- Konu Sahibi serap_serap
-
- #5.381
kızlarrr test yaptımm ve sanırımm hamileyim, ayy bilemiyorum çok heyecanlıyımm, inşallah gerçekten hamileyimdirrr :)
kız akşama ne var yemektekuzum direk kan testine git bekleme daha ne duruyn burda cift cizgiyi net mi gördün kuzum git haydi durma
ohhhhh doydum
gel yiyek zaten fazla yapmışım...çok yorgun hissediyom kendimi iyiki cuma bugün varya , keşke hazır olaydı kısır şimdi de bende doyaydım
iyi canlan canlan benim de uykum geldi bir ağırlık çöktü..neyse canlandım hamiş arkadaşım eve çagırdı kısırı onada götürüyüm de nasiplensin bebişimiz ...
ekle bakalım canım belli olur zaten...ay uykum geldi gözlerimi açamıyorum...doktorumu aradımm, salı ya da çarşamba gel, muayene edelim yada kana bakarız dedi. ama kesin gözüyle baktıı :)) valla çift çizgiyi ilk defa görüyorum, c bayaa koyu, t de ondan çok az daha açık ama ikisi de belirgin gibi. ben sabah bi daha yaparım test, kesin olsunn :))
sabah benim saat 9:10 da randevum var dua et bişi çıkmasın hadi kaç bakayım şimdi evine...ben kaçar gacılar sonunda bitti mesai uyumadan eve varsam bariakşam olmam sabahta serom güzel haberlerinle uyanırım büyük ihtimal öpüldünüz ...
Eki Görüntüle 519954 ekleyebildim mii bilemiyorum. yorumlarınızzz??
Hayırlı uğurlu olsun bebişin şimdiden :)
Eki Görüntüle 519954 ekleyebildim mii bilemiyorum. yorumlarınızzz??
evet adetim 4 gün geçti canımm. çift çizgi görünüyor dimi, ben yanlış görmüyorumm yanii :)
eveeett 4+4 sün :) sağlıcakla alırsın kucağına inşallah herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?