- Konu Sahibi serap_serap
-
- #5.441
hiç kötü şey getirmiyorum aklıma canım valla... bebişim benimle olacak inşallah sağ salimde kucaklarımıza alacağız burada onun içinde halay çekeceğiz elbet
merhaba iyi akşamlar herkese bende hamile kalmak isteyenlerdenim allahın izniyle burada hangi konuları paylaşıyosunuz ben daha yeniyimde arkadaşlar lütfen bana yardımcı olurmusunuz acaba.............
öyle oluyo canım burası olmasaydı ben kafayı yerdim herhalde..ay inş serapcığım sizlerle sohbet edince rahatlıyorum sitres falan kalmıyo
canım doktora ne kadar erken gidersen bebişine de kavuşman o kadar erken olur. adetin 2-3. günü gidiyorsun doktoruna hormonlarına bakıyor bir anormallik var mı yok mu diye. tahminen bir 10 gün sonra tekrardan seni sesler yanına veya istersen sen de gidebilirsin yumurta takibin için .. sana yumurtalarının ne durumda olduğunu hagi gün ilişik,ye girersen hamililik şanının yüksek olduğunu söyler.. sen de ona göre verdiği tarihlerde ister gün aşırı istersen hergün çarparsın adamı sonra da kavuşursun mevlamın izniyle bebişine...inş.canım inş şey doktora gitmek şart dimi çünkü 6 ay oldu hangi testleri yaptırmam lazım yada ne yaptırmam lazım benim böbreklerimde taş vardı idrar yollarımda iltihap falan vardı ilaç falan verdler iltihap temizlendi allaha şükür böbrek taşşı için tomografi çekti doktorum onda yumurtalıklarım da göründü uzman doktordu doktorum yumurtalıkların falan gayet iyi güzel yumurtluyo falan dedi sıkıntı yok dedi ama yinede çocuk istiyosanız tedaviye başlamak için erken değil dedi inş bişey yoktur yinede benim tahmin ettiğim stresten heralde be serapcığım sen kavuşmuşsun allahın izniyle kucağınada alırsın inş banada yardımcı olurmusun neler yapmalıyım........
kız akşama ne yaptın hele de bakemneyi paylaşmak istersen paylşıyoruz şikerimmmm bazen kocişleri cekiştiyyrz bazen hamiellik icin yapcaklarımızı herşeyiiii
keşke bugün gitseydin canım ya.. pazartesii gidersin durumunu anlatırssın.Ben 31 ağustosta gittim doktora en son yumurtaların kontrolü için doktor iyi olduğunu yumurtaların söyledi. Biraz aksilikler bırakmadı bu ay bizim peşimizi ama mevlam nasip etti. ben bu aydan pek ümitli değildim ama bebişim geldi çok şükür birde yarın güzel haberlerini alırsam sorun kalmayacak inşallah.Rabbim en yakın zamanda isteyen herkese özellikle de sizlere nasip eder inşallah bu duyguları tatmayı...inş canım çok tatlısın ya sende doktora gittikten sonramı hamile kaldın peki serap yoksa 7 aydan sonra kendiliğindenmi oldu cnm onu merak ediyorum ya birde benim bugün adetimin 2 günü yarında cumartesi doktorum hafta sonu çalışmıyo nasıl olacak yaaaaaa inan seninle konuştuktan sonra rahatladım daha doğrusu bu konuşmaları yaptıktan sonra sen ve diğer arkadaşlar çok sıcak samimi çok teşekkür ederim hepinize yeni olduğum için sitede bana yardımlarınızdan dolayı sağolun tatlım ya.........
keşke bugün gitseydin canım ya.. pazartesii gidersin durumunu anlatırssın.Ben 31 ağustosta gittim doktora en son yumurtaların kontrolü için doktor iyi olduğunu yumurtaların söyledi. Biraz aksilikler bırakmadı bu ay bizim peşimizi ama mevlam nasip etti. ben bu aydan pek ümitli değildim ama bebişim geldi çok şükür birde yarın güzel haberlerini alırsam sorun kalmayacak inşallah.Rabbim en yakın zamanda isteyen herkese özellikle de sizlere nasip eder inşallah bu duyguları tatmayı...
yazdım herhalde görmedin canım...cevap bekliyorum serap ama meşgulsün sanırım cnm ya....
stres etkiliyor canım benim geçen ay oldu stres ve bayağı etkiledi beni regl düzenim herşeyimi alt üst etmişti.yok canım neden desin doktorun.dese de haftasonu çalışmıyormuş yapabileceğin birşey yok.Sen git tahlillerini bir ver bakalım sonra sesler veya sen tahmin edersin herhalde hangi gün yumoş günlerinin olduğunu ona göre 4-5 gün önce gidersin...sana gerekeni söyler zaten doktorun...hımm anladım cnm bi sıkıntı olmaz dimi cnm illa 3.gün niye gelmedin falan demez dimi inan o kadar çok istiyorumki tahmin bile edemessin sende yaşamıssın gerçi çok iyi anlarsın beni sendede stres sıkıntı oldumu peki hamile kalmadan önce stres gerçekten çok etkiliyomu adetlerim falan çok düzenli ama ne bileyim ya kafam çok karışık ya....
