Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

canım çok belirgin bir şekilde çıkmış ben uyuyordum yeni kalktım. bence doktora git kan için ya da acilde hemen yapıyorlar ister özel olsun ister devlette olsun: Birde alttan muayeneden kokrmuşsun herhalde .. bana da doktor alttan muayene etti ben doktorummma güveniyorum ne benim sağlığımı ne de bebişin sağlığını tehlikeye atmaz zaten kendi de açıklama yaptı kesinlikle düşük falan olmaz öyle olsaydı milyonlarca insan hamileyken ilişkiye giriyorlar ki girmeleri de normal heosinin hamileliği düşükle sonuçlanırdı...
Eki Görüntüle 519954 ekleyebildim mii bilemiyorum. yorumlarınızzz??

merhaba iyi akşamlar herkese bende hamile kalmak isteyenlerdenim allahın izniyle burada hangi konuları paylaşıyosunuz ben daha yeniyimde arkadaşlar lütfen bana yardımcı olurmusunuz acaba.............

merhaba iyi akşamlar herkese bende hamile kalmak isteyenlerdenim allahın izniyle burada hangi konuları paylaşıyosunuz ben daha yeniyimde arkadaşlar lütfen bana yardımcı olurmusunuz acaba.............
canım her konuyu paylaşıyoruz birbirimize yardımcı olmak için. Mesela ben her gün soruyorum ne yemek pişirdiniz diye... her konuya açık.. tabi aşırıya kaçmamak şartıyla...

e artık hamişsin sen..ne güzel hemen kanına da baktır.jinekoloğunla görüş.mutlaka yol gösterecektir sana.erteleme sakın

çok sağoll canımm, doktorumla konuştum, salı ya da çarşamba gel dedi ama ben dayanamıyorumm. yarın bi hastaneye gidip kanıma baktırmayı düşünüyorumm :))

eveett canım yaa korkuyorum biraz aslında ama sizlerle konuşunca çokk rahatladım. yarın da gidip özelde kana baktırayım diyorum, bakarlar heraldee.
bi de serap kasıklarımdaki ağrı devam ediyor, bu doğal bişey mii ??

aramıza hoşgeldin canım..
umarım tez zamanda güzel haberi paylaşırsın
nekadarlık evlisin nezamandan beri istiyosunuz bebiş tanıyalım senide :)

canım bebiş yerleşiyor bırakta yerleşsin sen de o ağrıyı çek azcık anne olmak o kadar kolay değil. hele başındasın sanki benim ki çok ilerlemiş ama sana göre ilerideyim ben uykudan gözlerimi açamıyorum ve de artık mide bulantılarım da başladı. Folik asitini unutma iç her gün en kısa zaman da da doktoruna git canım..Bence herşey normal anın tadını çıkart sen de hamişsin yarım annesin unutma..annem öyle der doğduktan sonra tam anne oluyormuşuz..

aramıza hoşgeldin canım..
umarım tez zamanda güzel haberi paylaşırsın
nekadarlık evlisin nezamandan beri istiyosunuz bebiş tanıyalım senide :)

sağol canım, inşallah yarın paylaşıcamm güzel haberi :)) biz 3 yıldır canım, evliyiz 4-5 aydır da bebişş istiyoruz. hayırlısı bu aymış inşallaahh :)

bebişim tutunsun da ben ağrı çekmeye razıyımm. ben daha öyle belirtiler yaşamadımm, o da zamanla olur heralde, bebişim bana tutunsun benimle olsun da mide bulantısı da çekerim uyku da uyurumm :))) hepimiz öyleyizz tabii :)) annenn ne güzel söylemişş yarımm anneler mi olduk şimdi bizz :))

ya ben 1 senelik evliyim 6 ay korunduk 6 aydır korunmuyoruz ama olmadı hala çok istiyoruz özellikle ben çok stres yapıyorum ya kafama çok takıyorum acaba benim bebğim olmayacakmı hamile kalamayacakmıyım en önemliside anne olamayacakmıyım bu düşüncelerden bir türlü sıyrılamıyorum ya atamıyorum kafamdan allahım isteyen herkese yaşatsın tattırsın inş........

tek bizimle olsunlar ben herşeye razıyım..

cok seviniyoruz ya hamile haberleri duydukca
cok ilginc bi durum aslinda

serapcim herseyin yolunda olmasi cok guzel takibimdesin
valla canım şimdilik güzel gidiyo şu mide bulantıları da olmasa daha iyi olacak. yarın doktorda randevum var keseyi göreceğiz inşallah bebişimle ilgili ilk şeyi...

Defter tutmaya karar verdim bebişimle ilgili herşeyi orada paylaşacağım büyüdüğün de de ona vereceğim...

kızlar napıyosunuz bakiyim serapcığım nasılsın nasıl gidiyo hamişlik bulantın varmı
var canım başladı bir de bel ağrısı başladı şu 2-3 ay olurmuş bir hayırlısıyla atlatırsam gerisinde o kadar sıkıntı olmamış..Yarın kesemizi görmeye gideceğiz...kociş saatleri sayıyor yavrum benim...

canım buradakilerin çoğu da bir senelik evli.bende 7 ayımda kavuştum bebişime.. Doktora hiç gittin mi muayene oldun mu veya yumurta takibinde bulunuldu mu sana...Burada öyle karamsarlık falan yok önceden söyleyelim bir gün gelecek burada ki herkes hamiş kalacak ama sırayla nasip ediyor mevlam. doktora gitmediysen doktora git önce o kafandaki soru işaretlerinden kurtulursun sonra da güzel haberlerle gelirsin inşallah..

oh ne güzel siz böyle şeyler yazdıkca hamileliktenmidir nedr hemen gözlerim doluyo ya benm de sitres başladı ya kalbi durduysa ya bişey olduysa diye allah yardımcımız olsun inş

oh ne güzel siz böyle şeyler yazdıkca hamileliktenmidir nedr hemen gözlerim doluyo ya benm de sitres başladı ya kalbi durduysa ya bişey olduysa diye allah yardımcımız olsun inş
hiç kötü şey getirmiyorum aklıma canım valla... bebişim benimle olacak inşallah sağ salimde kucaklarımıza alacağız burada onun içinde halay çekeceğiz elbet

canm aynı duyguları bende hissediyordum sanki hiç anne olmuycakmışım gibime geliyorddu bende 1 yıl 2 ay bekledim bebeğimi ama allahıma şükür oldu yani diyeceğim şu ki allah ne zaman dilerse o zaman olur ve inan allahın izniyle olcakta sen buna inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…