Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

amin canım aminn inşallah herşey yolunda giderr. bi de kusura bakmaa ben pek anlamıyorum, şimdi 4+4 nasıl oluyorr ? :)) cehalet zorr :))

bende pek bildiğimden değil canım beklenen adet tarihine kadar 1 ayya hani 4 hafta yani üstüne de geçen günleri ekliyosun 4+4 oluyor benim 27 ağustostu 4+1 doğruysa eğer

amin canım aminn inşallah herşey yolunda giderr. bi de kusura bakmaa ben pek anlamıyorum, şimdi 4+4 nasıl oluyorr ? :)) cehalet zorr :))

benimde pek bildiğimden değil canım :) beklenen adet tarihine kadar 1 ay geçiyor ya 4 hafta yani üstüne geçen günü ekliyosun4+4 yapıyor tıbba göre

doktorumu aradım salı ya da çarşamba gel dedi. o zamana kadar sabredicem biraz, nasıl olacaksaa :))

bende ayın 24ünde öğrendim idrar ve kanda bende gitmedim çarşamba günü arkadaşımın doktoruna gidicez bakalım yani ben 9 gün beklemiş olucam :) daha küçük zaten görünmeyebilirmiş ancak vajinal ultrason ile görülebiliyormuş

bana da vajinal muayene yapıcaz dedi doktor. ancak öyle görünüyor demekki. ben korkmuştum ama sana da öyle dediklerine göre herkese yapılıyor. ben daha kanda baktırmadım, gelince bakarız dedi doktor.

bana da vajinal muayene yapıcaz dedi doktor. ancak öyle görünüyor demekki. ben korkmuştum ama sana da öyle dediklerine göre herkese yapılıyor. ben daha kanda baktırmadım, gelince bakarız dedi doktor.

evet canım daha çok küçük oldukları için karından ultrasonla görünmüyormuş,dikkat yediklerine ani hareketler yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…