- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #5.041
canım vardır mutlaka doktorun bir bildiği ama ben yaptıklarımı anlatayım sana bu ay geçen aylardan farklı olarak. Bol bol yaş incir yedim zaten bu biliniyor kaliteli yumurta için.. Birde bu ay diğer aylardan hariç hep sabah çarptım adamıKızlar merhabaa
Öncelikle meleklerinize biran önce kavuşusursunuz inş Allah isteyen herkezi evlat sahibi yapsın
Size Ablamla ilgili bişey sormak istiyorum Ablamda hamile kalmaya çalışıyor 2 senedir ama malesef bebeği yola çıkmadı henüz geçen hafta doktora gittiler kontrole doktor herşeyin normal olduğunu söylemiş bekleyin demiş ben size herhangi bi tedavi yöntemi uygulamak istemem çünkü herşey yolunda demiş ablamda daha beklemek istemediğini söyleyince tüp bebek için erken olduğunu söylemiş ve bir ilaç vermiş yumurta güçlendiriciymiş sanırım tam konuşamadık bilgisi olan varmı ablama iyi gelirmi bu ilaç:44:
İnşallah bebişin de olur canım üzülme...Tuzlu şeyler yemekten dilim kabardıama göbüşünde bebişinle hemde kesesini gördüğün, boşuna zırlama bendede bebiş olaydıda hediye kahvaltı olmayaydı
yaw canım sanki bilmiyorsun 1 saat önce wcye gitmişsin bekleseydin keşke az tutsaydın..Ne dinliyon sen kocişini...bekle bakalım ama kahverengi lekelenmem devam etseydi tamam kırmızılar teşrif ettiler diyecektim ama devam da etmemiş ki.Hele bekle olmazsa yarın kanda baktırırsın..aman yok bişey..vazgeçtim.eşime gösterdim..çok silik dedi.görmek istediğin için sana net gibi geliyor dedi.fırlattım attım testi önünde..sinirlerim bozuldu..
aman yok bişey..vazgeçtim.eşime gösterdim..çok silik dedi.görmek istediğin için sana net gibi geliyor dedi.fırlattım attım testi önünde..sinirlerim bozuldu..
yumurta takibi yapmadı mı ilişki günü önermedi mi, neler denedi ablan ...
merhaba kızlar..x
4 gün önce değerim 117 idi..bugün 550..adetin üzerinden 32 gün geçti,yanı adetin üzerinden de 4 gün geçmis oluyor..bilginiz var mı iyi mi?
değerin iyi artmış canım takma kafaya..benim ki de bugün 3000 civarı olması gerekiyor hesaplaya hesaplaya uzamn oldum çıktım hııı...merhaba kızlar..x
4 gün önce değerim 117 idi..bugün 550..adetin üzerinden 32 gün geçti,yanı adetin üzerinden de 4 gün geçmis oluyor..bilginiz var mı iyi mi?
canım vardır mutlaka doktorun bir bildiği ama ben yaptıklarımı anlatayım sana bu ay geçen aylardan farklı olarak. Bol bol yaş incir yedim zaten bu biliniyor kaliteli yumurta için.. Birde bu ay diğer aylardan hariç hep sabah çarptım adamı
yaw canım sanki bilmiyorsun 1 saat önce wcye gitmişsin bekleseydin keşke az tutsaydın..Ne dinliyon sen kocişini...bekle bakalım ama kahverengi lekelenmem devam etseydi tamam kırmızılar teşrif ettiler diyecektim ama devam da etmemiş ki.Hele bekle olmazsa yarın kanda baktırırsın..
kızım sen testi doğru zamanda yapmadan ne üzülüyon, sero sabah tuvaletiyle yaptı 28 lik değer anca silik olarak vardı onda, sen beklemeden gündüz yaptığın için idrarında o kadar hcg olması çok zor varsada görünmez zaten , peşin peşin üzülme yarını bekle bakalım sabırsız şey ....
Mutlaka ablana yumurtalarının ne durumda olduğunu söylemiştir ve ilişki zamanı önermiştr. Benim ablana tavsiyem akşam değilde sabah çarpsın eşini. Bunu doktorda söyledi bana.Çünkü spermcanlar daha kaliteli oluyormuş sabah vücut dinlendiği için...Canım açıkcası bunların cevaplarını bilmiyorum detaylı bi şekilde konuşamadık henüz ablamla:44: Bunların cevaplarını alınca bildiricem size
Gidip kan versene sen.Çıldırtmayın beni..ben yarını bekliyorum o halde.
Canım açıkcası bunların cevaplarını bilmiyorum detaylı bi şekilde konuşamadık henüz ablamla:44: Bunların cevaplarını alınca bildiricem size
Gidip kan versene sen.Çıldırtmayın beni..Kafan rahat olsun yavrum hadi hazırlan çık...Bizi de haberdar et...
Gidip kan versene sen.Çıldırtmayın beni..Kafan rahat olsun yavrum hadi hazırlan çık...Bizi de haberdar et...
slm ben de bir saat sonra kan testi için hastaneye gitcem bugün transferimin 12 günü bakalaım ne olcak dua edin..
İnşallah bebişin seninledir canım bizide haberdar et...durumdan...slm ben de bir saat sonra kan testi için hastaneye gitcem bugün transferimin 12 günü bakalaım ne olcak dua edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?