Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

canım vardır mutlaka doktorun bir bildiği ama ben yaptıklarımı anlatayım sana bu ay geçen aylardan farklı olarak. Bol bol yaş incir yedim zaten bu biliniyor kaliteli yumurta için.. Birde bu ay diğer aylardan hariç hep sabah çarptım adamı

aman yok bişey..vazgeçtim.eşime gösterdim..çok silik dedi.görmek istediğin için sana net gibi geliyor dedi.fırlattım attım testi önünde..sinirlerim bozuldu..

aman yok bişey..vazgeçtim.eşime gösterdim..çok silik dedi.görmek istediğin için sana net gibi geliyor dedi.fırlattım attım testi önünde..sinirlerim bozuldu..
yaw canım sanki bilmiyorsun 1 saat önce wcye gitmişsin bekleseydin keşke az tutsaydın..Ne dinliyon sen kocişini...bekle bakalım ama kahverengi lekelenmem devam etseydi tamam kırmızılar teşrif ettiler diyecektim ama devam da etmemiş ki.Hele bekle olmazsa yarın kanda baktırırsın..

merhaba kızlar..x
4 gün önce değerim 117 idi..bugün 550..adetin üzerinden 32 gün geçti,yanı adetin üzerinden de 4 gün geçmis oluyor..bilginiz var mı iyi mi?

kızım sen testi doğru zamanda yapmadan ne üzülüyon, sero sabah tuvaletiyle yaptı 28 lik değer anca silik olarak vardı onda, sen beklemeden gündüz yaptığın için idrarında o kadar hcg olması çok zor varsada görünmez zaten , peşin peşin üzülme yarını bekle bakalım sabırsız şey ....

doktor ne dedi 1000 i bulana kadar 2 güne bir takip yaparlar 2 gün sonra zaten 1000 olmalı canım senin değerinde ...

merhaba kızlar..x
4 gün önce değerim 117 idi..bugün 550..adetin üzerinden 32 gün geçti,yanı adetin üzerinden de 4 gün geçmis oluyor..bilginiz var mı iyi mi?

merhaba kızlar..x
değerin iyi artmış canım takma kafaya..benim ki de bugün 3000 civarı olması gerekiyor hesaplaya hesaplaya uzamn oldum çıktım hııı...

meltemcim hayırlı olsunnn olmayan gebelik çıkmaz testte..yani gözümüz aydınn,ağlayıp durma..git kan ver..

Teşekkür ederİm tatlım incir olayını ileticem ablama

ben yarını bekliyorum o halde.

Canım açıkcası bunların cevaplarını bilmiyorum detaylı bi şekilde konuşamadık henüz ablamla:44: Bunların cevaplarını alınca bildiricem size
Mutlaka ablana yumurtalarının ne durumda olduğunu söylemiştir ve ilişki zamanı önermiştr. Benim ablana tavsiyem akşam değilde sabah çarpsın eşini. Bunu doktorda söyledi bana.Çünkü spermcanlar daha kaliteli oluyormuş sabah vücut dinlendiği için...

ben sana kendimin yaptığını söyleyim adetin 3. günü hormonlara bakılsın diye kan testi yaptırdım, 11. günüde alttan muyene oldum, yumurtamın durumuna göre ilişki günü önerdi, ablana muhtemel yumurtasının çatlayacağı günü söyler ve ablan çatlamanın öncesi ve sonrasında olmak üzere ilişkiye girmesi gerekir, ablanın henüz bu aşamaları geçmediğini düşündüm mesajından erken dediğine göre doktoru, ablana tavsiyem adet döngüsü kaç gün bilemiyorum ama , ortalama beklenen adetinden önceki 3. haftadan başlayarak 2 hafta boyunca adetine bi hafta kalaya kadar yani günaşırı ilişkide bulunsun büyük ihtimal tutturur bir sıkıntısı yoksa allah tez zamanda göbüşünü doldursun inşallah ...
Canım açıkcası bunların cevaplarını bilmiyorum detaylı bi şekilde konuşamadık henüz ablamla:44: Bunların cevaplarını alınca bildiricem size

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…