Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

erkeklerin o kadar çok öğrenmesi gereken şey varki anaları büyütüp verdiğini iddia etsede erkeği büyüten karısı bence
diyorum zaten evde bir bebeik vardı şimdi ikincisii geliyor ben nasıl başedecem diye..kendi de diyor bana olan ilgin azalırsa kıyameti kopartırım...

kızlar cahilliğimi hoşgörün, şu siyah nokta kese oluyor değil mi,üst tarafa doğru hafif solda olan sey
senide 3 ekimde çağırdı çarşamba günü ama,ben salı giderim heralde..
2 gün önce değerim 550 idi.bugün yine ölçtürmeyi düsünüorum çok motive oluyorum içim rahatlıyor,kasık ağrım hala devam ediyor ,sizde de var mı..ama benim tek sağ taraf ağrıyo..sol çok nadir

salı üstten bakınca çıkmayabilir canım alttan muayene de çıkar değerin daha az. salı günü anca 2000 olur doktorum alttan muayene de çıkar demişti bende yüzüm ekşitmiştim hesapladı o zaman cumartesi gel göbüşünden bakalım dedi..

hadi gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)
amin canım darısı sizlerin başına en kısa zamanda inşallah..

agustos ayınının sonuna doğru bıraktık korunmayı.bu benim 2.gebeliğim olucak rabbim verirse.5.5 yaşında bir oğlum var.batım 11 eylül.12 gun var reglime..rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah....

agustos ayınının sonuna doğru bıraktık korunmayı.bu benim 2.gebeliğim olucak rabbim verirse.5.5 yaşında bir oğlum var.batım 11 eylül.12 gun var reglime..rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah....
amin canım rabbim isteyen herkese versin.. eylül değilde ekim olacak herhalde...

kızlar bu arada reglımın ucuncu gunu doktor muayeneye cagırdı ve gıttım...sonuc: yumurtalarım gelısmıomus kucukmusler tedavi gerekiomuss ama onada baslayamadı tabi once esımden test ıstedianlıycagınız bende pek umut kalmadı...

canım gözün aydın inşallah kalp atışlarınıda duyarsın sağlıkla da kucağına alırsın inşallah. rabbim tez zamanda bizlere de nasip etsin inşallah bizde böyle görüntülerini gösterelim bebişlerimizin yaa sizleri böyle görünce benim içim cız ediyor ben ne zaman böyle olacağım diye ahhh ahhhhhh rabbim bekletme artık çok üzülüyorum aylar geçti yıl bitti ahhh ahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…