- Konu Sahibi serap_serap
-
- #5.401
amin canım aminn inşallah herşey yolunda giderr. bi de kusura bakmaa ben pek anlamıyorum, şimdi 4+4 nasıl oluyorr ? :)) cehalet zorr :))
amin canım aminn inşallah herşey yolunda giderr. bi de kusura bakmaa ben pek anlamıyorum, şimdi 4+4 nasıl oluyorr ? :)) cehalet zorr :))
açıklama için sağol canım, doktora gidince tam emin olucamm artıkk, hayırlısıı :))
doktorumu aradım salı ya da çarşamba gel dedi. o zamana kadar sabredicem biraz, nasıl olacaksaa :))
bana da vajinal muayene yapıcaz dedi doktor. ancak öyle görünüyor demekki. ben korkmuştum ama sana da öyle dediklerine göre herkese yapılıyor. ben daha kanda baktırmadım, gelince bakarız dedi doktor.
Eki Görüntüle 519954 ekleyebildim mii bilemiyorum. yorumlarınızzz??
tamam canım sen de dikkat et kendinee, ya salı günü nasıl gelir bilmemm :))
canım 2.cizgi gayet güzel bi şekilde görünüyor inşallah hayırlısıyla kan testindede yüksek beta ile tescillenir bu güzel resim ve hayallerin
Eki Görüntüle 519954 ekleyebildim mii bilemiyorum. yorumlarınızzz??
çookk teşekkür ederimm, inşallahh kan testi de salı günü olacak. nasıl beklerimm bilmiyorum vallaa :)))
ne kadar beklein bilmiyorum ama bebekiçin birkaç gün sabret onlar iyi olsunlarda
canım bişeycik kalmamış ki 5 günniye okadar bekliyrsun ki yarın yaptırsan ya
haftasonu yaa hemen yaparlar mıı ??
özelde bi şansını deneseydin belki betaya bakıyorlardır büyük ihtimalde bakarlardır sonucta parasıyla yaptırıyrosun
yarın bi gideyim de şansımı deneyimm. sağol canımm :))
kuzum sen nerde oturuyrosun özelhastanelerin ismin ibiliyosan araştır internetten numuralarını ac sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?