- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #5.361
canlı örneği ben bende çıktı canım silik bir şekilde...idrar testinde adet geçince çıkıyomuş ancak ben öyle biliyorum ama öyle değilmi
zorlarım kızO işi yap bi iphone da benden nası tutacaksan içinde
canlı örneği ben bende çıktı canım silik bir şekilde...
zorlarım kızay karnım ağrıdı gülmekten anam bir okusa ya benim kociş burayı telefon melefon almaz
İnşallah canım hadi yapta gel dualarımız seninle unutmacanım inşallah deniyicem ve sonuç inşallah pozitif cıkar
inşallah canım hadi yapta gel dualarımız seninle unutma
Susmuş gacılar napıyonuz deyin hele , sero kısırın başında mısın yoksaaa..........
Nerde olabilirim
Tahmininmi söyledim kısır başındasın gibi geliyo
çok hoşuma gitti ama napayım lan bu ne dedim ilk önce gördüğümde
ben sana dün dedim ama değil mi?kızlarrr test yaptımm ve sanırımm hamileyim, ayy bilemiyorum çok heyecanlıyımm, inşallah gerçekten hamileyimdirrr :)
kızlarrr test yaptımm ve sanırımm hamileyim, ayy bilemiyorum çok heyecanlıyımm, inşallah gerçekten hamileyimdirrr :)
doğruca gidip kanda baktırıyorsun yarın doktordan randevu alıyorsun ve sonra da güzel haberlerle tekrardan buraya geliyorsun...gerçek mi değil mi bilemiyorumm, çok şaşkınımm, şimdi napmalıyım pekii ? :))
kız irem bu tu_met zillisi geldi de ben mi görmedim..
Ekim topiğini kontrol et bakem ben pek girmiyom oraya o çocuğu verdi anasına doktordadır şuan bence, kaçırmış olamayız gelir bulur o bizi gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?