stres etkiliyor canım benim geçen ay oldu stres ve bayağı etkiledi beni regl düzenim herşeyimi alt üst etmişti.yok canım neden desin doktorun.dese de haftasonu çalışmıyormuş yapabileceğin birşey yok.Sen git tahlillerini bir ver bakalım sonra sesler veya sen tahmin edersin herhalde hangi gün yumoş günlerinin olduğunu ona göre 4-5 gün önce gidersin...sana gerekeni söyler zaten doktorun...
canım ben istanbulda değilim. Ama ben her zaman özeli tercih etmişimdir... ilgi daha fazla oluyor oralarda.. Ama doktoruna göre de değişir.. İyi bir doktor bul özel de de olursa ne ala ne ala..hımm anladım cnm çok sağol çok teşekkür ederim peki bişey daha sorabilirmiyim sen ist yoks başka şehirdemisin acaba özel hastaneye mi yoksa devlete mi gitsem bi fikir verirmisin cnm ya....
canım ben istanbulda değilim. Ama ben her zaman özeli tercih etmişimdir... ilgi daha fazla oluyor oralarda.. Ama doktoruna göre de değişir.. İyi bir doktor bul özel de de olursa ne ala ne ala..
28 yaşındayım canım. eğer kistin veya iltihabın varsa soğan kürünü yap canım. sonra da peşine incir kürünü yaparsın sıkıntı olmaz.... Eşine de keçiboynuzu kürünü yaparsın birde bal çörekotu kürü de var.incele istersen ama herkes soğan kürünü tavsiye ediyor bilgine...anladım cnm çok sağol şimdiki zamandada iyi anlayan doktoru bulmak çok allah yardımcımız olsun inş.. ben birde bu sitede bi yazı okudum kadın için soğan kürü erkek içinse keçi boynuzu kürü çok iyi geliyomuş prof.dr.ibrahim saraçoğlunun tarifiymiş 4 senelik evli olupta çocuğu olmayanların onu yaptıktan sonra o ay çocukları olmuş onuda denesemmi acaba ne dersin bu arada kaç yaşındasın aynı yaştamıyız yoksa büyük yada küçükmsün...
28 yaşındayım canım. eğer kistin veya iltihabın varsa soğan kürünü yap canım. sonra da peşine incir kürünü yaparsın sıkıntı olmaz.... Eşine de keçiboynuzu kürünü yaparsın birde bal çörekotu kürü de var.incele istersen ama herkes soğan kürünü tavsiye ediyor bilgine...
canım teşekkür ederim düşüncelerin için.Bende de iltihap başlangıcı vardı doktorum fitil verdi 3 gün kullandım sonra yumoş günlerime denk geldiği için bıraktım.Soğan kürünü yapacaktım ama kokusundan dolayı yapamadım.Birde doktorum kist de yok deyince soğan kürü yapmadan incir yemeye başladım onun da kürünü yapmadım yani. Sadece aklıma geldiği zaman bol bol yaş incir yedim doktorum da farketti yumurtalıklarda ki bu değişimi hatta söyle di de bu ay yumurtaların acayip olmuş diye hem sayı bakımından hem gelişmesi açısından..sende yaptınmı peki bi yandan yapmayı çok istiyorum bi yandanda tereddüt ediyorum bende kis yokta idrar yollarımda azcık iltihap var dedi doktor peki iltihapta engelliyomu hamile kalmayı bende 25 yaşındayım ist oturuyorum ama seni tanıdığıma çok sevindim ve memnun oldum inan çok sıcak ve içtensin ....(bunu bütün samimiyetimle söylüyorum cnm emin olabilirsin yani......
canım teşekkür ederim düşüncelerin için.Bende de iltihap başlangıcı vardı doktorum fitil verdi 3 gün kullandım sonra yumoş günlerime denk geldiği için bıraktım.Soğan kürünü yapacaktım ama kokusundan dolayı yapamadım.Birde doktorum kist de yok deyince soğan kürü yapmadan incir yemeye başladım onun da kürünü yapmadım yani. Sadece aklıma geldiği zaman bol bol yaş incir yedim doktorum da farketti yumurtalıklarda ki bu değişimi hatta söyle di de bu ay yumurtaların acayip olmuş diye hem sayı bakımından hem gelişmesi açısından..
soğan kürünü sen yapacaksın canım eğer yapacaksan ilk önce soğan kürünü yap içini temizlesin lekelenme falan oluyormuş korkma sakın.. sonra incir kürüne başlarsın incir kürüne başladığın zamanda eşine keçiboynuzu kürünü yaparsın..anladım canım bende fitil kullandım 7 gün boyunca düzenli birde folik asit verdi doktor onuda kullanıyorum hala folik asiti 3 ay boyunca kullan muhakkak hamile kalırsın dedi 2.ay doldu fakat hala bi etkisini göremedim iltihap sökücü antibiyotik falan verdi onu kullandım ondan sonra azaldı çok az miktarda var dedi doktor temize yakın dedi yani sen şimdi bol bol yaş incir ye diyosun ama soğan kürünü ve keçiboynuzunun kürünüde eşime yapmayı düşünüyorum serapcığım ....ama tedaviye biran önce başlayayım diyorum dimi ama...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?