- Konu Sahibi serap_serap
-
- #5.461
değerlerin normal gibi duruyor canımKızlar hormon testi sonuçlarım mailime gelmiş.pazartesi gidicem ama siz de bakarmısını? anlayan varsa
Eki Görüntüle 520137
Kızlar doktordan yeni geldim..Veeee kesemizi gördük...
doktoruma dedim bugün çok güldü ama sen nasıl bir anniş olacan kız dedi... yapacağım canım günlük dediğim hem fotolarını koyacağım hem duygularımı yazacağım..hayırlı olsun canım , bu arada günlük tutacakmışsın benden sana tavsiye hamile kalsam kendime yapacağım ve hamile kalan 2 arkadaşıma yaptığım bişey bu, hatta birinin albümnü verdim diğeri henüz verilmedi, her ay 2 poz çektir hem önden hem yandan , resimlere bakınca anlıyosun nasıl değiştiğini
Sağol canım benim hadi senden de bekliyoruz ne zaman gideceksin doktora..hayırlı olsun gözün aydın canım
yok canım doktoruma sordum 15 gün sonra geldiğinde daha kesin bir tarih veririm dedi. daha çok küçük annesi yanılma payı var. ben değiştirdim sata göre yani...serapcım çizelgeni değistirmissin..doktor mu dedi 6 haftalık diye?
sağol bitanem darısı senin başınaoh oh hayırlı olsun canım benm
Sağol canım benim .Aminnnn canım mevlam isteyen herkese en kısa sürede versin...Gözün aydın :)
Darısı bizlerin başına :)
ne zırlıyon deliii ben kendi resmini kastettim ama anladın heraldedoktoruma dedim bugün çok güldü ama sen nasıl bir anniş olacan kız dedi... yapacağım canım günlük dediğim hem fotolarını koyacağım hem duygularımı yazacağım..
yok kız kendi resmimi neye koyayım ben bebişimin ultrasyon fotolarını koyacağım..Büyüdüğünde ona vereceğim çünkü dur ilk fotoyu ekleyeyim...ne zırlıyon deliii ben kendi resmini kastettim amaanladın heralde
yok kız kendi resmimi neye koyayım ben bebişimin ultrasyon fotolarını koyacağım..Büyüdüğünde ona vereceğim çünkü dur ilk fotoyu ekleyeyim...
doktorum da öyle dedi şu susam tanesi annesi..göbüşünün değişimi için süper bişey bence aman yapmazsan yapma ben yaparım
bi susam gördüm sankii
eşim diyo ki şu mu bizim velet... Kız bu ne ya dedi o herhaldeee kocaman bir bebek bekliyordu...enaaaammmmmm şuna bak minnacık
erkeklerin o kadar çok öğrenmesi gereken şey varki anaları büyütüp verdiğini iddia etsede erkeği büyüten karısı benceeşim diyo ki şu mu bizim velet... Kız bu ne ya dedi o herhaldeee kocaman bir bebek bekliyordu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?