- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #5.481
diyorum zaten evde bir bebeik vardı şimdi ikincisii geliyor ben nasıl başedecem diye..kendi de diyor bana olan ilgin azalırsa kıyameti kopartırım...erkeklerin o kadar çok öğrenmesi gereken şey varki anaları büyütüp verdiğini iddia etsede erkeği büyüten karısı bence
kızçeler öğleden sonra dışarı çıkcam ben kaçar temizliğe öpüldünüz
diyorum zaten evde bir bebeik vardı şimdi ikincisii geliyor ben nasıl başedecem diye..kendi de diyor bana olan ilgin azalırsa kıyameti kopartırım...
doktorum birşey demedi tek kese göründü valla bende sormadım...deseydin atıldı pabucun dama haberin olsun diyekız ikiz ihtimali hala devam ediyo mu :26:
salı üstten bakınca çıkmayabilir canım alttan muayene de çıkar değerin daha az. salı günü anca 2000 olur doktorum alttan muayene de çıkar demişti bende yüzüm ekşitmiştim hesapladı o zaman cumartesi gel göbüşünden bakalım dedi..kızlar cahilliğimi hoşgörün, şu siyah nokta kese oluyor değil mi,üst tarafa doğru hafif solda olan sey
senide 3 ekimde çağırdı çarşamba günü ama,ben salı giderim heralde..
2 gün önce değerim 550 idi.bugün yine ölçtürmeyi düsünüorumçok motive oluyorum içim rahatlıyor,kasık ağrım hala devam ediyor ,sizde de var mı..ama benim tek sağ taraf ağrıyo..sol çok nadir
amin canım darısı sizlerin başına en kısa zamanda inşallah..hadi gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)
sen gördün mü canım keseyi..Oy oy oy :) Maşallah canım maşallah...
amin canım rabbim isteyen herkese versin.. eylül değilde ekim olacak herhalde...agustos ayınının sonuna doğru bıraktık korunmayı.bu benim 2.gebeliğim olucak rabbim verirse.5.5 yaşında bir oğlum var.batım 11 eylül.12 gun var reglime..rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah....
amin canım rabbim isteyen herkese versin.. eylül değilde ekim olacak herhalde...
yumurtlamandan olabilir canım..evet canım.hamile kalırsam ekim ayı olucak...2gündür kasıklarım ve belim ağrıyor arara...bugünde çok baskı var alt tarafımda..sık sık idrarım geliyor...
yumurtlamandan olabilir canım..
o zaman büyük bir ihtimal yumurtaların çatlamış canım.inşallah bu ay sende bebiş müjdesini verirsin..benden ondan kaynaklandığını düşünüyorum canım...30 gunde bir regl oluyrm.bugun 18 gunu...
ay masallah yaa allahım kucagına almayıda nasıp etsın ınsallahhh darısı bizlerinde başına:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?