göbüşümüzde bebişle yatmıyoz evde çalışyoz ha
sero kız sen kaç lira verdiydin beş mi sero beş liralık testle 2 gün önce öğrendiyse sen 25 likle öğrenin yap kız du 2 saat daha bekle tut çişini de
4 liralık testlerden almıştım canım 25 liralıklardan verseydim ben maaşı idrar testlerine yatırmış olacaktım anacım...
ne zırlıyonuz be.ben daha cimriyim ben 20 liraya 20 ovu 6 gebelik aldım 1 liraya gelmiyo , hatta 19.90 ama daha gebelik testi yapmak nasip olmadıpis meltem aha bende ağlıycam :84::84::84:
Hıhhh şöyle hizaya gelinnebileyim meltem yüzünden:118::118:
şimdi görcen teste çift çizgiyi mutluluktan ağlıycan ne bu halin deli çifti görmeden hamiş duygusallığı işlemiş sanadün ben ağladım bugün sen yarın kim var sırada el kaldırsın bakem
Hıhhh şöyle hizaya gelin
çıktı mı çıkmadı mı şimdi burada belli olmuyor gerçi ben eklediğimde benim ki de belli olmuyordu önceden silik çıkıyor muydu diğer yaptığın testlerde...zorla tuvalet yaptım..ikinci silik hayatımda gördüğüm en silik çizgi..zaten 2 damla idrar geldi.:44: boşuna gitti benim test telefonumla çektim fotoyu..ışık falan çarptıfotoğrafçıya bak ..pehhh..
Eki Görüntüle 519098
zorla tuvalet yaptım..ikinci silik hayatımda gördüğüm en silik çizgi..zaten 2 damla idrar geldi.:44: boşuna gitti benim test telefonumla çektim fotoyu..ışık falan çarptıfotoğrafçıya bak ..pehhh..
Eki Görüntüle 519098
dün burnundan döktün adamın trençkotunu aldın pazarda kahvaltı sözü aldın ben mi mutlu olayım tabe sen mutlu olacan...Bende pazar günü kocişle urfaya gidecem..ben acayip mutluyum niyeyse dün ağladım rahatladım heralde ondan, hatta içim içime sığmıo
çıktı mı çıkmadı mı şimdi burada belli olmuyor gerçi ben eklediğimde benim ki de belli olmuyordu önceden silik çıkıyor muydu diğer yaptığın testlerde...
çıktı mı çıkmadı mı şimdi burada belli olmuyor gerçi ben eklediğimde benim ki de belli olmuyordu önceden silik çıkıyor muydu diğer yaptığın testlerde...
kusura bakmada görmüyom silik falan bişey git bi beşlikten alda gel en az da 3 saat bekle tam dayaklıksın ha bi saat beklemeyle test yapmış adamalar sabah tuvaleti diyo
dün burnundan döktün adamın trençkotunu aldın pazarda kahvaltı sözü aldın ben mi mutlu olayım tabe sen mutlu olacan...Bende pazar günü kocişle urfaya gidecem..
canım benimkini buldum belli oluyormuş doğru..Eki Görüntüle 513956
Bilmiyorum ki ya hemen de ümitlenmek istemiyorum.Marka miratech duydun mu canım güvenilir bir test mi?
Kızlar merhabaa
Öncelikle meleklerinize biran önce kavuşusursunuz inş Allah isteyen herkezi evlat sahibi yapsın
Size Ablamla ilgili bişey sormak istiyorum Ablamda hamile kalmaya çalışıyor 2 senedir ama malesef bebeği yola çıkmadı henüz geçen hafta doktora gittiler kontrole doktor herşeyin normal olduğunu söylemiş bekleyin demiş ben size herhangi bi tedavi yöntemi uygulamak istemem çünkü herşey yolunda demiş ablamda daha beklemek istemediğini söyleyince tüp bebek için erken olduğunu söylemiş ve bir ilaç vermiş yumurta güçlendiriciymiş sanırım tam konuşamadık bilgisi olan varmı ablama iyi gelirmi bu ilaç:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?